Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Zamítnuto] deep/Combat Surf

Příspěvekod pffdeep » 07 kvě 2019, 18:57

Nickname: deep

Věk: 15+

Hry které hraji: CS:GO, CS1.6

Server/práva: Combat Surf

steamID: STEAM_0:0:461415703

hlSTATS: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_189275 ... ayer=30215

Fórum příspěvky: search.php?author_id=63848&sr=posts

Životopis: Jmenuji se Jan zmiňovanou přezdívkou deep (ano i na škole my tak říkají) pocházím z Jihlavy ale žiji v Horní Malé Úpě.

Zkušenosti: Byl jsem zkušený admin na jednom portále, který před dobou zrušili, mrzelo mě to a tak jsem hledal náhradu. Na svém csku mám nahráno přes 250 hodin, pomalu ale jistě šplhám nahoru, na svém minulém main accountu který jsem prodal protože mě csko po menší aféře ve škole, přestávalo bavit a neměl jsem na to čas na mainu jsem měl něco málo přes 1000h hrát csko samozřejmě umím, netvrdím však že hraji jako někteří profesionální hráči.

Hříchy: Když jsem byl malý chlapec, tak jsme si s kamarádem zkoušeli dělat vlastní háčky do minulé verze CSS, bohudík, že z toho nic nebylo. Pak na svém 3 účtě (prime), který jsem půjčil kamarádovi dostal VAC za zkoušení aimlocku a wallhacku.

Aktivita: Na serveru jsem čím dál víc aktivnější většinou každý den cca 2-3 hodiny denně, když na serveru hraji slyším jak se děcka ve voice chatu hádají a mluví na sebe sprostě, pak přijde rusák a začne na všechny řvát rusky. Párkrát za čas se na serveru ukáže nějaký ten aimlocker/spinboter či wallhacker když admin není zrovna aktivní a nemůžu mu napsat, to bych chtěl omezit.

Předem děkuji za kladné nebo nekladné odpovědi.
deep :geek:
I dont know why you love me, no more
pffdeep
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] deep/Combat Surf

od Rumcajz » 07 kvě 2019, 18:57

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: deep/Combat Surf

Příspěvekod polskasila » 11 kvě 2019, 18:35 VIP

Čau,
prosím ostatní adminy o názor, díky :)
V řešení.

e. polskasila: Po domluvě v PM prozatím zamítnuto.
187
polskasila
CS:GO HLSA
CS:GO HLSA

Zpět na Nábory Adminů