• Stránka 1 z 1
[vyreseno] chybející soubor
dobrý den,mám tu problém,týká se to originální hry counter strike 1.6,kterou mám asi 2 roky.když si chci nainstalovat hru a když si to zapnu,tak se mi tam na začátku zobrazí backround halflifu,pak mi to crashne a napíše mi to:could not load library.zjistil jsem,že se mi i po přeinstalování a smazání celé složky nestahuje složka cstrike,potřebuju poradit jak na to,někteří říkají,že je to updatem který valve vydal na hru.napsal jsem to i na valve forum,a jeden týpek mi napsal,že si musím přeinstalovat celý systém,což mi přišlo jako blbost,za týden už mi nikdo jiný neodpověděl.prosím poradte co nejdříve.děkuji
- honzaTDM
- Amatér
[vyreseno] chybející soubor
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: chybející soubor
nevím jak to myslíš,ta chyba je:could not load library,to je vše co tam bylo napsané,ta chyba je kvůli tomu,že se mi nestahuje soubor,ta chyba je taky kvůli updatu,nevím co na tom nechápeš.
- honzaTDM
- Amatér
Melo by tam byt napsany jeste neco. A to neco je soubor ktery ti chybi nebo je vadny - napr http://images.ukcs.net/16754/l4d2_error.jpg
Btw, problem mozna vyresis kliknutim sem (im serious).
Btw, problem mozna vyresis kliknutim sem (im serious).

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
už mi to jde,všechny soubory jsou tam,kde mají být,děkuji za radu,toto téma už můžete zamknout.
useless píše:nz hochu
- honzaTDM
- Amatér
• Stránka 1 z 1