Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyriešené] Pomoc

Příspěvekod Dan66 » 01 kvě 2019, 09:38

Ahoj potřebuji pomoct stím jak najít od koho jsem dostal ban protože včera jsem hrál na JB1 které bylo buglé a teď na všech serverech gamesites nemůžu být a navíc všichni si mysleli že mám bunnyhop script ale mám bind "scrolldown" " jump" tak chci požádat o unban a taky chci aby jste mi pomohly najít info o mém banu a jestli se tu dá na gamesites přihlásit steam tak nevím kde tal prosím pomozte mi.A můj nick včera na JB1 byl Dan66.
Dan66
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyriešené] Pomoc

od Rumcajz » 01 kvě 2019, 09:38

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Pomoc

Příspěvekod boldy » 01 kvě 2019, 10:01

Asi to budeš ty.
Tady máš Banlits : http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Obrázek
boldy
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod scipo » 01 kvě 2019, 17:25

scipo
Zkušený
Zkušený

Příspěvekod ericek111 » 02 kvě 2019, 13:51

Súhlasím.

Vyriešené.
You either die a сука, or live long enough to become a блять.
||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||||
ericek111
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Zpět na Unban Žádost