Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Z]Jailbreak / XpresS

Příspěvekod XpresS » 28 dub 2019, 09:33

Zdravím, chcel by som si požiadať o práva na JailBreak serveroch, tu je moja žiadosť viz. dole.
Nick v hre : XpresS
Nick na fóre : XpresS
Profil na fóre : https://www.gamesites.cz/forum/xpress-u17072.html
Vek : 19
Steam nick : XpresS
Steam ID : STEAM_0:0:61568549 (Môj sekundárny účet kde to mám ani neviem akým spôsobom zle nastavené VIP, tak hrávam na tomto ). Môj main účet ( https://steamcommunity.com/id/eXpresS_7/)
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... ayer=62189

Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ):
● Bany si myslím, že nemám žiadne, možno ešte z pred pár rokov kde váš Banlist ešte nedosahuje. A ešte možno keď som hrával na Minecraft pred 6-7 rokmi som mal pár banov za nadávky v chate.
Dodávam aj screen o mojích prehreškoch na GameSites, hľadal som podľa môjho STEAM ID: https://i.imgur.com/524i0hs.png
● Na iných portáloch som pôsobil ako Java developer na Minecraft ( robil som plúginy ), ale potom som išiel odtiaľ preč (pol roka dozadu ), pretože sa portál vôbec nehýbal tým smerom ktorým som očakával, ba sa celkom zhoršil. Nič som nespravil, len jednu správu na fórum, ako to je, a prečo vôbec odchádzam. Správa bola smerovaná hráčom ktorý o tom portály nemali žiadnu šajnu. Tak som odišiel a dostal som ban, ani neviem za čo všeobecne ale tak nevadí.(dozvedel som sa, že za poškodzovanie portálu, ale o tom fakt neviem čo by som tam zlé spravil ). Ale tak čo život ide ďalej a nieje potreba sa zaoberať maličkosťami ako bola táto.

Prečo by som chcel na GS adminovať? :
● Adminovať by som chcel už len z viacerých princípov. Neviem prečo ale za posledný rok je nárast cheaterov ktorý používajú SH (AB a WH - nevydedukujem z pohľadu mojej osoby, musel by som spec) a je nejak enormne vysoký ako z predchádzajúcich rokov čo som tu hrával. Ako keby sa roztrhlo vrece s cheaterama a nevedia čo robiť. Neviem čo sa to vôbec deje a robí.
● Jeden z ďalších dôvodov je, že by som chcel rád pomáhať hráčom aj keď to na prvý pohľad vôbec nevypadá v skutočnosti to je úplne inak.
● Občas na servery vídam, zväčša porušovanie pravidiel čo sa týka FreeKillov snažím sa daného Simona poprosiť o mikrofón a vysvetliť mu čo spravil zle ale tak niekedy to je také, že proste vezni spravia zburu pár kôl za sebou a potom to už stráca celkom zmysel niekoho poučovať ( bohužiaľ ).
● S každým adminom si rozumiem a nemám s ním problém, zväčša koho som stretal bol PoWiK tohoto admina si cením, že má veľa trpezlivosti s nami, a mám ho celkom rád ( #NoHomo :D ). Taktiež aj pár ostatných adminov ( TopBo ) ktorých som stretol na JB#6 ale nechodievajú tam často.

Niečo o mne, ako hráčovy takom:
Takže moje meno v realnom živote je Denis, pochádzam zo Slovensko, zo západného kraja. Moje hobby je zväčša programovanie v Jave, Pawn ( GTA San andreas - Multiplayer ) a kódovanie v HTML/CSS ( s Bootstrapom v4 / v3 ). Taktiež sa nebránim učeniu ďalších jazykov ale zatiaľ som nenašiel nič vhodné čo by ma bavilo.Chodím na elektrotechnickú školu do neďalekého mesta, takže študujem elektrikára, silnoprúdara. A to je asi tak všetko čo by som o mne povedal, myslím si, že to je dostačujúc čo som napísal.
Jedine čo je asi problém je podľa mňa aktivita na fórume, a TeamSpeaku ale tak si myslím, že to nieje podstata admina, ak sa mýlím tak ma opravte 8-)
P.S: Nikdy som nepoužíval AMX Mod ale, ak by som uspel tak si to hneď doštudujem, nevidím v tom žiadny problém.
XpresS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Z]Jailbreak / XpresS

od Rumcajz » 28 dub 2019, 09:33

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Jailbreak / XpresS

Příspěvekod asdfJB » 28 dub 2019, 10:15 VIP

Máš nadávky v chate a preto si s tebou momentálne neviem predstaviť spoluprácu. Pracuj na sebe, nahlasuj aktívne a o mesiac si snáď úspešne požiadaš znova.

Zamietnuté.
asdfJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Re: [Z]Jailbreak / XpresS

Příspěvekod XpresS » 28 dub 2019, 13:49

Viem, že nadávky a celkovo vyjadrovanie je moja "slabšia" stránka, ale vždy sa dá zlepšiť, ak by som mohol dostať nejakú šancu ohľadom tohto. Ak sa teda smiem ešte vyjadriť k tejto téme.

Ďakujem za váš čas a prajem pekný zvyšok nedeľného času.
Obrázek
XpresS
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Re: [Z]Jailbreak / XpresS

Příspěvekod Knedlajs » 28 dub 2019, 13:55 VIP

Splň podmienky, ktoré ti tu kolega vypísal a o mesiac možno dostaneš šancu.
Knedlajs
Spamer Veterán
Spamer Veterán

Zpět na Nábory Adminů