• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] SpyBee / Jailbreak
Nick na serveru: SpyBee
SID: STEAM_0:1:160125472
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 14
Mé HlStats:

Bany, které jsem dostal: Na GO žiadne len na Cs 1.6 jeden.
Něco o mně: Tak volám sa Jaroslav mám 14 rokov. Chodím na Gymnázium. Bývam na Slovensku. Svoj voľný čas trávim hraním futbalu. to je tak všetko čo o mne môžte vedieť
Proč právě já: Nemám rád hriešnikov a to už nie JB. A ak im neviem v tom zabrániť hneď tak som sa rozhodol že si požiadam o admina. Chcem byť príkladom a pomáhať hráčom. Alebo pomáhať portálu keď sú nejaký hriešnici na servery a robia bordel. Tak v akademii to nebola hračka prešiel som si ňou najlepšie ako sa len dalo, no ale mal som aj nejaké ponaučenia a prevýchovu tak si myslím že by som mohol dostať šancu.
Zkušenosti s CS:GO: Nejaké tam budú.
SID: STEAM_0:1:160125472
Sekce, na které chci práva: Jailbreak
Věk: 14
Mé HlStats:
Bany, které jsem dostal: Na GO žiadne len na Cs 1.6 jeden.
Něco o mně: Tak volám sa Jaroslav mám 14 rokov. Chodím na Gymnázium. Bývam na Slovensku. Svoj voľný čas trávim hraním futbalu. to je tak všetko čo o mne môžte vedieť

Proč právě já: Nemám rád hriešnikov a to už nie JB. A ak im neviem v tom zabrániť hneď tak som sa rozhodol že si požiadam o admina. Chcem byť príkladom a pomáhať hráčom. Alebo pomáhať portálu keď sú nejaký hriešnici na servery a robia bordel. Tak v akademii to nebola hračka prešiel som si ňou najlepšie ako sa len dalo, no ale mal som aj nejaké ponaučenia a prevýchovu tak si myslím že by som mohol dostať šancu.

Zkušenosti s CS:GO: Nejaké tam budú.
-
selisheeno - Mistr
[Zamítnuto] SpyBee / Jailbreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: SpyBee / Jailbreak
Za celý duben a květen je toto tvůj první příspěvek (když nepočítám omluvenku). Na serveru nemáš za ty 2 měsíce dohromady nahraných ani 5 hodin. Proč si žádáš o práva, když stejně nehraješ?
Zamítnuto.
Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1