• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Jim Carry/jb1
1. Nick: JimCarry (cti RipAegon)
2. Steam ID: STEAM_0:53103109 https://ctrlv.cz/shots/2019/04/26/W52I.png
3. Dátum a čas: 26.04.2019 18.20, jb_rush (26. 04. 18:19)
4. Popis situácie: Simon dal prikaz medzi stoly, kde sa hraci zgrupili v podstate tam sa nedialo nic zleho, az dokym Simon nedal neocakavanu vyhodu pre prvych 5 TT ktory mu odpovedia na priklad. Vybranych tt poslal pred zbrojku do CT zony kde im povedal aby si zobrali awpcka a zacali strielat CT. Tym ze nas simon neupozornil na takuto hru ani nedal moznost rohodnut sa som sa odhodlal kontaktovat adminov s tym, ci je to ok dat taketo hry. Vacsina CT umrela ja som stihol opustit areal. Myslim ze je dost nevhodne davat taketo vyhody ak nas na to neupozorni a CT nema moznost rozhodnut sa ci suhlasi alebo nie, tak isto mohla vzniknut poriadna zbura.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/452240247
6. Vyčasovanie: 37:00
2. Steam ID: STEAM_0:53103109 https://ctrlv.cz/shots/2019/04/26/W52I.png
3. Dátum a čas: 26.04.2019 18.20, jb_rush (26. 04. 18:19)
4. Popis situácie: Simon dal prikaz medzi stoly, kde sa hraci zgrupili v podstate tam sa nedialo nic zleho, az dokym Simon nedal neocakavanu vyhodu pre prvych 5 TT ktory mu odpovedia na priklad. Vybranych tt poslal pred zbrojku do CT zony kde im povedal aby si zobrali awpcka a zacali strielat CT. Tym ze nas simon neupozornil na takuto hru ani nedal moznost rohodnut sa som sa odhodlal kontaktovat adminov s tym, ci je to ok dat taketo hry. Vacsina CT umrela ja som stihol opustit areal. Myslim ze je dost nevhodne davat taketo vyhody ak nas na to neupozorni a CT nema moznost rozhodnut sa ci suhlasi alebo nie, tak isto mohla vzniknut poriadna zbura.
5. Dôkaz: http://leteckaposta.cz/452240247
6. Vyčasovanie: 37:00
-
wh1teq - Amatér
[Vyr.]Jim Carry/jb1
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Jim Carry/jb1
Celá atrakcia prebiehala v klude, vzbura nenastala. Bola to reakcia na vaše hlúpe správanie u CT. Viem, že ani ty ani Nudy moc nerozumiete ešte JailBreaku a tak neviete, čo je prvoradým cieľom, no basically dal simon atrakciu, kde ste všetky (asi 6) CT strielali po Tčkach, ktoré skáču zo stupienka do bazéna. Nielenže samotná podstata tej atrakcie je hlúpa, vy ste to posunuli na totálny BS level (čo čakať od Nudyho) a viac menej ste si len zahrali honičku ega/bodov. Tčka ma prosili nech idem k CT a dám to naopak, že oni budú strielať po vás, tak som súhlasil a tú atrakciu dal. Myslím, že to bolo zaujímavé osvieženie hry, ktoré teroristov zabavilo a možno vám pochopilo uvedomiť si, o čom ten JB je.
PS: Tie zbytočné provokácie na servery a votekick ti odporúčam ako žiadateľovi o práva vynechať.
PS: Tie zbytočné provokácie na servery a votekick ti odporúčam ako žiadateľovi o práva vynechať.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Cítíš se ublíženě, protože jsme tě zabili nebo, co? Minulý kolo jste dali atrakci, která se téměř nedala, protože žádný z přítomných 10 hráčů ji nepřežil, tak jsme si to vyměnili, byla to normální atrakce, admini tam byli, námitky neměli, tak nechápu, co hrotíš

DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Pozrel som si aj situáciu predtým, nech už to máme celé.
Ten Simon, ktorý to vymyslel, mal na to samozrejme právo. No mal CTčkam jasne povedať, kedy môžu strieľať. Hráč Srac1 tam dvoch alebo troch hráčov zabil milisekundu potom, čo Simon povedal slovo ŠTART. Ešte ani poriadne hráč nebol vo vzduchu. To vám príde normálne, hej?
Keď niečo podobné uvidím ešte raz, bez milosti dostane BAN každé také CT, ktoré strieľalo rovnakým štýlom ako tento Srac1 a takisto aj Simon, ktorý to povolil. Totálny nezmysel a hráči nemajú ani najmenšiu šancu na prežitie. O tom predsa atrakcie nie sú. Pri atrakciách má mať väzeň aspoň minimálnu šancu na prežitie. No teraz ste v niektorých prípadoch šancu väzňom veru nedali, takže dúfam, že to bolo naposledy.
Reagovať tak, ako reagoval Jim, je samozrejme nemysliteľné. Čo sme v škôlke? "On začal, tak mu spravím to isté a budeme vyrovnaní!" Ani náhodou. Takéto atrakcie sú povolené na serveroch len vtedy, pokiaľ s tým všetky zúčastnené CTčka súhlasia. V tomto prípade som ale nevidel ani najmenší náznak otázky zo strany Simona.
Na deme som si všimol pri sledovaní prvej situácie ešte jednu vec. Viete vy vôbec prečo sa dáva výhoda určovania poradia? Alebo výhoda toho, že hráč ide na atrakciu posledný? V tomto prípade to totiž bolo krásne vidieť, no vy ste to aj napriek tomu pokazili. Ak majú ísť na atrakciu všetci a jeden má výhodu, že ide posledný, resp. určuje poradie, tak je to preto, aby na atrakciu nemusel ísť v prípade, že všetci pred ním zomrú. A to sa presne stalo. Posledný hráč už na atrakciu nemal ísť. A aj napriek tomu, že v tomto pochybil Simon, že ho tam poslal a bol by na serveri prehodený, FK mu udelil hráč Srac1.
Výsledok:
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=304
https://www.gamesites.cz/amxban/jailbre ... hp?bid=305
Chyby na oboch stranách, BANy na oboch stranách. Máte možnosť si v tomto Topicu priznať svoje chyby a ospravedlniť sa za ne a BANy vám zruším. Čokoľvek iné povedie k uzamknutiu Topicu.
Ten Simon, ktorý to vymyslel, mal na to samozrejme právo. No mal CTčkam jasne povedať, kedy môžu strieľať. Hráč Srac1 tam dvoch alebo troch hráčov zabil milisekundu potom, čo Simon povedal slovo ŠTART. Ešte ani poriadne hráč nebol vo vzduchu. To vám príde normálne, hej?
Keď niečo podobné uvidím ešte raz, bez milosti dostane BAN každé také CT, ktoré strieľalo rovnakým štýlom ako tento Srac1 a takisto aj Simon, ktorý to povolil. Totálny nezmysel a hráči nemajú ani najmenšiu šancu na prežitie. O tom predsa atrakcie nie sú. Pri atrakciách má mať väzeň aspoň minimálnu šancu na prežitie. No teraz ste v niektorých prípadoch šancu väzňom veru nedali, takže dúfam, že to bolo naposledy.
Reagovať tak, ako reagoval Jim, je samozrejme nemysliteľné. Čo sme v škôlke? "On začal, tak mu spravím to isté a budeme vyrovnaní!" Ani náhodou. Takéto atrakcie sú povolené na serveroch len vtedy, pokiaľ s tým všetky zúčastnené CTčka súhlasia. V tomto prípade som ale nevidel ani najmenší náznak otázky zo strany Simona.
Na deme som si všimol pri sledovaní prvej situácie ešte jednu vec. Viete vy vôbec prečo sa dáva výhoda určovania poradia? Alebo výhoda toho, že hráč ide na atrakciu posledný? V tomto prípade to totiž bolo krásne vidieť, no vy ste to aj napriek tomu pokazili. Ak majú ísť na atrakciu všetci a jeden má výhodu, že ide posledný, resp. určuje poradie, tak je to preto, aby na atrakciu nemusel ísť v prípade, že všetci pred ním zomrú. A to sa presne stalo. Posledný hráč už na atrakciu nemal ísť. A aj napriek tomu, že v tomto pochybil Simon, že ho tam poslal a bol by na serveri prehodený, FK mu udelil hráč Srac1.
Výsledok:
Chyby na oboch stranách, BANy na oboch stranách. Máte možnosť si v tomto Topicu priznať svoje chyby a ospravedlniť sa za ne a BANy vám zruším. Čokoľvek iné povedie k uzamknutiu Topicu.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Ospravedlňujem sa za moju nevhodnú reakciu na predošlé dianie na serveri a za jej sebecké a unáhlené "riešenie". Nabudúce podobné situácie dopredu prekonzultujem s ostatnými hráčmi.
あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
-
JimCarry - Profesionál
Knedlajs píše:Pozrel som si aj situáciu predtým, nech už to máme celé.
Výsledok:
Rád by som sa ospravedlnil a priznal chybu, chcem si to však overit v deme aby som do buducna predišiel podobnej situacii. Musim uznat za pravdu, ze Simon nehral atrakciu tak, aby to bolo OK, ak by hraci s nevyhodou sli skakat proti vsetkym CT s AWP osobne v tom vidim spravnost, ale nie ako beznu atrakciu.
Avsak, ja som sa jej ucastnil a nie som si vedomi pochybenia preto by som si chcel pozriet ten cas, rozhodujuci o bane za FK. Prikazy predsa plnia po tom, co ich Simon dopovie. Oni na Start skocili a kazdeho hraca som zabil vo vzduchu preto nie som si vedomi svojho prestupku. Pozeral som cele demo a nedal som behom mapy ziaden FK, nie som problemovy hrac tak preto sa pytam, trapi ma to, ze som potrestany bez vnimania toho co sa stalo nespravne.
Este by som podotkol na situaciu ktoru spominas ze posledny hrac nemal ist - na deme je pocut, ze atrakciu sa mali ucastnit vsetci, vyhodu mal hrac Mia ktory rozhodol ze pojde predposledny, tak nevidim dovod ak nam zostal este 1 hrac v hre (ukoncene VD, ktore sa zapojit do atrakcii ktora bola rozohrana nemohlo, pretoze nemalo moznost ani ucasti o vyhodu) preco by posledny zvoleny hrac nemal ucastnit sa atrakcie. Ty si vsak HLSa a ak uznas ze to takto ma byt, tak to tak bude, chcem v tom mat vsak jasno pretoze mi to moc zmysel nedava.
-
wh1teq - Amatér
Vysvetlené na TSku.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
• Stránka 1 z 1