• Stránka 1 z 1
Faktury,Umývání aut
Zdravim
Chtel bych se zeptat jestli se budou resit nejak faktury napr. u mechaniků, jelikož mechanici krachujou jen kvůli tomu ze se vystaví faktura a pan hnedka odjede.Tak jsem mel i pár návrhů jak by se tyto pripady dali resit, protoze jsem si nevsiml v pravidlach neco o nutnost placeni fakturach.Mechanici momentalne skoro nemuzou tunit auta,Nemáme povýšení apod.
Moje návrhy jak to vyresit:
Dát docasny termín zaplaceni faktury pokud pán nemá na to peníze tak bud se mu ztrhne do toho urciteho casu penize z banky a klidne at je v mínusu a nebo at prijde o tuning a my dostaneme zpet penize za to co jsme mu tam pridali.
A v téhle situaci jak lidi nemaji zaplaceno tak bych jeste potreboval vedet jestli ta povinnost tech faktur nemuze být pridána do pravidel protoze to lidi neplatí a maji zadarmo vytuneny auta.Chtelo by to mit nicky hracu a seznam nezaplacenych faktur u sebe aby jsme vedeli kdo nezaplatil.
-------------
Dál bych chtel nahlasit bug ze kdyz mechanik umyje auto pro nekoho a nastoupi do nej tak ten typek to nevidi ale vidi to jen ten mechanik který to umyl.
-------------
Díky
LordNapier
Wiliam Thornton
Chtel bych se zeptat jestli se budou resit nejak faktury napr. u mechaniků, jelikož mechanici krachujou jen kvůli tomu ze se vystaví faktura a pan hnedka odjede.Tak jsem mel i pár návrhů jak by se tyto pripady dali resit, protoze jsem si nevsiml v pravidlach neco o nutnost placeni fakturach.Mechanici momentalne skoro nemuzou tunit auta,Nemáme povýšení apod.
Moje návrhy jak to vyresit:
Dát docasny termín zaplaceni faktury pokud pán nemá na to peníze tak bud se mu ztrhne do toho urciteho casu penize z banky a klidne at je v mínusu a nebo at prijde o tuning a my dostaneme zpet penize za to co jsme mu tam pridali.
A v téhle situaci jak lidi nemaji zaplaceno tak bych jeste potreboval vedet jestli ta povinnost tech faktur nemuze být pridána do pravidel protoze to lidi neplatí a maji zadarmo vytuneny auta.Chtelo by to mit nicky hracu a seznam nezaplacenych faktur u sebe aby jsme vedeli kdo nezaplatil.
-------------
Dál bych chtel nahlasit bug ze kdyz mechanik umyje auto pro nekoho a nastoupi do nej tak ten typek to nevidi ale vidi to jen ten mechanik který to umyl.
-------------
Díky
LordNapier
Wiliam Thornton
-
LordNapier - Amatér
Faktury,Umývání aut
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Faktury,Umývání aut
Já bych navrhl aby se vám dali zamknout/odemknout vrata od garáže aby jste mohli hlásit že máte otevřeno.
V případě že by zakazník přijel by jsi mu v rámci RP nabídl třeba nějaky katalog on si najel do kruhu sám a sám si auto za svoje vytunil. Samozřejmě za asistence mechanika.
V případě že by zakazník přijel by jsi mu v rámci RP nabídl třeba nějaky katalog on si najel do kruhu sám a sám si auto za svoje vytunil. Samozřejmě za asistence mechanika.
- Smilda
- Kolemjdoucí
ale tak to pak ten mechanik nemusi vubec bejt a muzou si to tunit samotný hráči protoze jediny co udela mechanik tak ze da fakturu a otevre vrata to je vsechno max. jeste zarpit to ze to tam dava.
-
LordNapier - Amatér
Souhlasím, taky pracuji jako mechanik a mám odeslané faktury za 2 015 000 a nikdo to platit nehodlá 

- Terms4Ever
- Kolemjdoucí
LordNapier píše:ale tak to pak ten mechanik nemusi vubec bejt a muzou si to tunit samotný hráči protoze jediny co udela mechanik tak ze da fakturu a otevre vrata to je vsechno max. jeste zarpit to ze to tam dava.
Je to jen návrh viděl jsem to že to tak někde je a celkem to fungovalo samozřejmě opravy a umytí bych vám nechal.
- Smilda
- Kolemjdoucí
souhlasím s návrhem, mechanici jsou na pokraji krachu...
cause I'm With You Till' the End of the Line
-
StanleyPlz - Drbna
Súhlasím tiež.. taktiež aj s tým, že aby ako na PD - zamykanie/odomykanie dverí (garáže), aby sa vedelo, či tam je mechanik.
K tým fakturam, v podstate to robím tak, že najprv sa samozrejme spýtam, do koľko by chcel tuning. A či má na to, ak nemá, nevytunim mu to, ak áno, tak mu to aplikujem až po zaplatení faktúry.
"Najprv musíte zaplatiť, potom vám aplikujem tuning." .. ak to odmietne, neriešim..
K tým fakturam, v podstate to robím tak, že najprv sa samozrejme spýtam, do koľko by chcel tuning. A či má na to, ak nemá, nevytunim mu to, ak áno, tak mu to aplikujem až po zaplatení faktúry.
"Najprv musíte zaplatiť, potom vám aplikujem tuning." .. ak to odmietne, neriešim..
XD XD XD
-
chickEZ - Spamerův sluha
Na fakturách se už pracuje a zamykání dveří bude možné přidat.
-
Rejben - Mistr
Faktury jsou nově takto:
Hráč musí vystavenou fakturu uhradit do 3 - 4 dnů. Pokud tak neučiní, částka s 10% přirážkou mu bude stržena z účtu.
Hráč musí vystavenou fakturu uhradit do 3 - 4 dnů. Pokud tak neučiní, částka s 10% přirážkou mu bude stržena z účtu.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Trsak píše:Faktury jsou nově takto:
díky

-
LordNapier - Amatér
• Stránka 1 z 1