Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Unban

Příspěvekod FragMan » 09 kvě 2019, 01:18

ahoj, bol som na servery asi 2-3 minutky ani som sa nespawnol a hned zamnou policajne auto zastavil som a nič som nepocul... vsetko som mal zapnute aj voice chat ale nepocul som ho co mi hovori, povedal som ze jak si to zapnem, hovorim si ze som to zle zapol tak odpovedou som dostal ban... myslim si ze bolo by lepsie mi pomoct ako si to nastavim nez aby som dostal ban, bol som prvy krat na servery. Uvital by som trosku support od admina a ne hned ban za to ze som to mal zle nastavene ten voice chat aj ked som mal vsetko zapnute len som ho nepocul co vyprava a myslis si ze od toho tu su admini aby mali pomoct a ne hned zabanovat.... trosku by si si mohol spravit poriadok zo svojim egom paradizo ci jak sa volas.
FragMan
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Unban

od Rumcajz » 09 kvě 2019, 01:18

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Unban

Příspěvekod Paradizo » 09 kvě 2019, 14:14

Ahoj, tak prvně je zapotřebí říct, že se prvně podívej, jak takovou žádost o unban vůbec napsat
jak-pozadat-o-unban-t203419.html
Včera toho bylo v danou situaci strašně moc a ano souhlasím s Tebou, že jsem Ti mohl pomoct. Jenže já se snažil a ty jsi pořád psal to samé dokola, že Ti to nejde a v danou situaci jsem Ti opravdu jinak pomoct nemohl. Napsal jsem Ti, že si máš v nastavení zapnout voice chat, ať mě aspoň slyšíš a stejně nic.. Tady napíšeš, že jsi to "zle zapol" ?? To prosím jak ? Vzhledem k tomu, že jsem musel řešit další problémy, tak jsem Tě možná trochu urychlil, každopádně, když ses tam včera otáčel, tak si u toho i naboural a taky jsi nic neRPil = další zbytečný problém, tudíž jsem usoudil, že to v danou situaci nemá smysl a dostal jsi ban na 12h s odkazem na pravidla, apod.. Nic víc, nic míň. Přeji pěkný den a v danou chvíli BAN už VYPRŠEL. S pozdravem Paradizo
Paradizo
Zkušený
Zkušený

Re: Unban

Příspěvekod ThereZ » 09 kvě 2019, 14:58

Admin tě měl prvně kicknout, až poté případně banovat.

Adminovi bylo domluveno, jak příště postupovat.
Tvůj ban už vypršel, mužeš jít hrát.

Vyřešeno
ThereZ
Drbna
Drbna

Zpět na Unban žádost