Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Knife1/Extremer

Příspěvekod killermacka » 05 kvě 2019, 11:55

Nickname let it be me
Herni ID STEAM_0:1:147547944
SteamCommunity ID 76561198255361617
IP Adresa skryté
Typ banu Ban na herni ID
Druh banu Zakaz pouzivani chatu & voice
Důvod Nadavky [Male]
Zabanován dne 05.05.2019 - 12:47:58
Vyprší dne 05.05.2019 - 12:57:58 (9 Minut zbývá)
Zabanovaný od Jon Snow
Zabanovaný na Gamesites.cz ^Knife server #1
Celkem obdržených banů 0

Za čo si mi dal mute? Za to že si píšem s hráčmi ako to bolo naozaj ? Píšem len pravdu hráčom a adminom ako to bolo,keby si vtedy dal na moje slová,žiadnych 10aa sa nemuselo hádzať na Knife,stačilo dať Unityho fps lock kde by ti dal aj zdrojový kod a mohol si si to sám prejsť aj s Dwandym,ale nie,radšej trebalo zrušiť mňa,lebo som nechcel banovať za obchádzanie FPS locku lebo unity by dal svoj,ktorý by sa nedal obísť. Mi povedz,čo z toho čo som napísal na serveri je na ban? Žiadna provokácie,len píšem ako to bolo hráčom s ktorými niesom v kontakte každý deň a keď si tam ty,tak sme si to mohli vysvetliť.

2019-05-05 12:47:44 ale ne,treba si komplikovat zivot. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
2019-05-05 12:47:37 keby vtedy extremer nevymysla,tak mohol tu byt ten fps lokc a ja som nemusle pisat somariny ejvimu a bol. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
2019-05-05 12:46:34 ale nie,radsej zrusit mna a ist cestou takou. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
2019-05-05 12:46:25 potreba banovat a mna by nezrusili. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
2019-05-05 12:46:20 a vidis extremer,vsetko mohlo byt v pohode,keby unity dal vtedy svoj fps lock kedy sme chceli,ze ho vymeni a. Gamesites.cz ^Knife server #1 35hp
2019-05-05 12:41:33 este ked unity teraz riesi ten fps lock s tebou?teraz chce jo?vtedy nechcel ale teraz zrzai chce,ale ne ja s. Gamesites.cz ^Knife server #1 20_hp_level3_gs

Normálne som ti písal,že keby si vtedy počúvol mňa,tak Unity by dal ten svoj FPS lock,mňa by ejvi nezrušil lebo by som mu nenapísal že to banovať nebude a bol by pokoj,toto na ban určite není,ak sa ti to nepáčilo že takto píšem,tak si mohol napísať ale nič na tom není,len píšem pravdu ako to bolo.
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

[Vyřešeno]Knife1/Extremer

od Rumcajz » 05 kvě 2019, 11:55

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Knife1/Extremer

Příspěvekod Denni » 05 kvě 2019, 12:15

Nebudu se vyjadřovat kam nemám.
Denni
Amatér
Amatér

Příspěvekod eXtr3mer » 05 kvě 2019, 12:21

Na serveri sa začala hádka o novom 10aa, ktorý je tam na test, kým sa nedorieši poriadny lock :) Padlo pár kickov, pár banov a do toho si sa zamotal ty svojimi rečami o tom, aký skvelý admin si bol a akú chybu Ejvi spravil, že ťa zrušil, ale že nakoniec za to môžem ja :) Hráči ti tie klamstvá žrali a samozrejme ich to ešte podporilo v tom, že všetky zmeny na serveri sú zlé, zatiaľ čo vôbec nevidia do toho, čo sa tam reálne deje :)
Nemôžeš mi písať nezmysly na Steame, tak budeš na serveri? To teda nie...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod killermacka » 05 kvě 2019, 12:30

Je rozdiel,kto začal tú hádku,ja som ani nebol vtedy na serveri keď to začalo ale keď sme pritom,myslíš že prečo hráči nadávajú? No povedz mi prečo? Keby si uposlúchol mňa,áno mačka hraje Knife tak asi vie čo a ako to tam chodí tak napíšem jemu ohľadom locku čo treba zmeniť a porozprávam sa s Dwandym,nikde som nepísal ani nikde som nehovoril že tie zmeny musia byť uskutočnené,aj ja niesom Boh a nechám si poradiť od starších hráčov a keď spolu komunikujeme,tak prídeme k lepším výsledkom.

Tak mi vysvetli,prečo ste nemohli alebo skôr ty nemohol keď som ti navrhol Unityho FPS lock povedať,áno,napíš Dwandymu či ho neskúsi,on ti bol ochotný dať zdrojový kod,mohol si si pozrieť všetko s Dwandym čo v ňom je,ale nie,radšej ste zrušili mňa,lebo som nechcel banovať hráčov čo to obchadzajú,lebo Unity by dal svoj FPS lock a nič by nemuselo vzniknúť. Bol som ochotný ísť na TS a vyhovoriť si to s vami ale nie...................................
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod killermacka » 05 kvě 2019, 12:37

Mne nejde o nič iné len o spravodlivosť a moje neoprávnené zrušenie,prečo ste museli zrušiť vtedy jedného CHH na Knife???? Moje práca bola vidno,samé UB žiadosti končili v prospech mňa,veľa hráčov si kupovalo UB,pomáhal som portálu ako som vedel,hráčom sa hralo dobre,prečo ste ma museli zrušiť a ešte kvôli takej volovine..... Však nikomu tu nič nerobím,snažím sa s každým vychádzať a vy takto na mňa...... Koľkokrát som bol zrušený a nikdy som nezačal kaziť hru iným hráčom alebo DIPKOVAT ale toto neberiete...... Chcel som sa s vami dohodnúť na TS aj s vedením ale................ ITS NOT FAIR.....
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod eXtr3mer » 05 kvě 2019, 12:42

A zase si ideš svoje, už to ani nie je smiešne. Úplne to prekrúcaš...
Ban si dostal za provokáciu a snahu podporiť hádky na serveri, rovnako ako tvoji kamoši :)

Situáciu na serveri vyriešim, hneď čo bude mať Dwandy čas :) 10aa navrhol Taygete, tak sme to vyskúšali, ale bude nahradený až doladíme všetky detaily k fps locku.

btw. naposledy keď som chcel s tebou niečo riešiť, tak som si vypočul viac nadávok ako v krčme pri hokeji :) K tvojmu zrušeniu som sa ti už vyjadril viackrát, opakovať to nebudem, aj tak to nepochopíš. Navyše nerušil som ťa ja, takže ani nemám právo ďalej to rozoberať :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Příspěvekod killermacka » 05 kvě 2019, 12:46

akú hádku som podporil? Hráči nadávali na to,čo je momentálne na serveri,ja som im v skratke vysvetlil ako to bolo a ako to funguje u teba,nič s provokáciou tam nebolo zmienené,len som písal celý čas že keby si vtedy počúvol mňa,a nahodili by ste Unityho fps lock tak by Awee nemusel zrušiť mňa lebo by sme nebanovali hráčov za obchádzanie locku ale bol by poriadny a ostalo by tam 100aa....
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Příspěvekod Seweee » 05 kvě 2019, 13:06

To, že jsi byl zrušen je jedna věc, která s UB žádostí nevím jak souvisí. Na serveru není diskuzní fórum, to je tady, kde své názory a postřehy vypisovat můžeš. Server slouží k užíváni hry, né řešení těchto věcí v chatu. Podle chatlogu sis jej pořád své, což vedlo k preventivnímu mute banu. Extremerovo vyjádření zde taky máš a mně to stačí. Ban Ti již stejně vypršel...

Vyřešeno.
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
Seweee
CS 1.6 HLSA
CS 1.6 HLSA

Re: [Vyřešeno]Knife1/Extremer

Příspěvekod killermacka » 05 kvě 2019, 15:52

To, že jsi byl zrušen je jedna věc, která s UB žádostí nevím jak souvisí. Na serveru není diskuzní fórum, to je tady, kde své názory a postřehy vypisovat můžeš. Server slouží k užíváni hry, né řešení těchto věcí v chatu. Podle chatlogu sis jej pořád své, což vedlo k preventivnímu mute banu. Extremerovo vyjádření zde taky máš a mně to stačí. Ban Ti již stejně vypršel...

Vyřešeno.

Tu nejde o ban ani o to že som bol zrušený,ale o princíp. Keby dal na mňa vtedy,tak není taká situácia na Knife aká je dnes a není tu dnes táto UB žiadosť.Ale ako vidím,tak už tu ani môj najlepší kamarát na GS nedrží pri mne tak.....

Na serveru není diskuzní fórum,

Nie? a čo to je ? Všetko som písal v rámci slušnosti,toto není ani náznak provokácie,iba som hráčom vysvetlil na pravú mieru ako to je,a aby neboli ukrátený o pravdu,nič viac,nič menej....
killermacka
Mistr Yoda
Mistr Yoda

Re: [Vyřešeno]Knife1/Extremer

Příspěvekod Awee (cti ejvi) » 05 kvě 2019, 16:29

Můžeš 100x psát, že všichni jsou kokoti jen ty si nejlepší, ale pořád to bude jen tvůj výmysl..
Jestli si doma v pokojíčku čmáráš na zdi že si skill a rozumíš všemu nejlíp, tak budiž. To ať si s tebou vyřeší maminka. Na serveru však své výmysly šířit nemůžeš. Koneckonců běhat jak šáša s nožíkem v ruce jde i bez přístupu k psaní do chatu..
lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
Awee (cti ejvi)
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Zpět na Unban Žádost