• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto]Sawo Žiadosť o akademika
Nick v hre: Sawooo
Odkaz na Steam profil: Klik
Vek: 14
Steam ID: STEAM_1:0:227891920
Odkaz na HLStats: Klik
Prečo chcem akademika: Akademika chcem preto aby na serveri bol kľud, nie vždy sa najdu ľudia ktorý su normalný, buď prídu deti ktoré pušťaju SLAM. A tomu chcem práve čo najrychlejšie zabraniť. PS: (Budem lepší ako ládik
).
Niečo o mne: Ahoj, volám sa Samuel mám 14 rokov. Veľmi ma baví hrať hokej alebo futball. Kedysi som chodil na hokej, ale už nechodím kvôli škole. Bývam na Slovensku v Košiciach s mojimi rodičmi. Baví ma hráť aj CS:GO a konkretne som si obľúbil herný mod JailBreak od GAMESITES.
Moje prehrešky na GS alebo inde: Najnovší ban som dostal za nadržovanie, vtedy som si chybu neuvedomil. Ale z chyby som sa poučil, snaď sa to už nestane
Ostatné bany boli pouze MUTE myslím.
Pripadné poznámky: Snowíku už budem hodný
Odkaz na Steam profil: Klik
Vek: 14
Steam ID: STEAM_1:0:227891920
Odkaz na HLStats: Klik
Prečo chcem akademika: Akademika chcem preto aby na serveri bol kľud, nie vždy sa najdu ľudia ktorý su normalný, buď prídu deti ktoré pušťaju SLAM. A tomu chcem práve čo najrychlejšie zabraniť. PS: (Budem lepší ako ládik

Niečo o mne: Ahoj, volám sa Samuel mám 14 rokov. Veľmi ma baví hrať hokej alebo futball. Kedysi som chodil na hokej, ale už nechodím kvôli škole. Bývam na Slovensku v Košiciach s mojimi rodičmi. Baví ma hráť aj CS:GO a konkretne som si obľúbil herný mod JailBreak od GAMESITES.
Moje prehrešky na GS alebo inde: Najnovší ban som dostal za nadržovanie, vtedy som si chybu neuvedomil. Ale z chyby som sa poučil, snaď sa to už nestane

Pripadné poznámky: Snowíku už budem hodný

-
AwpOnly - Spamer
[Zamítnuto]Sawo Žiadosť o akademika
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Sawo/Žiadosť o akademika
Ahoj SAWO,
díky že jsi přestal spamovat tuhle sekci nesmyslama.
Co jsi nezvládl napravit je tvoje chování na serveru:

Jak si sám zažil v akademii, než někoho nabereme, chci znát názor ostatních akademiků jestli ho k nám do aka chcou.
Takové jsem na tebe získal reference
Až od ostatních akademiků uslyším že už s tebou nemají problémy, dám ti vědět že si máš zažádat znovu,
Zamítnuto.

Jak si sám zažil v akademii, než někoho nabereme, chci znát názor ostatních akademiků jestli ho k nám do aka chcou.
Až od ostatních akademiků uslyším že už s tebou nemají problémy, dám ti vědět že si máš zažádat znovu,
Zamítnuto.
-
SnowTastesGreat - Mistr
Re: Sawo/Žiadosť o akademika
SnowTastesGreat píše:Ahoj SAWO,
Zamítnuto.

-
AwpOnly - Spamer
Re: [Zamítnuto]Sawo Žiadosť o akademika
Perníček nech nezačne plakat..
-
AwpOnly - Spamer
Re: [Zamítnuto]Sawo Žiadosť o akademika
Už si nezažádam nemyslí si, nesom kokot

-
AwpOnly - Spamer
• Stránka 1 z 1