Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]HOpe mi dal ban :) za FRP

Příspěvekod bennysek72 » 26 dub 2019, 20:46

Takže Dělal jsem loupež ujížděl jsem a myslel jsem že jsem se jim ztratil tak jsem sjel ze silnice k potoku a tam byl kopeček takže mě nemohla pd vidět ale slyšel jsem houkačky a pak najednou tam byla takže jsem vyjel docela velkej kopec a skočil jsem přeskočil auto a ujížděl dál a narazil jsem v 130 km do sloupu a jel dál... auto nefungovalo a oni po mě začali střílet tak jsem opětoval palbu zabil mě vše v poho dal mě do záchranky já sehrál ... že mám vnitřní krvácení atd. když jsem jel v záchrance kterou mě odvážel ems tak jsem vytáhl mobil protože mi ho nesebral a chtěl jsem si napsat o pomoc a najednou hope říkal jestli neuklidím mobil dostanu ban tak jsem ho schoval PAK EMS UDĚLÁLO PÁR chyb ale prej to nemaj tak Rp při operaci jakože mi dávaj krev atd jenom 2 emska v městě byla tak já napsal /me přestává tlouc srdce a oni si dál dělali operaci ... a to bylo konec .. Prej jsem dostal ban za to že se schoval u vody vyjel a přeskočil autem PD ... a že jsem se rrosekal a norp ale já to rp až pak že mám kvuli tomu vnitřní krvácení.
Nick benny cca v 17:00
bennysek72
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]HOpe mi dal ban :) za FRP

od Rumcajz » 26 dub 2019, 20:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: HOpe mi dal ban :) za FRP

Příspěvekod TheSusupect » 27 dub 2019, 14:04

Zdravím,
Hádám, že se čeká na mé vyjádření, a proto se zde vyjádřím.
bennysek72 píše:takže jsem vyjel docela velkej kopec a skočil jsem přeskočil auto a ujížděl dál

Už zde se mi to nezdá, že jen tak irl nevyskočíš autem a nejedeš dál (Nejsi v rychle a zběsile.) Ale je to menší FRP toto bych ani moc neřešil.
bennysek72 píše:narazil jsem v 130 km do sloupu a jel dál

Zde se vyskytlo další FRP, při nárazu 130 km za hodinu se ti aktivují airbagy a nejsi většinou schopný řídit či jet dál. Pokud airbagy aktivované nemáš pochybuji, že jsi schopen jet dál. https://www.youtube.com/watch?v=pA3JIIa4XLw (Stejná rychlost pro upřesnění 130 km/h = 80 mp/h.) Navíc pochybuji o rychlosti 130 km/h, jelikož jsem letěl vrtulníkem rychlostí 160/ kmh (ne-li více) a měl jsem tě jen taktak).
bennysek72 píše:hope říkal jestli neuklidím mobil dostanu ban

U tohoto jsem nebyl a jediné, co jsem slyšel bylo ve „vysílačce,“ Benny vytahuje mobil a asi si píše o pomoc. Myslel jsem si, že jsi v policejním autě a máš pouta, proto jsem řekl toto, co jsem řekl. Nadále pochybuji, pokud jsi narazil v rychlostí 130 kmh do svodidla a následně jsi byl postřelen, že jsi schopen plnohodnotně fungovat a vytahovat mobil z kapsy, ale opět je to maličkost a ne vždy to uděláš dokonale.
bennysek72 píše:já napsal /me přestává tlouc srdce a oni si dál dělali operaci

Zde bych upozornil, že pokud ležíš na lůžku, tak si záchranáři nemusí všimnout tvého /me a /do a to z toho důvodu, že je příliš vysoko a dokáže se šikovně schovat.
bennysek72 píše:PAK EMS UDĚLÁLO PÁR chyb ale prej to nemaj tak Rp při operaci jakože mi dávaj krev atd

Snad tuto větu chápu dobře, pokud ne omlouvám se.
Řešil jsem s ředitelem EMSek, jak mají roleplayovat, jelikož nikdo z nich skoro vůbec neroleplayoval. Řekl jsem jim, že pokud jsou na serveru jen 2 EMSka ať to nedělají přímo podrobně, protože při počtu 2 EMSek není reálné zachránit všechny a ještě dělat vše podrobně a přesně, jako v reálném životě. Řekl jsem jim, že při počtu málo EMSek ať používají nejdůležitější prvky a ať RPí jen ty nejdůležitější věci. A pokud vše pohodově zvládají a je jich více než 2, ať to dělají víc dopodrobna, že to zvýší kvalitu RP.

Dále bych se vyjádřil volně a to tak, že potom co jsme té zatknuli a chytli, tak jsi začal kolem sebe házet rukama, že já s helikoptérou jsem tam neměl co dělat, že potom co jsi utíkal, že jsme ti nemohli prostřelit gumy, že my jsme udělali chyby, stále jsi si stál za svým. Jelikož jsi takto házel kolem sebe rukama a choval jsi se arogantně, tak jsi nemohl čekat, že se s tebou budu dohadovat do nekonečna, a proto následoval ban.

Jako poslední věc bych chtěl podotknout, že se ti věnovali 2 EMSka po dobu 45 minut v přítomnosti na serveru dvou EMSek, tudíž 45 minut lidé umírali a nikdo je nemohl zachránit, jelikož ty jsi poučoval EMSka a nezavolal jsi na to admina. Navíc pak tě zatýkal můj kolega a nechtěně se překlikl a napsal „/me sundává pouta“ místo „/me dává pouta“ ty jsi ho nenechal se opravit či podobně a ihned jsi po něm arogantně zvýšil hlas.

Všechno jsem ti vysvětloval na místě, ale ty jsi mi pořád skákal do řeči a na toto jsem opravdu náladu neměl

Už budu jen vyčkávat na vyjádření vyšších adminů.
Děkuji
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
TheSusupect
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod bennysek72 » 27 dub 2019, 14:55

TaKŽE ZA jsem ti skálal do řeči protože si neřešil norp při zachrance

1.Už zde se mi to nezdá, že jen tak irl nevyskočíš autem a nejedeš dál (Nejsi v rychle a zběsile.) Ale je to menší FRP toto bych ani moc neřešil. ( napsal Hope ) = Takže když to auto bylo vytuněné zcela na max tak jsem si myslel že to dokáže z 0 na 100 udělat rychle v tom přápadě bych vás mohl přeskočit.

2.U tohoto jsem nebyl a jediné, co jsem slyšel bylo ve „vysílačce,“ Benny vytahuje mobil a asi si píše o pomoc. Myslel jsem si, že jsi v policejním autě a máš pouta, proto jsem řekl toto, co jsem řekl. Nadále pochybuji, pokud jsi narazil v rychlostí 130 kmh do svodidla a následně jsi byl postřelen, že jsi schopen plnohodnotně fungovat a vytahovat mobil z kapsy, ale opět je to maličkost a ne vždy to uděláš dokonale. ( Napsal Hope ) = Takže :) Pokud si zraněný a máš možná vnitřní krvácení tak je možnost že člověk si dokáže zavolat o pomoc A proto si to posral ano chtěl jsem To rp jakože mě zachrání vezmou do EMs.. a tam mě pomůžou doktoři na který by byla mířená zbran takže by nemohla zavolat ani o pomoc .

3. Zde bych upozornil, že pokud ležíš na lůžku, tak si záchranáři nemusí všimnout tvého /me a /do a to z toho důvodu, že je příliš vysoko a dokáže se šikovně schovat. ( napsal Hope ) = Takže on napsal /Do je pán v pohodě ? a já /do není /me přestává tlouc srdce takže když někdo napíše jako lékař do /do otázku tak má čekat i odpověd No tak dál

4. Ano ještě jednou říkám že jsem neviděl a ani nevím na jakou vzdálenost je vidět /me ... A pak když řeknu at zahoděj zbraně pryč . tak by hnedka si je nemohla pd sebrat a začít střílet .. Potom když řeknu at vrtulník odletí pryč tak je asi jasné že myslím tím at se ani neobjevuje ... Ale pak na mě letí No okey... Beru to . Ještě Něco musel jsem pána osobně vyzvat aby mi řekl moje prává takže ... co si řeknem každej udělal chybu
bennysek72
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Amaya » 27 dub 2019, 15:27 VIP

bennysek72 píše:Ještě Něco musel jsem pána osobně vyzvat aby mi řekl moje prává takže ... co si řeknem každej udělal chybu

Ahoj Benny,

ja som bol asi 4. strážnik, ktorí ťa riešil, pretože to s tebou nechceli už vôbec dokončiť. Riešil som ťa už keď si mal putá, takže som nevedel či ti ich niekto povedal alebo nie. Ako bolo už povedané vyššie, 5 ľudí ťa riešilo dokopy 45 minút, lebo si tvrdohlavý. Z toho 2 EMS ktoré mohli riešiť iné veci, pomôcť ale teba museli operovať a hľadať krv tvojej krvej skupiny. Ja som tam bol možno tak 15 minút ale aj to už bolo na mňa viac ako dosť. A to čo si mi vravel a hľadal chyby vo mne, keď si bol v zadržiavačke ani nekomentujem. Sám si u PD nič nedodržal. Všetkým si znechutil hru a RP samotný. Hľadal si chyby iba na ostatných. Či PD alebo EMS. Len ty si spravil všetko dobre.
Obrázek
Amaya
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod TheSusupect » 27 dub 2019, 16:15

Takže Ahoj.. jsem nucen se zde vyjádřit ještě jednou, jelikož zde píšeš nesmysly.
bennysek72 píše:TaKŽE ZA jsem ti skálal do řeči protože si neřešil norp při zachrance

Přišel jsem tam, abych vyřešil tvé arogantní chování a tvé blbosti.. řešili jsme věci OOC.

bennysek72 píše:Takže když to auto bylo vytuněné zcela na max tak jsem si myslel že to dokáže z 0 na 100 udělat rychle v tom přápadě bych vás mohl přeskočit.

Tuto větu nechápu, ale zkusím se k ní vyjádřit. Nejde o to, že jsi se pokoušel o útěk, ale o to, že jsi neměl monster jeep, ba dokonce ani monster truck, ale měl jsi klasický sedan či nějaké sport auto. A v těchto autech sice dokážeš skákat, ale po dopadu auto dost trpí.

bennysek72 píše:Takže Pokud si zraněný a máš možná vnitřní krvácení tak je možnost že člověk si dokáže zavolat o pomoc A proto si to posral ano chtěl jsem To rp jakože mě zachrání vezmou do EMs.. a tam mě pomůžou doktoři na který by byla mířená zbran takže by nemohla zavolat ani o pomoc .

Zanech vulgarismy prosím a vyjadřuj se jako člověk. Teď už k vyjádření.
Nemohl jsi mít jen vnitřní krvácení, když jsi byl postřelen a narazil jsi v rychlosti do svodidla apd. K střelbě by vůbec nedošlo, kdyby jsi chtěl RP náraz auta do svodidla, ale to jsi však neudělal. (zlomenině by jsi se těžce vyhnul.)

bennysek72 píše:Takže on napsal /Do je pán v pohodě ? a já /do není /me přestává tlouc srdce takže když někdo napíše jako lékař do /do otázku tak má čekat i odpověd No tak dál

Příště postupuj takto: „/do je pán v pohodě?“
„/do není, zástava srdce“
A ne že prvně napíšeš „/do není“ a pak dodáš „/me přestává tlouct srdce“
Jinak stále to nemění nic na tom, že si toho EMSka nemuseli všimnout. Přece jenom.. tolik lidí kteří neodpovídají na /me a /do je nespočetně.
Dodám, že /me zastupuje animace, které ve hře nelze udělat a /do zastupuje fakta (odpovědi na otázky, postupy atd.)

bennysek72 píše:A pak když řeknu at zahoděj zbraně pryč . tak by hnedka si je nemohla pd sebrat a začít střílet

Proč by ne? Policisté zahodili zbraně a ihned potom co jsi sedl do auta sebrali zbraně či vytáhli jejich pistolku za opaskem a začali střílet. (Nevím či stříleli ze sekundární zbraně či primární zbraně.)

bennysek72 píše:Potom když řeknu at vrtulník odletí pryč tak je asi jasné že myslím tím at se ani neobjevuje

V tom také nevidím problém, že jsem si na tebe ve vrtulníku počkal opodál.

bennysek72 píše:co si řeknem každej udělal chybu

Absolutně souhlasím. Jen dodám... Někdo si jí uvědomí, omluví se a poučí se... No ale někteří kolem sebe hází rukama, hádá se a hází vinu na ostatní lidi a přesně tito lidi si zaslouží ban a nemají co dělat na RP serveru.

Rozepsal jsem se dost a dále to řešit nebudu, ať se vyjadřuje kdo chce.
Opět děkuji za přečtení a možnost se vyjádřit.
LXXXVI CXXI CVII CXVII CCCXLV XXXII CIX CV XXXII CXII CCXXXIII CXIV CXI
TheSusupect
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ThereZ » 27 dub 2019, 16:37

Situaci jsem neviděl, nebyl jsem u toho. Mám tu vyjádření od vás obou.

Z daných informací si se opravdu dopustil FRP a proto ti byl právem udělen 1 den ban.
- Rovněž tě upozorňuji, že jelikož jsou s tebou v tomto ohledu časté problémy, příště už to nebude 1 den ale rovnou týden.

Vyřešeno, ban ti zůstává.
ThereZ
Drbna
Drbna

Zpět na Unban žádost