Staňte se jedním z nás a rozšiřte řady našeho admin týmu.

[Zamítnuto]Admin

Příspěvekod Amaya » 27 dub 2019, 01:05 VIP

Nick na serveru: Amaya El & Skoll El
SID: STEAM_1:1:129110944
Vek: 20
Bany, ktoré som dostal: Žiadne!

Prečo práve ja?:
    Na servery je stále málo adminov, ktorý by dokázali všetko pokryť a stále dochádza k FailRP, či NonRP driving alebo celková neznalosť pravidiel či nové tváre v scéne RP, ktoré potrebujú pomôcť a nasmerovať na správnu cestu. Taktiež hrávam v neskorých večerných hodinách, kde to jediný admin nezvláda riešiť všetko a verím že by som vedel pomôcť ľuďom a riešiť ťažké a neschodné situácie. Do RP na GTA V som sa dokázal pomerne rýchlo dostať a skúsenosti s RP mám z arma II, SAMP a iné. S administráciou na GTA V FiveM nemám žiadne skúsenosti.
Skúsenosti s GTA:
    Hral som viac menej všetky diely a všetky verzie vydania od Rock Star s titulom GTA. GTA V som si obľúbil najmä kvôli hratelnosti, humoru a dosť prepracovaný Online. Po takmer roku a pol neaktivite na GTA som si na FB všimol, že ste otvorili komunitný server, pre mňa dosť novinka, tak som neváhal a učil som sa, aby som konečne mohol hrať s ľuďmi, ktorý RP sa snažia hrať.
Popis mé RP postavy:
    Amaya El: Som chalan z vidieka, ktorý chcel vždy byť v kontakte s lietadlami a vrtuľníkmi. Pracoval som v SA ako pilot, no kvôli firme, ktorá skrachovala a zamestnávala ma, som nemal prácu a tak preto som chcel zmenu. Rozhodol som sa že sa chcem stať policajtom, ako rodičia. Otec v kriminálke a matka na dopravnom inšpektoráte. Začiatky boli ťažké no teraz som v pozícii poručík u LSPD, teda pravá ruka kapitána. Momentálne sa zameriavam na výučbu a zaškolenie nováčikov u LSPD, aby sa nestávali nezhody s tými, ktorých chránime, správali sa profesionálne a zachovali vždy chladnú hlavu.
    Skoll El: Mladší brat od Amaya El. Dlhodobo som študoval medicínu a podarilo sa mi konečne dostať k EMS v Los Santos. Momentálne som Praktická sestra no svoju prácu milujem a nenechám nikoho vykrvácať! Moc veľké ambície nemám. Páči sa mi tak ako som.
Obrázek
Amaya
Zkušený
Zkušený

[Zamítnuto]Admin

od Rumcajz » 27 dub 2019, 01:05

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Admin

Příspěvekod ThereZ » 28 dub 2019, 08:59

Adminy poprosím o reference.
ThereZ
Drbna
Drbna

Re: Admin

Příspěvekod ThereZ » 28 dub 2019, 20:49

S přihlédnutím na reference od adminů zamítnuto.

Znovu si můžeš požádat nejdříve za měsíc.
ThereZ
Drbna
Drbna

Zpět na Nábory Adminů a WL testerů