• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno]! Erbi
4x dostal taze od policisty a pokaždý se zvednul a napadl mě, i když policista říkal ruce nahoru a když dostaneš taze tak máš chvíly dělat ještě že máš šok a neběhat a nenapadat někoho(Toto mi řekl Paradizo)
Potom my ukrakl auto a když jsem řekl at vyleze ujel tak jsem ho střelil, a protože jsem chtěl aby vykrvácel tak jsem tam s kamarádem čekal po 10minutách najednou přijela jeho mafie zabili nás zvedli ho a odjeli, a nemohli vědět že je mrtvej a kde, takže musel použít vysílačku takže metagaming nemužeš používat vysílačku když si mrtvý, a na serveru nebyla záchranka
Erbi taky nikoho neposlouchá a myslí si že je nejakej mafian a admin že si muže dělat co chce
Na všechno mam svědky stačí odepsat a mužeme to vyřešit na tsku
Potom my ukrakl auto a když jsem řekl at vyleze ujel tak jsem ho střelil, a protože jsem chtěl aby vykrvácel tak jsem tam s kamarádem čekal po 10minutách najednou přijela jeho mafie zabili nás zvedli ho a odjeli, a nemohli vědět že je mrtvej a kde, takže musel použít vysílačku takže metagaming nemužeš používat vysílačku když si mrtvý, a na serveru nebyla záchranka
Erbi taky nikoho neposlouchá a myslí si že je nejakej mafian a admin že si muže dělat co chce
Na všechno mam svědky stačí odepsat a mužeme to vyřešit na tsku
- Kadimil65
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno]! Erbi
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: ! Erbi
4x dostal taze od policisty a pokaždý se zvednul a napadl mě, i když policista říkal ruce nahoru a když dostaneš taze tak máš chvíly dělat ještě že máš šok a neběhat a nenapadat někoho(Toto mi řekl Paradizo)
To jsem udělal chybu, vím o tom a za to se omlouvám.
Vysílačku jsem nepoužíval. Jeden člen z mafie jel kolem a poté zavolal ostatní členy. Takže do toho mě netahej, celou dobu jsem byl na TS v DJ roomce.
Když PD neumí zákony a neumí řešit situace, tak to není můj problém. Pokud je někdo neposlouchá, tak proč nenasadí pouta a nehodí nás do cely? Lul
Dál se k tomu nebudu vyjadřovat.
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
No když policajtum začneš nadávat že to jsou popeláři a ne policajti kvůli tem vestam,
Když tě policajt vyzve tak absolutně ignoruješ je ti to jedno.
Děláš si jednoduše co chceš
- Kadimil65
- Kolemjdoucí
No když policajtum začneš nadávat že to jsou popeláři a ne policajti kvůli tem vestam
Určitě jim nenadávám a když už, tak jen občas v rámci RP. A je pravda, že si z nich občas dělám srandu.

Pokud tě někdo vyzve aby si opustil PD ale je zamčeno, tak bohužel nic nemůžeš udělat...

Blbost
-
ErbiCZ - Spamerův sluha
Takže chceš říct že jak hraješ je v pohodě?
- Kadimil65
- Kolemjdoucí
Naučím se chovat a nebudu se vyjadřovat, kde nemám. Omlouvám se.
- PaulX
- Kolemjdoucí
Metagaming vyvrácen.
To Erbiho RPní zesměšňování PD jsem viděl a v rámci RP je to v pořádku
Za tazer se zde Erbi omluvil a přiznal chybu. Bude mu domluveno.
Vyřešeno, stížnost částečně oprávněná
To Erbiho RPní zesměšňování PD jsem viděl a v rámci RP je to v pořádku
Za tazer se zde Erbi omluvil a přiznal chybu. Bude mu domluveno.
Vyřešeno, stížnost částečně oprávněná
-
ThereZ - Drbna
• Stránka 1 z 1