Vše ohledně kategorie serverů: JailBreak Servery

Retardovaná pravidla

Příspěvekod Aldies » 30 dub 2019, 20:58

Ach jak já miluju ty sáhlodlouhé vysvětlování u náhody, že barva, která padne, tak ti hráči v kleci s onou barvou umřou. V čem je takový problém zavést znova tvrzení: Která barva padne umře. Nikomu by to nevadilo, bylo by to efektivnější, nikomu by se z dlouhého vysvětlování nemotal jazyk a všichni by byli štastni.

Příkaz vyskočte.( Můžete skočit, ale nemusíte.) Co je v tom za logiku ?? Když mi simon řekne abych skočil, tak skočím, ale když mi řekne vyskočte, což je synonymum slova skočit tak se najednou můžu rozhodnout, zda to udělám.

Nelogických příkladů se dá uvést více, ale raději přejdu k myšlence textu. Proč nějaká pravidla nedávají smysl, nebo jsou sepsána až příliš puntičkářsky ? Nehraju JB kvůli tomu, abych se učil stotisíce vyjímek. Chcu si jen v klidu zahrát nějaké atrakce a občas vyvolat rebélii útokem na simona, nic víc.
Zahrajte si Stronghold Crusader, nebudete litovat.
Aldies
Amatér
Amatér

Retardovaná pravidla

od Rumcajz » 30 dub 2019, 20:58

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Retardovaná pravidla

Příspěvekod Gustik » 30 dub 2019, 22:37 VIP

Aldies píše:Která barva padne umře
Umřou hráči na barvě, která padne.
Jestli nedokážeš říct ani takovou větu, možná bude problém jinde, než v pravidlech.

Proč říkat "vyskočte", když máš říct "skočte"? Ušetříš navíc 2 písmenka, všichni splní tvůj příkaz a budou šťastní.

Přijde mi to trošku jako výkřik do tmy, no co už. Co tam máš dál? :?
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod ZelezoBeton » 01 kvě 2019, 13:01 VIP

Musím dať Alisovi za pravdu, JB je koniec koncov len mód do CSka kde ide o to robiť vzburu alebo jej zabraňovať. Tu na GS je to ale skôr o tom za každú cenu dostať FK tým že neskočím keď simon povie vyskočte a potom si pýtať MIK o VD alebo to nahlásiť do PP aby som mal bodíky do akademie.

Tých puntičkárskych nezmyslov je veľa dajme tomu som na rulete a poviem vyberte si farbu. Potom ako blbec kontrolovať kto si akú vybral v chate a či nenadržujem tým že niekto vliezol do inej než si vybral a ja ho nechávam žiť. Áno tie pravidlá do istej miery ovládam čiže tú vetu naformulujem tak aby som sa podobnému zdržovaniu vyhol ale veľa casual hráčov to tak nerobí a zbytočne sa potom všetci zamotávajú. Pritom aj človeku s IQ 80 je z tej vety jasné že asi chcem hrať ruletu a potrebujem aby sa hráči rozdelili do dvoch farieb. To je to isté akoby som ti podal bonboniéru s tým že "vyber si jeden bonbón" a ty na mňa budeš čumeť so založenými rukami "chcem tú tretiu zľava úplne hore" tak by som si o tebe asi pomyslel že si manták. Aj v bežnej komunikácii používame vety ktoré sa dajú doslovne chápať inak, keď mi kamarát povie aby som mu podržal dvere tiež mu ich nevyberiem z pántov a nepodržím doslova.

Každopádne toto je len ďalší pamflet ktorý nič nezmení nakoľko si toto dávno nastavili páni z 1.6 ktorý troška nepochopili zmysel JB módu.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod SnowTastesGreat » 01 kvě 2019, 19:55

Čau Aldies,

Vyskočte / Vy skočte - simoni tam dávali čtvrt vteřiny mezeru aby mohli zabíjet celý server... Když vznikne dementní pravidlo, má to základ dementní nachytávku, omezení přichází vždy až po tom co někdo najde hloupý způsob jak kazit hru všem.

Žádal sis o práva na JB, pokud je v budoucnu budeš mít, dřív nebo později narazíš na tyhle kraviny a první kam jdeš jsou HLSA nebo Gustík aby se to zakázalo.
SnowTastesGreat
Mistr
Mistr

Příspěvekod Deluxe391 » 01 kvě 2019, 20:36 VIP

Ja napr. neznášam keď každé kolo je rovnaké... Simon otvorí cely, pošle nás na čiaru, tam dá reakcie všech výmyslov sveta a potom z 20 ľudí žije len 5 a s 5 hráčmi behá po mape a hrajú si tam atrakcie. No bohovska sranda keď 15 ľudí musí čakať 10 min pokial si tí 5 vyvolení zahrajú futbal alebo nebodaj top 30 min atrakciu, schody do nekonečna. To ma vedie k návrhu že malo by sa fackovat za to keď simon dáva reakcie kde hráči zomrú rovno na čiare alebo schodoch hneď na začiatku kola! Reakcie by sa podľa mňa mali dávať keď chcem ako simon dať futbal a žije mi 5 Tčok tak dám proste reakciu aby to bolo vyrovnané 2v2. Keď už tak veľmi chcete hrať na zabíjanie Tčok, tak im dajte švihadlo/DC/wipeout, nech aspoň prejdu k nejakej atrakcií a tam zomrú a nie hned začne kolo a bum, zabijete ho na ciare. Alebo vám ide o kills? Není problém, kľudne sa pridá command čo vám dá aj 10000 killov len aby ste boli hrdý že ste najvacsi JB zabijaci a doma si vytlačíte na stenu diplom a môžete sa chváliť kamarátom. :geek: Dik za prečítanie a teraz šup šup ísť hrať normálne pre zábavu a nie ako pako pre zabíjanie (btw, na to to sú na GS iné servery ;) ) ...
Deluxe391
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod ZelezoBeton » 01 kvě 2019, 23:32 VIP

SnowTastesGreat píše:Vyskočte / Vy skočte - simoni tam dávali čtvrt vteřiny mezeru aby mohli zabíjet celý server... Když vznikne dementní pravidlo, má to základ dementní nachytávku, omezení přichází vždy až po tom co někdo najde hloupý způsob jak kazit hru všem.

Hneď druhé pravidlo: Je zakázáno jakkoli slovíčkařit. Mali dať dotyčnému rovno ban a nevymýšľať si ďalšie retardované pravidlo ale prečo robiť veci jednoducho keď sa dajú robiť zložito že. ¯\_(ツ)_/¯
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod OrIoN7531 » 01 kvě 2019, 23:50

Nechcem citovať yodu avšak.

Ja ich tiež zabijem kľudne aj všetkých ak sa snažím spraviť atrakciu taku aby ich bavila a nakonec spravia 3kola po sebe vzburu s invisom a kravinama.
Tak im dam 2-3 kola kde si nezahrajú takmer vôbec a potom to pokračuje ďalej skúsime atrakcie.
Je rozdiel keď má hrač šancu a spraví 2 kola vzbúru a keď si 10kôl po sebe kupia invis...
Btw a našiel som spôsob ako ich ukľudniť :D
Som im dal giveaway o skin 1v20 bez vzbúry pekne kolo.

Ohľadne reakci nebolo by lepšie nejakým spôsobom obmedziť tie Prve reakcie alebo tak a nahradiť to v simon menu random killom napríklad 2x za kolo prípadne 5-10% teamu. Nebude sa to týkať VD ani rebelov.

Čo sa týka pravidiel nováčik si v momentalnej dobe realne nemá šancu zahrať.... stači si zahrať 2 mapy a zistíte prečo.
Kedysi to bolo iné povedal by som trošku volnejšie avšak teraz hráči vymyšlaju pičoviny chytáky, slovičkaria = príde obmedzenie, nové pravidlo.

Nemyslím si že sa dokáže najsť nejaký spôsob ako tomu zabraniť avšak bolo by dobre keby do pravidiel pribudli základne pojmy ako su reakcie čo to znamená kedy za "normalnych okolnosti" ma a nemá dostať kill.

Príklad:
Vyberte si jednu z farieb červenú alebo modru.
- Hráč ma písať farbu ktoru si vybral do chatu.
Prvá reakcia s výhodou na skok.
- Hráč môže boxnuť, skočiť (porušiť zákazy) avšak až po dopovedaní celého príkazu.
etc... Tie zaklady by boli dobre nech sa je od čoho odraziť.

Diky za prečitanie.
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod polskasila » 02 kvě 2019, 14:48 VIP

OrIoN7531 píše:Čo sa týka pravidiel nováčik si v momentalnej dobe realne nemá šancu zahrať.... stači si zahrať 2 mapy a zistíte prečo.
Kedysi to bolo iné povedal by som trošku volnejšie avšak teraz hráči vymyšlaju pičoviny chytáky, slovičkaria = príde obmedzenie, nové pravidlo.

Nemyslím si že sa dokáže najsť nejaký spôsob ako tomu zabraniť avšak bolo by dobre keby do pravidiel pribudli základne pojmy ako su reakcie čo to znamená kedy za "normalnych okolnosti" ma a nemá dostať kill.

To by vyžadovalo častou aktualizaci, navíc by to stejně nikdo nečetl. Myslím, že hráč, který by si to přečetl, pochopí základní pravidla v praxi za půl hodiny na serveru. Samozřejmě budeš umírat, ale pokud máš aspoň trochu logického myšlení, necháš se nachytat jednou/dvakrát a pak už to snad chápeš.
187
polskasila
CS:GO HLSA

Příspěvekod OrIoN7531 » 02 kvě 2019, 15:04

To by vyžadovalo častou aktualizaci, navíc by to stejně nikdo nečetl. Myslím, že hráč, který by si to přečetl, pochopí základní pravidla v praxi za půl hodiny na serveru. Samozřejmě budeš umírat, ale pokud máš aspoň trochu logického myšlení, necháš se nachytat jednou/dvakrát a pak už to snad chápeš.

Pošlem ti demo z hrania byvaleho admina. Tam uvidiš že nováčik šancu nema.. ani keby sa poskladal (Ladik)
Nevravím že ja pravidla ovládam nejak extra ale JB hrávam dlho niekoľko rokov na 1.6tke a bolo to iné ako je teraz prídu "deti" a hraju si podla svojich pravidiel toto nemozem ale toto zakazane neni.
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod OrIoN7531 » 02 kvě 2019, 15:47

https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailB ... -2.dem.bz2
21:40
23:20
Toto keď počuje nováčik neleavne?... Leavne... lebo ani z trochou logiky nevie očo ide.

Ak tak poprosím zlučiť príspevky.

Stačilo by tam dopísať úplny zaklad napríklad vyber si číslo = napišeš do chatu ak simon neurčil inak a podobne...
OrIoN7531
Drbna
Drbna

Příspěvekod ZeffGreen » 03 kvě 2019, 20:02

JB pravidla v kostce
https://giphy.com/gifs/2C9BTXg6joDtK

Ale i tak těch víc jak 1000 hodin na jb serverech nelituju :lol:
ZeffGreen
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod polskasila » 03 kvě 2019, 21:23 VIP

OrIoN7531 píše:https://psopf.cz/csgo-demos/demos/JailBreak1/auto-20190501-175613-jb_fortify_v2-2.dem.bz2
21:40
23:20
Toto keď počuje nováčik neleavne?... Leavne... lebo ani z trochou logiky nevie očo ide.

Ak tak poprosím zlučiť príspevky.

Stačilo by tam dopísať úplny zaklad napríklad vyber si číslo = napišeš do chatu ak simon neurčil inak a podobne...

Tak číslo si na většině map jinak nevybereš... :D

Jinak k tomu demu - dobře, začátečník to pochopit nemusí, ovšem pokud budeš dělat přesně to, co Simon říkal, tak nedostaneš kill, viděl jsem mnohem složitější situace. Pokud T hra nebaví, tak mají možnost jít na jiný JB server, kde bude třeba CT dělat atrakce.

Navíc se upřímně zamysli - pokud bys poprvé přišel na takový server, tak bys asi neletěl někam hledat a číst několikastránková pravidla, ale odešel bys úplně, za což však mohou CT, co se snaží hráče nachytat :)
187
polskasila

Příspěvekod ViktorOnlyJB » 29 kvě 2019, 07:28 VIP

Hraju jailbreak 9 let a nikdy jsem neřešil takové s prominutím cypoviny :D prostě hraju s tím co znám a hraním se taky něco nového naučím, i jako admin.. Nebo se taky stačí zeptat někoho jako je Gustik a je úplně klid..
ex 1.6Admin -> XY let.
ex GOAdmin -> XY let.
4x vítěz JB Football Cupu - 4v4, 3v3, 2v2; 2v2 - GS Football Maestro - Golden Hattrick ---> https://www.gamesites.cz/clanek/1762-football-cup-ma-viteze-je-jim-opet-viktor
ViktorOnlyJB
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod byLife » 29 kvě 2019, 08:05 VIP

ViktorOnlyJB píše:Hraju jailbreak 9 let a nikdy jsem neřešil takové s prominutím cypoviny :D prostě hraju s tím co znám a hraním se taky něco nového naučím, i jako admin.. Nebo se taky stačí zeptat někoho jako je Gustik a je úplně klid..

Přesně jako píše tenhle problémový hráč, taky hraju jb řadu let a nikdy jsem nemusel řešit něco takového, teda pokud jsem opravdu nechtěl
Někdy jsem měl náladu se stouraz v každém pravidlu asi takovou, že jsem si psal x hodin psal slohy s aweenem nabo pesanem, ale prostě o tom to není
JB není o chytakach a ani reakcích, jak v nějakém výcvikovém táboře pro narušeny lidi, i když to tak někdy vypadá
V takových případech je minoforum případně steam, kde můžeš napsat adminovi pokud není zrovna na serveru a on takové hře zamezí

JB jsem prostě bral a beru jako něco, kam si můžeš po škole, po práci nebo po naruzive dní s přítelkyní, prostě po čemkoliv zajít zahrát, pořádně se zasmát a pobavit s ostatnima hráčema
Žádné hledání mezer v pravidlech a podobně jak u debilu, ale vypnout a bavit se
Vymslet atrakce, snažit se přežít atp.
byLife
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod KalvinJB » 29 kvě 2019, 12:23 VIP

byLife píše:
ViktorOnlyJB píše:Hraju jailbreak 9 let a nikdy jsem neřešil takové s prominutím cypoviny :D prostě hraju s tím co znám a hraním se taky něco nového naučím, i jako admin.. Nebo se taky stačí zeptat někoho jako je Gustik a je úplně klid..

Přesně jako píše tenhle problémový hráč, taky hraju jb řadu let a nikdy jsem nemusel řešit něco takového, teda pokud jsem opravdu nechtěl
Někdy jsem měl náladu se stouraz v každém pravidlu asi takovou, že jsem si psal x hodin psal slohy s aweenem nabo pesanem, ale prostě o tom to není
JB není o chytakach a ani reakcích, jak v nějakém výcvikovém táboře pro narušeny lidi, i když to tak někdy vypadá
V takových případech je minoforum případně steam, kde můžeš napsat adminovi pokud není zrovna na serveru a on takové hře zamezí

JB jsem prostě bral a beru jako něco, kam si můžeš po škole, po práci nebo po naruzive dní s přítelkyní, prostě po čemkoliv zajít zahrát, pořádně se zasmát a pobavit s ostatnima hráčema
Žádné hledání mezer v pravidlech a podobně jak u debilu, ale vypnout a bavit se
Vymslet atrakce, snažit se přežít atp.

Ty žiješ ? :lol: :lol: :lol:
CS:GO admin
CS:GO support
FB moderátor
EX CS:GO správce akademie
KalvinJB
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Zpět na JailBreak Servery