Máte problém s VIP účtem? Tady se na nás můžete obrátit.

VIP - Problem aktivace

Příspěvekod Monnrou » 07 kvě 2019, 12:36

Zdravím,
Dneska jsem si koupil EVIP na Basebuilder a zjistil jsem při aktivaci, že musím zadat VIP kod, aby jsem mohl upgradovat na EVIP.
Při přihlášení do emailu jsem zjistil, že VIP kod jsem nejspíše omylem smazal. VIP mám aktivovaný na serveru basebuilder. Nejde náhodou nějak si přes consoli nebo config zjistit VIP kod který jsem si aktivoval na tomhle serveru ? Nebo nejde přeposlat VIP kod znovu na můj email ? VIP jsem platil přes bankovnictví, takže fakturu či transakci mám, Jméno držitele + číslo bankovního účtu klidně dokáži + jmeno na Serveru.

Vím, že pár let zpátky to šlo přeposlat, nevím jak to je teď, ale nejsem moc nadšený, aby jsem vyhazoval další peníze jenom kvůli tomu, že napíšete, že to nejde znovu přeposlat, když vím, že pár let zpátky to šlo a stačil důkaz totožnosti + dukaz bankovního účtu a jeho držitele
Monnrou
Pokročilý
Pokročilý

VIP - Problem aktivace

od Rumcajz » 07 kvě 2019, 12:36

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: VIP - Problem aktivace

Příspěvekod PEto » 07 kvě 2019, 16:10

napis si na mail [email protected]
PEto
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Příspěvekod Monnrou » 07 kvě 2019, 16:24

Už jsem napsal, ale jediné co mi odpověděli mi toto :
Dobrý den,
každého uživatele, který si VIP zakoupí, žádáme přímo v aktivačním emailu velkými písmeny, aby si tento email PEČLIVĚ USCHOVAL pro případ, že mu výhody přestanou fungovat, nebo z jiných důvodů. Aktivační email zároven slouží jako doklad o zaplacení výhod, na základě kterého jsme schopni VIP problemy řešit.
Přejeme Vám hezký den.
V případě dalších dotazů nás neváhejte kontaktovat.

Ale aby odpověděli na otázky, na které jsem se ptal to ne, takže nevím zda sedí za PC člověk a nebo opice
Monnrou
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod SwitchFavy » 08 kvě 2019, 20:52

čau, neviem ako sa dá vymazať mail od VIP kódu, to máš ako keď by si išiel reklamovať niečo bez bločeku..
Skús v maily ešte poriadne hľadať všade, keď tak skús to nájsť pod slovom Gamesites pokiaľ si to ešte nespravil. ;)
SwitchFavy
Spamerův sluha
Spamerův sluha

Příspěvekod Monnrou » 09 kvě 2019, 13:45

-Nevíš jak se dá vymazat email s VIP kodem ? Naprosto normálně, když jsem psal, že je to OMYLEM !!!
Víš, už nejsem náctiletý a můj email neslouží k hrám, ale slouží k webovým stránkám, sociálním stránkám, fakturám atd.

-Zkrátka jsem měl na emailu i spam, který se nenacházel ve SPAM koši takže jak jsem mazal emaily, co nejsou důležité, a něco které již nepotřebuji.... Bohužel jsem v mazání nejspíše určitě zatrhl email od gamesites s VIP kodem, prostě necílený omyl

Ale na to, že podpora na emailu [email protected]odpovídá do 3 pracovních dnů a stále mi nebyla schopná podat vysvětlení, nebo odpověď na můj dotaz v emailu, tak to vypadá, jako by nebyl zájem odepsat pár písmenek, které by zabrali cca ani ne 5 minut.
Monnrou
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod sigmor1 » 09 kvě 2019, 16:31 VIP

Monnrou píše:-Zkrátka jsem měl na emailu i spam, který se nenacházel ve SPAM koši takže jak jsem mazal emaily, co nejsou důležité, a něco které již nepotřebuji.... Bohužel jsem v mazání nejspíše určitě zatrhl email od gamesites s VIP kodem, prostě necílený omyl

Tím pádem bys měl najít tento email v tzv. koši. Po smazání z doručených/hromadných zpráv jsou směřovány tam, aby nedošlo k necíleným chybám, protože nikdo neudělá stejnou chybu 2x hned za sebou.
“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.

“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
sigmor1
Pokročilý
Pokročilý

Zpět na VIP poradna