• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]zombie blood / evzen
Dobrý den,
chtěl bych si postěžovat jelikož mě admin Evžen a.k.a. Robin kickl za to, že jsem napsal, že je admin. Nechápu, jak si to může dovolit
Zrovna jsem na serveru předváděl jak se hraje, prostě skilly jak cyp a jelikož je tento admin jen o jedno místo přede mnou v top15 a ví, že jsem lepší, tak se mě snaží takto špinavě vyšachovat a znepříjemnit mi hru... Měli by jste s tím ve jménu dobrého jména gamesites něco udělat.
důkaz: https://ctrlv.cz/erOd
chtěl bych si postěžovat jelikož mě admin Evžen a.k.a. Robin kickl za to, že jsem napsal, že je admin. Nechápu, jak si to může dovolit

důkaz: https://ctrlv.cz/erOd
- TheRealShadow
- Pokročilý
[Vyriešené]zombie blood / evzen
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: zombie blood / evzen
Ahoj,
chtěl bych se ti omluvit za kick, ale zrovna jsem točil jednoho hráče na podezření z Autobhop scriptu a tím, že si napsal, že jsem admin si mi to trochu pokazil, jelikož hráč si toho všiml a demo už nebylo použitelné. Ještě jednou promiň.
chtěl bych se ti omluvit za kick, ale zrovna jsem točil jednoho hráče na podezření z Autobhop scriptu a tím, že si napsal, že jsem admin si mi to trochu pokazil, jelikož hráč si toho všiml a demo už nebylo použitelné. Ještě jednou promiň.
“It’s not easy being drunk all the time. Everyone would do it if it were easy.”
-
Evzenek - CS 1.6 Admin
Re: zombie blood / evzen
Admina som poučil, že za niečo také nemôže hráča kicknúť. Ty na druhej strane ber trochu ohľad na to, že ak je admin na serveri s iným nickom a snaží sa byť inkognito, určite má na to dobrý dôvod 
Admin sa ospravedlnil, pokladám teda za vyriešené

Admin sa ospravedlnil, pokladám teda za vyriešené

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1