Zde můžete požádat o zrušení banu na serveru.

(Vyřešeno)BAN

Příspěvekod ImranZkahev » 09 kvě 2019, 12:46

zdravím,dnes asi před 10 min.jsem dostal BAn od admina Dajmond nebo tak nějak,za prý údajný wallhack,v životě jsem žadné cheaty nepoužíval ani nevím jak na to,prosím aby jste do nějak pořešili a Ban mi zrušili a jestli si za tím pan Dajmond stojí tak doufám že uvidím nějaké demo,v ktérem jsem teda prokazatelně měl WH,díky Imran Zakhaev
ImranZkahev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

(Vyřešeno)BAN

od Rumcajz » 09 kvě 2019, 12:46

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: BAN

Příspěvekod Happyend » 09 kvě 2019, 12:55 VIP

Ahoj,

Prosímtě zkus to ještě jednou a podle vzoru. vzor-jak-pozadat-o-unban-t61719.html

Aby si toho admin co nejrychleji všiml. S tím, že v Předmětu musí být uveden adminův nick.

Díky za ochotu.

Happyendd
†2012 - 2018
†2018 - 20XX
Happyend
Sponzor
Sponzor

Dust2/Only2,Dajmond,Nick:ImranZakhaev

Příspěvekod ImranZkahev » 09 kvě 2019, 13:10

2.Trest od admina:Dajmond
Byl udělen Hráči: ImranZakhaev
S herním ID: VALVE_0:0266805410
Na serveru:Gamesites.cz Dust2/only 2
S důvodem:CHEAT(WALLHACK)
Dělka BANU.Pernamentní

3.Dostal jsem BAN
4.Ano jsem VIP hráč
ImranZkahev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ImranZkahev » 09 kvě 2019, 13:12

Může být????
ImranZkahev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Izmael » 09 kvě 2019, 13:39 VIP

Ahoj, stačí to, nyní vyčkej na vyjádření banujícího admina, který ti sem dodá důkaz a poté se cheathunteři rozhodnout o tvé nevině nebo vině. ;)
Šerif
Asistent Šefredaktora

Obrázek
Izmael
CS 1.6 Admin
CS 1.6 Admin

Příspěvekod Dajmondik » 09 kvě 2019, 13:44 VIP

Ahoj tak teda tu máš dôkazy. ;)

http://leteckaposta.cz/907997395

imran dem 02:23:00 Nemal si ako vedieť o hráčovi v diere a presne si si nanho namieril. + poprosim dokukať až do konca kola.
03:20:00 Si si presne počas flashu namieril na CT.

imran1 dem 4:00 pozrite si ako si presne predmieril na hráča Roxy...
4:58 až po 5:30 Pozrite si ako presne dieroval to CT presne vie ako sa hýbalo.Aj tu celu situáciu ako vedel že su zaním.
5:40 zrazu ide neohrozene na long s flashom v ruke lebo vie že tam nik nieje.
7:50 ide neohrozene na Bčko lebo vie že proste nik.

imran3 dem Od začiatku dema až po 11:52 Poprosím celu to situáciu aj s tím flashom ledva mu mizol flash a on už strieľaľ presne na už mrtve CT.
Od 12:10 do konca dema všimnite si tu situáciu presný prifair na CT na plante presne vedel kde je a všimnite tesne pred tím ako ho zabil ako si namieril cez stenu presne nanho.

imran4 dem 13:47 Pozriem sa inam aby to nevypadalo hocijako ale presne vieš že tam bol aj kedy vychádzal z poza plantu hned mieritko nanho.
13:55 Presne vieš o hráčovy na schodoch.

imran5 dem 15:00 Vieš že nikto neni na rohu kde stojí zvyčajne CT ani sa tam nepozrieš ale zato že je niekto v jame to vieš na 100%.
17:26 vieš o tom že vychádzajú z longu.
21:10 Reflex na pana noo.

imran 8 dem 24:30 Akosi presne si o nom vedel nie ?
24:45 Pozrite sa ako presne si vedel kde je.

imran 10 dem 25:52 Všimnite si ako si pozerá tim zoomom kde presne hráč behá nemá ho ako vidieť či ?
26:25 Pozrite si vo slowe motion ako presne vedel že hráč na mide sa schová ku stene.

imrankonic dem 27:38 Všimnite si tu dieru na mide rovno na hráča.
32:20 Granát neni hráč a dosť dobrý reflex na to aby si stihol strľiť či ?
32:37 Presne vieš kde je.

imrankoniec1 dem 33:48 Toto ma presvedčilo úplne vysvetlíš mi túto presnú dieru na hráča ? 1 strela z AWP presne do hráča ani o 1 milimeter vedľa.
34:28 Presne vieš ktorou stranou vijde.

Ak kontrolóri tohto unbanu rozhodnu o opaku mojho rozhodnutia tak sa ti ospravedlňujem za vzniknuté nepríjemnosti. ;)
Dajmondik
Drbna
Drbna

Příspěvekod ImranZkahev » 09 kvě 2019, 18:38

Prosím,poradili by jste mi někdo jak ty dema spustit? v jakem programu,děkuji
ImranZkahev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Nightmare90 » 09 kvě 2019, 18:41 VIP

ImranZkahev píše:Prosím,poradili by jste mi někdo jak ty dema spustit? v jakem programu,děkuji

nataceni-dema-screenovani-t62215.html
Kdo jinému jámu bagr, sám do ní nosorožec.
KDYBYCH SE CHTĚL ZABÍT, VYLEZU NA TVÉ EGO A SKOČÍM NA TVÉ IQ
Nightmare90
Drbna
Drbna

Příspěvekod ImranZkahev » 09 kvě 2019, 19:07

Děkuji

A k tomu BANU,mám ty dema zkouknuté a furt nechápu podle čeho jsi se tak rozhodl,ale zeptám se proč když mám to WH je nestřílím přes např.bednu a pak tto WH jde vidět i přes flash?? jestli ano,tak tam několikrát jde vidět že když sem dostal Flash tak jsem nevěděl kde vubec su.
ImranZkahev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dajmondik » 09 kvě 2019, 20:47 VIP

Ahoj,
Hovorím možno som nerozhodol správne o tom rozhodnú kompetentný ktorý sa budú touto vecou zaoberať svoje som napísal aj ja aj ty tak sa zdrž spamu a vyčkaj na verdikt.Ak si dostal ban neprávom ešte raz sa ti ospravedlnim ber ohľad na to že som tiež človek a tiež sa môžem pomýliť. ;)
Dajmondik
Drbna
Drbna

Příspěvekod Dezo123 » 09 kvě 2019, 20:47

Ahoj
Hráče znám ze serveru a párkrát jsem ho sledoval protože občas mi na**be že ani nevím,
No když jsem ho sledoval nic neměl takže si myslím že je prostě dobrej hráč a takových by to tam chtělo víc :)
A vidím že Imran moc s demem pracovat neumí tak vám ušetřím třeba práci já

imran dem 02:23:00 nevím jak ty, já ho tam slyšel dupat + by tam to Tčko nestřílelo asi.
03:20:00 Flash vyletí z plantu, taky bych se tam otočil když ještě slyším jak tam dupe.

imran1 dem 4:00 Normální předmíření, většina hráčů chodí nalepená na té stěně pokud sis nevšiml, zejména nováčci
4:58 až po 5:30 Je vidět jak střídá rohy bo mu to nejspíš nenapsalo dmg :) A ano, za ním zabil spoluhráč týpka deaglem, tak se tam nejspíš podívá no, byl by blbej kdyby ne.
5:40 Hodí flash dopředu, vykoukne hodí druhý, zaleze a pak vybíhá. nevím co je na tom divného
7:50 to samé, to tam má hodit flashe a čekat až vyprchaj ?

imran3 dem Od začiatku dema až po 11:52 Chceš mu dát ban za to, že reaguje na jediný tmavší bod na celé bílé obrazovce ?
Od 12:10 do konca kola Těžko to CT bude střílet za roh kdyby byl u zídky, tak je asi jasné, že bude někde u krabic napravo, Imran předmíří na krabice

imran4 dem 13:47 možná by to chtělo nevytrhávat to z kontextu, když mířil na short, CT tam zaběhlo do plantu a pak ještě zabilo spoluhráče na deaglem.
13:55 yang hlídá long ( alespon to tak vypadalo z dema ) tak imran short, potom slyší ještě jak to ct dupe ..

imran5 dem 15:00 Hodí tam flash takže z poza rohu mu moc nebezpečí nehrozí ( navíc tam nikoho nevidí ) a ano, ví o něm, protože odtamtud letěl flash.
17:26 zacouvá směr T a uslyší kroky u longu ( krásně to jde slyšet spomaleně )
21:10 Nevím jestli je to jenom u mě, ale slušně zalagovaný to demo

imran8 dem 24:30 zase vytržené z kontextu, pár sekund před tímhle časem jde slyšet jak na midu střílí awp, imran tam hodí flash a vykoukne
24:45 Míří tam, kde stojí tak 60% Awp hráčů na midu když jsou T u dveří.

imran10 dem 25:52 Uvidí týpka s flashem nebo něčím v ruce jak vybíhá mid a jde směrem ke stěně tak čeká jestli to nevyběhne podél stěny..
26:25 ? flash a vyběhnutí. Ty když jsi flashnutý, budeš se vystrkovat víc aby to měl týpek jednodušší ?

imrankonic dem 27:38 Imran begripne a uvidí to CT, pust si to zpomaleně,
32:20 Co tenhle čas dokazuje ??? že imran nemá rád granáty ??
32:37 Ještě aby ne když po něm střílel a pak tam s dupotem zaběhnul za roh.

imrankoniec1 dem 33:48 Střílí tam jak mentál tak imran střelí, za zkoušku nic nedá, kolikrát se i mě podařilo zabít hráče přes stěnu. Navíc mám takovej dojem že ho ani netrefil ? nevím jistě.
34:28 Míří tam kde to CT má nejjednoduší vykouknout, kdyby CT vykouklo druhou stranou, riskuje život ještě víc než když si to bude brát postupně z boku

Snad ChH ušetřím nějakou práci. Díky moc za přečtení :)
Dezo123
Pokročilý
Pokročilý

Příspěvekod ImranZkahev » 09 kvě 2019, 22:45

Hello123 píše:Ahoj,
Hovorím možno som nerozhodol správne o tom rozhodnú kompetentný ktorý sa budú touto vecou zaoberať svoje som napísal aj ja aj ty tak sa zdrž spamu a vyčkaj na verdikt.Ak si dostal ban neprávom ešte raz sa ti ospravedlnim ber ohľad na to že som tiež človek a tiež sa môžem pomýliť. ;)

Promiň,ale nejde tomu jen tak přihlížet a nic na to nenapsat,jsem člověk kterej je naprosto proti nějakému cheatovaní,nemám rád když někdo tím k***ý hru a přesto se dostanu do téhle situace,hodně kluků tam znám a chodím to tam hrát pro zábavu,nepotřebuju si nic dokazovat a navíc mám sluchátka a extraVIP,což je podle mě takový poloviční wh,když člověk někde díruje a napíše mu to kolik tomu druhému ubral

Dezo123 Děkuji za podporu
ImranZkahev
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod Dajmondik » 10 kvě 2019, 07:17 VIP

Promiň,ale nejde tomu jen tak přihlížet a nic na to nenapsat,jsem člověk kterej je naprosto proti nějakému cheatovaní,nemám rád když někdo tím k***ý hru a přesto se dostanu do téhle situace,hodně kluků tam znám a chodím to tam hrát pro zábavu,nepotřebuju si nic dokazovat a navíc mám sluchátka a extraVIP,což je podle mě takový poloviční wh,když člověk někde díruje a napíše mu to kolik tomu druhému ubral

Dezo123 Děkuji za podporu

Ahoj,
Ako som napísal ak som rozhodol neoprávnene tak sa ti ešte raz ospravedlnim za vzniknuté problémy. ;) Ale prosím ťa počkaj na vyjadrenie Admina ktorý sa bude touto žiadosťou zaoberať. ;)
Dajmondik
Drbna
Drbna

Příspěvekod piri » 10 kvě 2019, 08:37

Vážený pane Imrane Zakhaeve, oznamuji vám, že jste právě odbržel unban. Omlouváme se za potíže.
Obrázek
piri
CS 1.6 CheatHunter
CS 1.6 CheatHunter

Re: (Vyřešeno)BAN

Příspěvekod Dajmondik » 10 kvě 2019, 08:44 VIP

Ospravedlňujem sa ti za vzniknuté problémy druhý krát budem opatrnejší. ;)
Dajmondik
Drbna
Drbna

Další

Zpět na Unban Žádost