Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] Drýmík / Combat Surf

Příspěvekod AdamSF » 29 dub 2019, 15:38

• Server Nick: Drýmík

• SID: STEAM_1:0:170931772

• Server, na který chci práva: Combat Surf

• Věk: Mám 14 let.

• Moje HIStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... layer=2529

• Bans: Mám jeden ban, ban byl za porušení pravidel. Server se jmenoval Akafuka, již delší dobu neexistuje. Byla to moje nepozornost a nutkání hrát, ale přesvědčilo mě to natolik, že jsi pravidla čtu na jakémkoli serveru na který si v danou dobu jdu zahrát.

•Něco o mě: Jmenuj se Adam, bydlím v Praze, Je mi 14 let což už jsem tam nahoře zmiňoval, hru Counter Strike Global Offensive hraju už okolo 2 let, mám na ní něco okolo 1500 hodin. Když mám volný čas, nejraději ho využívám na hraní Combat Surfu na serveru Gamesites.

•Proč právě já: Rád bych chtěl pomáhat novým lidem na surfu, určitě bych chtěl držet dobrou partu lidí kteří jsou spolu v pohodě. Dále bych také rozhodně server hlídal jak kvůli cheaterům tak i kvůli lidem kteří na serveru např. někomu nadávají či řvou do mikrofonů nevhodná slova která se na server nehodí. Na server chodím velmi často vlastně vždy když mám tu možnost.

• Zkušenosti: Mám nahráno okolo 1500 hodin, ale občas někdy zapomenu co vlastně jak funguje :lol:

•Poznámky: Asi žádné, snad jsem vše napsal a na nic nezapomněl ;)

- Děkuji Adam
AdamSF
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Drýmík / Combat Surf

od Rumcajz » 29 dub 2019, 15:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Drýmík / Combat Surf

Příspěvekod polskasila » 29 dub 2019, 19:22 VIP

Ahoj,
na serveru hraješ poměrně krátkou dobu. Zlepši chování v chatu, dodej nahlášení, nahraj na serveru nějaký ten týden a pokud uvidím snahu, můžeme o něčem přemýšlet, do té doby ne.

Zamítnuto.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Re: Drýmík / Combat Surf

Příspěvekod AdamSF » 29 dub 2019, 19:25

polskasila píše:Ahoj,
na serveru hraješ poměrně krátkou dobu. Zlepši chování v chatu, dodej nahlášení, nahraj na serveru nějaký ten týden a pokud uvidím snahu, můžeme o něčem přemýšlet, do té doby ne.

Zamítnuto.

Dobře, děkuji a budu se snažit.
AdamSF
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Nábory Adminů