• Stránka 1 z 1
[prijat] Žiadosť o Admina na Public servery
Ahojte,rád by som sa pokúsil poziadať o Admin práva na Public serveroch.
Nick v hre : Dajmond
Nick na fóre : Hello123
Profil na fóre : hello123-u60376.html
Vek : 17
Steam nick : Happy ?
Steam ID : STEAM_0:0:188760084
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=468090
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadne bany som na tomto portály neobdržal a verím v to,že to tak aj naďalej ostane.Možno ak som niečo písal do chatu,ale neviem o tom,ale ak sa tam niečo nájde tak sa to už nebude opakovať.
Niečo o sebe: Ahoj,volám sa Dušan chodím ma strednú odbornú školu technickú,ako už asi viete raz som si už žiadal o Admina,ale kvôli strašne málo času a veľa aktivitám či už športu tak aj učeniu som to nemal šancu stíhať aj keď viem že môj odchod z Akadémie nebol moc pekný,keďže som nič nenapísal a za to sa ospravedlňujem ale teraz toho času trošku pribudlo tak by som bol rád,keby že to so mnou skúsite.Môj obľúbený šport je futbal,ktorému sa snažím dosť tak venovať a potom su tie základné veci kamaráti,zábava a podobne.A keď nehrám cez zimu ten futbal tak je tu tiež aj to korčuľovanie to mám na také upokojenie sa,keď sa môžem trošku uvoľniť na tom ľade.Samozrejme po korčuľovaní nasledujé ten čajík,alebo ta kofolka a pokec s kamarátmi čo bolo cez víkend aj keď sa to občas opakuje víkend,ako víkend ale tak nasmejeme sa na tom. Bol by som rád,keby že to so mnou skúsite.Ďakujem vám za čas strávený čítaním tejto žiadosti Have a good day Guys!!
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako už viete bol som Akademikom na Jailbreaku a preto tu je 1 otázka.Prečo si žiadam na public serveroch a nie na Jailbreaku ? Odpoveď je taká,že som sa chcel vrátiť naspäť ku Jailbreaku aj som hral na serveoch ale vôbec ma to nechytilo späť ako som dúfal.Zdalo sa mi to už také ohrané z mojej strany a preto som chcel vyskúšať niečo iné a už od Nonsteamu som hrával public servery tak som si povedal že to skúsim opäť a oplatilo sa.Teraz ma public servery bavia a dúfam že to tak ostane.Na GS by som chcel adminovať preto,lebo chcem pomôcť public serverom vyhnať cheaterov a hráčov ktorý nerešpektujú pravidlá a z toho dôvodu odchádzajú slušný a zároveň dobrý hráči,ktorý majú záujem si zahrať na GS ale kvoli pár hráčom ktorý nevedia inak ako bez cheatov sa to nedá.
Ďakujem vám za prečítanie tejto mojej žiadosti a dúfam že to tento raz dopadne úspešne.
Nick v hre : Dajmond
Nick na fóre : Hello123
Profil na fóre : hello123-u60376.html
Vek : 17
Steam nick : Happy ?
Steam ID : STEAM_0:0:188760084
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_821/hl ... yer=468090
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Žiadne bany som na tomto portály neobdržal a verím v to,že to tak aj naďalej ostane.Možno ak som niečo písal do chatu,ale neviem o tom,ale ak sa tam niečo nájde tak sa to už nebude opakovať.
Niečo o sebe: Ahoj,volám sa Dušan chodím ma strednú odbornú školu technickú,ako už asi viete raz som si už žiadal o Admina,ale kvôli strašne málo času a veľa aktivitám či už športu tak aj učeniu som to nemal šancu stíhať aj keď viem že môj odchod z Akadémie nebol moc pekný,keďže som nič nenapísal a za to sa ospravedlňujem ale teraz toho času trošku pribudlo tak by som bol rád,keby že to so mnou skúsite.Môj obľúbený šport je futbal,ktorému sa snažím dosť tak venovať a potom su tie základné veci kamaráti,zábava a podobne.A keď nehrám cez zimu ten futbal tak je tu tiež aj to korčuľovanie to mám na také upokojenie sa,keď sa môžem trošku uvoľniť na tom ľade.Samozrejme po korčuľovaní nasledujé ten čajík,alebo ta kofolka a pokec s kamarátmi čo bolo cez víkend aj keď sa to občas opakuje víkend,ako víkend ale tak nasmejeme sa na tom. Bol by som rád,keby že to so mnou skúsite.Ďakujem vám za čas strávený čítaním tejto žiadosti Have a good day Guys!!
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako už viete bol som Akademikom na Jailbreaku a preto tu je 1 otázka.Prečo si žiadam na public serveroch a nie na Jailbreaku ? Odpoveď je taká,že som sa chcel vrátiť naspäť ku Jailbreaku aj som hral na serveoch ale vôbec ma to nechytilo späť ako som dúfal.Zdalo sa mi to už také ohrané z mojej strany a preto som chcel vyskúšať niečo iné a už od Nonsteamu som hrával public servery tak som si povedal že to skúsim opäť a oplatilo sa.Teraz ma public servery bavia a dúfam že to tak ostane.Na GS by som chcel adminovať preto,lebo chcem pomôcť public serverom vyhnať cheaterov a hráčov ktorý nerešpektujú pravidlá a z toho dôvodu odchádzajú slušný a zároveň dobrý hráči,ktorý majú záujem si zahrať na GS ale kvoli pár hráčom ktorý nevedia inak ako bez cheatov sa to nedá.
Ďakujem vám za prečítanie tejto mojej žiadosti a dúfam že to tento raz dopadne úspešne.
-
Dajmondik - Drbna
[prijat] Žiadosť o Admina na Public servery
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o Admina na Public servery
Ahoj, proč jsi nedodělal akademii a proč si nežádáš opět na JB servery?
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Ako už viete bol som Akademikom na Jailbreaku a preto tu je 1 otázka.Prečo si žiadam na public serveroch a nie na Jailbreaku ? Odpoveď je taká,že som sa chcel vrátiť naspäť ku Jailbreaku aj som hral na serveoch ale vôbec ma to nechytilo späť ako som dúfal.Zdalo sa mi to už také ohrané z mojej strany a preto som chcel vyskúšať niečo iné a už od Nonsteamu som hrával public servery tak som si povedal že to skúsim opäť a oplatilo sa.Teraz ma public servery bavia a dúfam že to tak ostane.
Akadémiu som dokončil úspešne všetko som vypísal v žiadosti.

-
Dajmondik - Drbna
Na GS by som chcel adminovať preto,lebo chcem pomôcť public serverom vyhnať cheaterov a hráčov ktorý nerešpektujú pravidlá a z toho dôvodu odchádzajú slušný a zároveň dobrý hráči,ktorý majú záujem si zahrať na GS ale kvoli pár hráčom ktorý nevedia inak ako bez cheatov sa to nedá
Tak je zacni vyhanet treba hned. Jakmile 5 tebou nahlasenych cheateru dostane ban, ozvi se.

-
useless - CS 1.6 Support kapitán
Rád by som obnovil svoju žiadosť:
post938931.html#p938931
post938288.html#p938288
post938871.html#p938871
post938293.html#p938293
post941371.html#p941371
Pekný večer Ďakujem.
post938931.html#p938931
post938288.html#p938288
post938871.html#p938871
post938293.html#p938293
post941371.html#p941371
Pekný večer Ďakujem.

-
Dajmondik - Drbna
Zdravím ( omlouvám se předem že sem píšu, pokud je to od věci klidně to upravte nebo smažte
)
Na potencionálního admina mi přijde "nevhodné" mi psát ve hře do pošty že jsem zapnutej aniž bys třeba natočil demo či vůbec šel do toho spectu. možná by nebylo od věci si takové věci nechat pro sebe dokud neni demo. jen taková rada
S pozdravem Player aka perníček

Na potencionálního admina mi přijde "nevhodné" mi psát ve hře do pošty že jsem zapnutej aniž bys třeba natočil demo či vůbec šel do toho spectu. možná by nebylo od věci si takové věci nechat pro sebe dokud neni demo. jen taková rada

S pozdravem Player aka perníček
- Dezo123
- Pokročilý
Ahoj, do pošty som ti len napísal "Nezdaš sa mi byť čistý kámo:)" Nebolo to nič v zlom vzmysle Potom si mi napísal "Nepíš dik" Nemal som ti nič viac v záujme písať mohol si to zobrať skorej ako pochvalu ;) Ale ak ti to nejako narušilo hru tak prepáč ale nič zle a vulgárne som ti nenapísal bola to jedna krátka a dokonca súkromná správa
Ale pohode Ďakujem za tvoj názor.
PS: V SPECTATE SOM BOL A SLEDOVAL SOM ŤA AJ KEĎ SOM PADOL MAM TAM EVIP.

PS: V SPECTATE SOM BOL A SLEDOVAL SOM ŤA AJ KEĎ SOM PADOL MAM TAM EVIP.

-
Dajmondik - Drbna
Z jednoho kola usuzuješ že nejsem čistý ? Hele mě to nevadí žes mi tohle napsal, stejně je mi jedno co si ostatní myslí, ale být opravdu cheater leftnu to a jdu cheatovat jinam popřípadě to vypnu a o to jde, tvým zájmem by mělo být ho nahlásit a ne vystrnadit ze serveru na kterém ted jsi. Věřím že moje rada ti třeba pomůže. Taky jsem toto nemyslel zle, věřím že z tebe bude fajn admin a udržíš na serveru pořádek
Ještě jednou se omlouvám, že sem píšu a už se radši odmlčím, aby se na mě nikdo nezlobil, že to tu spamuji. děkuji za přečtení

Ještě jednou se omlouvám, že sem píšu a už se radši odmlčím, aby se na mě nikdo nezlobil, že to tu spamuji. děkuji za přečtení

- Dezo123
- Pokročilý
V řešení...
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
• Stránka 1 z 1