• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]anti-medic jb1
1. zacala mapa jail_brazillian_v2, admin miselin sa pripojil kvoli fks ktore daval ctvrty pad, po jeho odpojeni som sa napojil k ct kde ma dalsie kolo prehodil z dovodu free vote
2.
cca 04:40 - zacina sa drama 'free vote'
04:49 - Marketa - je vidiet, ze je 'afk' a zacne v ten moment hrat ked sa na obrazovke vypise 'Kicked Katijka' (dalo by sa povedat, ze bol jeden z 3 hracov, ktory dali vote, netusim ci sa to da brat ako dokaz na hraca, ktory dal vote, ale vyzera to tak ze dava vote)
04:50 - napojil som sa k ct
06:57 - miselin prehodi 3 ctcka (sm4il, ctvrty pad a mna) s tym ze sme my dali free vote s poznamkou, ze k taketo nieco by sme mohli urobit len my (k ct som siel po vote, a nemal k tomu dokaz, demo by si tak bleskovo nepustil)
08:06 - nezmysly o vote, neviem kde admin zobral to, ze sa da zistit, kto dal vote, alebo len poslucha nemenovanu osobu ako pes))
DL demo: hltv
2.
cca 04:40 - zacina sa drama 'free vote'
04:49 - Marketa - je vidiet, ze je 'afk' a zacne v ten moment hrat ked sa na obrazovke vypise 'Kicked Katijka' (dalo by sa povedat, ze bol jeden z 3 hracov, ktory dali vote, netusim ci sa to da brat ako dokaz na hraca, ktory dal vote, ale vyzera to tak ze dava vote)
04:50 - napojil som sa k ct
06:57 - miselin prehodi 3 ctcka (sm4il, ctvrty pad a mna) s tym ze sme my dali free vote s poznamkou, ze k taketo nieco by sme mohli urobit len my (k ct som siel po vote, a nemal k tomu dokaz, demo by si tak bleskovo nepustil)
08:06 - nezmysly o vote, neviem kde admin zobral to, ze sa da zistit, kto dal vote, alebo len poslucha nemenovanu osobu ako pes))
DL demo: hltv
alf
-
ackocc - Drbna
[Vyriešené]anti-medic jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: anti-medic jb1
Ahoj, ohledně tohoto, věřil jsem áčkovi s tím že má kdyžtak screen jak mu píšeš ať dáte vote, o screen jsem si řekl, screen mi nebyl dodán, ze 3 hráčů jsem přehodil jednoho špatně. Ty jsi byl pro mě jediný u koho bych si byl jistý jen pomocí té jediné věci, kterou jsem nakonec nedostal. Tím pádem se ti tady omlouvám a trest přijmu.
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
Btw, to není o tom že jsem slepě poslouchal, na server jsem šel jakmile jsem slyšel že někdo dostal kick, rovnou jsem šel zpět, a u ct jsem viděl dva u kterých jsem si byl jistý, a tebe. Tak jsem vše vsadil na svou adminskou čest, hold špatně. Jinak mi věř, nikdo nechce u ct hráče co rádi kazí hru ostatním. (Aj přes toto vše tu omluvu myslím upřímně a poslední větou akorát ukazuji na tvé obvyklé chování na serveru.)
DEAD (VIP) Surprise : Jinak Mišelin, kolik jsi zaplatil kozlákovi aby byl na tvý straně u mé UB žádosti?
-
Miselin308 - Mistr
neviem kto je acko okrem mna, ale asi Marketa. na hltv deme v case 04:49 je vidiet, ze pred kicknutim Katijky sa uz zacal hybat, bol jeden z tych, ktory napisali vote, pmku som napisal kazdemu hracovi u ct okrem katijky, lebo dana hracka je s prepacenim hlupa, kazdeho admina si omota okolo prsta a posluchaju ju ako psa, nemozes prehodit len tak hraca, lebo ti to niekto napisal, a tvrdenie ze vy traja ste jediny, ktory by takuto hlupost urobili je absurdne
2) post
uz ti aj v hre napisali hraci, ze som sa napojil k ct po vote, ako som mal jej ja dat vote za vazna? ja nikomu hru nekazim okrem par vynimiek, ktory su proste hlupy, to ze par krat pustim kachnu do mikrofonu nieje kazenie hry na vysokej urovni (typci co vam davaju mfk + songa), do voicu prevazne nehovorim iba ak to je nutne a chatlog mam od nadavok cisty, neviem ake moje chovanie mas na mysli
2) post
uz ti aj v hre napisali hraci, ze som sa napojil k ct po vote, ako som mal jej ja dat vote za vazna? ja nikomu hru nekazim okrem par vynimiek, ktory su proste hlupy, to ze par krat pustim kachnu do mikrofonu nieje kazenie hry na vysokej urovni (typci co vam davaju mfk + songa), do voicu prevazne nehovorim iba ak to je nutne a chatlog mam od nadavok cisty, neviem ake moje chovanie mas na mysli
alf
-
ackocc - Drbna
Nechci se tu s tebou hádat, ohledně toho přehozu, to jsem viděl a neměl jsem čas to řešit, musel jsem se pak jít podívat na to demo a na serveru jsem byl jen z důvodu že jsem zapomněl na chvilu vypnout cs, tak jsem tam rovnou pak zůstal. Nevím proč tu zatahuješ katijku, protože aj tak to co říkáš není pravda, všechny řeším stejně, katijka dělá problémy i ona dostane přehoz/ban. A ten druhý post, pár hráčům? Hraješ si na serveru, pouštíš tu kachnu, když nechceš zbytečně mluvit proč chodíš k ct? Snad nikdy jsem tě ještě neviděl vzít simona. Když máš v plánu dělat přihlouplé zvuky tak to znamená že můžeš simonovat. Buguješ co se dá, dostal jsem na tebe 2 dema, obě jsem banoval lebo si bugoval a celkovo kazil hru. Nehraj si tu na nevinného. Ode mně vše, jestli se chceš so mnou hádat, tak mi piš pm a nespamuj topic. 

-
Miselin308 - Mistr
zatahujem sem katijku, lebo kvoli nej vznikol tento konflikt, lebo jej vsetko zerete
btw. nabuduce neporovnavaj moj chatlog s katijkinym chatlogom, pretoze nato kolko nadavok tam ma s porovnanim ze ma len jeden ban, nemozes ma s takou osobou porovnavat (link)
cakal som, ze spomenies soundboard konkretne kachnu
mohol by si aj z tych dem vidiet, ze som nespamoval voice soundboardom s umyslom skakania do reci simonovi, maximalne u PP + ked hovoril vazen, a nemyslim si, zeby to niekomu vadilo (okrem otcov)
to znamena, ze mam k ct skakat simonovi do reci a blabolat do mikrofonu nezmysly? to, ze si ma nikdy nevidel zobrat si simona je tvoj problem, niesom ten typ cloveka, ktory musi komentovat aj pp ked netrafim enemyho ako niejaky turnaj + argument, ze ked robim 'bordel' po serveroch tak to znamena, ze nemam mik, je tak hlupy ako ta veta co si napisal
s bugovanim nebudem klamat, nesuhlasim jedine s tym ze vsetko co sa da, dodaj mi demo kde som bugoval nieco ine ako hracov von z ciary atp.
nehram sa na neviniatko, nechapem preco to tu pises
pockame na vyjadrenie hlsa
btw. nabuduce neporovnavaj moj chatlog s katijkinym chatlogom, pretoze nato kolko nadavok tam ma s porovnanim ze ma len jeden ban, nemozes ma s takou osobou porovnavat (link)
Hraješ si na serveru, pouštíš tu kachnu
cakal som, ze spomenies soundboard konkretne kachnu
mohol by si aj z tych dem vidiet, ze som nespamoval voice soundboardom s umyslom skakania do reci simonovi, maximalne u PP + ked hovoril vazen, a nemyslim si, zeby to niekomu vadilo (okrem otcov)
když nechceš zbytečně mluvit proč chodíš k ct? Snad nikdy jsem tě ještě neviděl vzít simona.
to znamena, ze mam k ct skakat simonovi do reci a blabolat do mikrofonu nezmysly? to, ze si ma nikdy nevidel zobrat si simona je tvoj problem, niesom ten typ cloveka, ktory musi komentovat aj pp ked netrafim enemyho ako niejaky turnaj + argument, ze ked robim 'bordel' po serveroch tak to znamena, ze nemam mik, je tak hlupy ako ta veta co si napisal
s bugovanim nebudem klamat, nesuhlasim jedine s tym ze vsetko co sa da, dodaj mi demo kde som bugoval nieco ine ako hracov von z ciary atp.
nehram sa na neviniatko, nechapem preco to tu pises
pockame na vyjadrenie hlsa
alf
-
ackocc - Drbna
Nooo .. ako musim sa k tomu vyjadriť aj ja keď už som v tom spomenuta
Keď niekto už hned vyplákava na forku .. 
Za 1. K tomu kicku napojila som sa k ct nebola som ešte ani živa išla som na chvilku na plochu pc po cca 2 minutach som sa vrátila s5 na csko mi vypisalo kicked Podla mna to robia len ubohe deti ktore nevedia čo zo sebou
Za 2. že ja mam adminou obmotaných okolo prstu ? kamo diky za pekne a radostne ráno
lebo takto som sa ešte nikdy nezasmiala.
za 3. ako može niekto napisat že som hlupa
2 krat som ta videla na servery s toho raz si si tam puštal kačku a neviem čo všetko (jak typicke dieťa
ALE HLAVNE ZE JA SOM HLUPA )
za 4. neviem kto ma počuva ale okik
si myslim že admini maju svoj vlastny rozum
a nepotrebuju počuvat Katijku haha
A za 5. NEPIŠ TAKE VECI ŽE JA SOM MALA LEN 1 BAN ! MALA SOM VIAC BANOU ! tak nepiš sračky
♥BDSM♥

Za 1. K tomu kicku napojila som sa k ct nebola som ešte ani živa išla som na chvilku na plochu pc po cca 2 minutach som sa vrátila s5 na csko mi vypisalo kicked Podla mna to robia len ubohe deti ktore nevedia čo zo sebou

Za 2. že ja mam adminou obmotaných okolo prstu ? kamo diky za pekne a radostne ráno

za 3. ako može niekto napisat že som hlupa

za 4. neviem kto ma počuva ale okik

A za 5. NEPIŠ TAKE VECI ŽE JA SOM MALA LEN 1 BAN ! MALA SOM VIAC BANOU ! tak nepiš sračky

♥BDSM♥
-
Katijkaa - Drbna
Za 1. K tomu kicku napojila som sa k ct nebola som ešte ani živa išla som na chvilku na plochu pc po cca 2 minutach som sa vrátila s5 na csko mi vypisalo kicked Podla mna to robia len ubohe deti ktore nevedia čo zo sebou![]()
suvis so stiaznostou?
Za 2. že ja mam adminou obmotaných okolo prstu ? kamo diky za pekne a radostne ránolebo takto som sa ešte nikdy nezasmiala.
je mi ctou byt clovekom, ktory ta najviac pobavil
za 3. ako može niekto napisat že som hlupa2 krat som ta videla na servery s toho raz si si tam puštal kačku a neviem čo všetko (jak typicke dieťa
ALE HLAVNE ZE JA SOM HLUPA )
ano, hlupa si, skaces napr. simonovi do reci, ale ak tebe niekto skoci do reci, ihned nanho vyletis nadavkami (a niekedy ti ani do reci neskacu)
za 4. neviem kto ma počuva ale okiksi myslim že admini maju svoj vlastny rozum
a nepotrebuju počuvat Katijku haha
nemyslim si, ze by niekto do sekundy volal admina ked vote nedostal hrac volajuci admina
A za 5. NEPIŠ TAKE VECI ŽE JA SOM MALA LEN 1 BAN ! MALA SOM VIAC BANOU ! tak nepiš sračky![]()
♥BDSM♥
nezajimaju ma tvoje minule bany, reset bl prebehol pred tyzdnom, tvoj pekny chatlog nesedi s tvojim aktualnym poctom banov, a kde som napisal ze si mala len jeden ban? nabuduce citaj poriadne
alf
-
ackocc - Drbna
Boha, stížnost byla na mě, přestaňte se hádat, já chybu přiznal, přestaňte spamovat a brečte si do pm, zároveň vyčkejte na verdikt vyšších, děkuju.
-
Miselin308 - Mistr
Normálne neviem, či sa mám smiať, alebo plakať nad celým týmto divadlom, čo ste tu predviedli.
Ale musím uznať, že to bolo fakt bravúrne vystúpenie.
Keď má niekto dôkaz o tom, že nejaké indivíduá púšťajú po serveroch debilné zvuky a kazia takto hru, nech mi ho dodá a ja ich zabanujem. To isté platí o nevhodnom chovaní na serveroch.
Sťažnosť bola ale na to, že Admin prehodil hráča, ktorý free vote nedal a dokonca to nemá ani ako dokázať. V tomto smere bude Admin poučený a v budúcnosti bude takéto veci riešiť len vtedy, keď si bude na 100% istý a bude mať k danému prehrešku nejaký dôkaz.
Sťažnosť oprávnená.
Ale musím uznať, že to bolo fakt bravúrne vystúpenie.
Keď má niekto dôkaz o tom, že nejaké indivíduá púšťajú po serveroch debilné zvuky a kazia takto hru, nech mi ho dodá a ja ich zabanujem. To isté platí o nevhodnom chovaní na serveroch.
Sťažnosť bola ale na to, že Admin prehodil hráča, ktorý free vote nedal a dokonca to nemá ani ako dokázať. V tomto smere bude Admin poučený a v budúcnosti bude takéto veci riešiť len vtedy, keď si bude na 100% istý a bude mať k danému prehrešku nejaký dôkaz.
Sťažnosť oprávnená.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1