• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] Striker/Ghosting, slovíčkarenie/jb2
Na serveri som sa volal Pepega.
sory za ten spam miku
Nick hráča: Striker
SID: STEAM_0:1:101628263
SSID ten screen je z minulej mapy pretože som myslel že tu dal ten mfk
Hl.Stats
Dátum a čas: 19:00 11.5.2019
Server: JailBreak #2
Popis situácie/Vyčasovanie: ghosting, dal mfk/fks/slovíčkaril
Dôkaz 1 31:00 ako mohol vedieť že je presne na tej strane (vedel že je v zbrojke), 31: 15 ako mohol vediež že je v tej cele ked celé kolo pozeral cely a nikoho nenašiel, 31:28 tam začne strielat do secretu nemohol vedieť že tam niekto je (síce pred tým tam na neho odtial niekady strielaly ale teraz si povie že tam ide strielat ?), 32:10 ako mohol vedieť že sa tam portnu , 32:50 zase ako to mohl vediet kam išiel a kde je
Dôkaz 2 - hned druhé kolo (kolo po hvd) dal mfk pretože slovíčkaril ked povedal uhorka a nie okurka , v 13:00 som mu to vysvetloval a potom sa tam začal smiať ako imbecil (asi to bol vtip od jeho ghosterov)
teamspeak screen:
https://ctrlv.cz/1OQz
sory za ten spam miku
Nick hráča: Striker
SID: STEAM_0:1:101628263
SSID ten screen je z minulej mapy pretože som myslel že tu dal ten mfk
Hl.Stats
Dátum a čas: 19:00 11.5.2019
Server: JailBreak #2
Popis situácie/Vyčasovanie: ghosting, dal mfk/fks/slovíčkaril
Dôkaz 1 31:00 ako mohol vedieť že je presne na tej strane (vedel že je v zbrojke), 31: 15 ako mohol vediež že je v tej cele ked celé kolo pozeral cely a nikoho nenašiel, 31:28 tam začne strielat do secretu nemohol vedieť že tam niekto je (síce pred tým tam na neho odtial niekady strielaly ale teraz si povie že tam ide strielat ?), 32:10 ako mohol vedieť že sa tam portnu , 32:50 zase ako to mohl vediet kam išiel a kde je
Dôkaz 2 - hned druhé kolo (kolo po hvd) dal mfk pretože slovíčkaril ked povedal uhorka a nie okurka , v 13:00 som mu to vysvetloval a potom sa tam začal smiať ako imbecil (asi to bol vtip od jeho ghosterov)
teamspeak screen:
https://ctrlv.cz/1OQz
Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
[Vyřešeno] Striker/Ghosting, slovíčkarenie/jb2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Striker/Ghosting, slovíčkarenie/jb2
Takže, vyjadrím sa ku všetkému, MFK - Trsáka som sa spýtal na 1 vec tam mi to dovolil Gustík potom povedal že to neplatí doložím screen ak je potreba, Gustík to má v chatu.
Ghosting: Na TS bol prítomný aj Yoda po celú mapu a vie že sme ne ghostovali za to že sme na TS a smejeme sa na niekom a nenadávame nespamujeme na serveroch nemusíme dostaň ban za ghosting. Keď si niekto niečo napísal na steame a potom tam utekali za to ja už nemôžem.
Keď to nejak vadilo tebe tak sa ti ospravedlňujem ale MFK nebol úmyselný a konal som na základe informácií od HLSA či HLA (proste vysoko postaveného admina) + ghosting není nijak potvrdený keďže som sám nikdy nič také neurobil. A keď tak to je WH, ktorý nemám a CheatHuntery si môžu pozrieť demo.
Ďakujem za priestor k vyjadreniu
Ghosting: Na TS bol prítomný aj Yoda po celú mapu a vie že sme ne ghostovali za to že sme na TS a smejeme sa na niekom a nenadávame nespamujeme na serveroch nemusíme dostaň ban za ghosting. Keď si niekto niečo napísal na steame a potom tam utekali za to ja už nemôžem.

Ďakujem za priestor k vyjadreniu

EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
Screen číslo 1: Gustík to má v Chate: https://ctrlv.cz/Bdwg
Screen číslo 2: Tvrdenie trsáka: https://ctrlv.cz/kYXX
Smialy sme sa na tom čo Stepatrikos mowol takého Kida, môže to sem potvrdiť ak ide o ten vtip
Dokladám presne prepísaný chat od Trsaka: [30. 4. 2019, 17:12]
Striker:
ahoj moj
:D mám otázočku
začala sa hra na simona
všetko platí pohoda
simon premenuva simona na
okurku
uhorka hovorí pustite k a m
[30. 4. 2019, 20:13]
Striker:
čo stým?
Trsak:
jak co s tím
Striker:
je to vpohode nie
Trsak:
no
Ďakujem moc pekne
Screen číslo 2: Tvrdenie trsáka: https://ctrlv.cz/kYXX
Smialy sme sa na tom čo Stepatrikos mowol takého Kida, môže to sem potvrdiť ak ide o ten vtip

Dokladám presne prepísaný chat od Trsaka: [30. 4. 2019, 17:12]
Striker:
ahoj moj
:D mám otázočku
začala sa hra na simona
všetko platí pohoda
simon premenuva simona na
okurku
uhorka hovorí pustite k a m
Striker:
čo stým?
Trsak:
jak co s tím

Striker:
je to vpohode nie
Trsak:
no

Ďakujem moc pekne
EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
A sám Pavučinka okrem ohromného spamu (za ktorý sa ospravedlnil) určite je na serveroch slušný a ide príkladom ako akademik. (Popri tom ako sa hrá na admina...)
2019-05-07 19:12:31 ja to možem ojekabátiť. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_clouds_final5
2019-05-07 19:12:22 táto mapa je užasná do pixi. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_clouds_final5
2019-05-06 19:48:52 a má pp taký noob ako je dragon. Gamesites.cz ^JailBreak #5 | !knife !ws !gloves jb_sg_dojo_v5-6
2019-05-04 22:16:20 iba noobia bez aimu hraju s vip. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_nrx_gs3
2019-05-07 19:12:31 ja to možem ojekabátiť. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_clouds_final5
2019-05-07 19:12:22 táto mapa je užasná do pixi. Gamesites.cz ^JailBreak #6 | !knife !ws !gloves jb_clouds_final5
2019-05-06 19:48:52 a má pp taký noob ako je dragon. Gamesites.cz ^JailBreak #5 | !knife !ws !gloves jb_sg_dojo_v5-6
2019-05-04 22:16:20 iba noobia bez aimu hraju s vip. Gamesites.cz ^JailBreak #1 | !knife !ws !gloves jb_nrx_gs3
EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
Veď ja som hovoril že mi Gustik povedal že som to nemal plniť https://ctrlv.cz/aSSK , je sice pekné že si sa opsravedlnil ale žiadny mód ani nič som si na serveri nevšimol :/
Počkám na vyjadrenie vyššých ...
edit. pavučák: zaujímavé že tam žiadna nadávka nie je ale ok... btw je smutné že sa obhajuješ tým že vy´tahuješ moje chaty xDD
Počkám na vyjadrenie vyššých ...
edit. pavučák: zaujímavé že tam žiadna nadávka nie je ale ok... btw je smutné že sa obhajuješ tým že vy´tahuješ moje chaty xDD
Cob out.
JB HlStats:

Aim HlStats:

JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Na serveru bol prítomný Admin, ktorý situáciu neriešil, toot nahlásenie je úplne zbytočné a akurát tu robíme spam, keď si podal nahlásenie na mňa môžeš aj na Stepatrikosa za neriešenie situácie
Admin prehrešok videl ja som sa ospravedlnil neviem čo robíš...

EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
Z toho co jsi mi napsal, jsem to pochopil úplně jinak.
Nic o tom, že jsi je následně zabil protože nepustili klávesnici a myš jsi mi neřekl. Já to pochopil tak, že jestli je v pořádku nachytávat, že řekneš uhorka (a samozřejmě na to slyšet nemají).
Je naprosto jasný, že když se hraje okurka a ty řekneš něco jako uhorka, tak to prostě plnit nemají.
Nic o tom, že jsi je následně zabil protože nepustili klávesnici a myš jsi mi neřekl. Já to pochopil tak, že jestli je v pořádku nachytávat, že řekneš uhorka (a samozřejmě na to slyšet nemají).
Je naprosto jasný, že když se hraje okurka a ty řekneš něco jako uhorka, tak to prostě plnit nemají.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Tak potom tak isto ako som už povedal na servery, v prípade zlej interpretácie alebo omylu sa ospravedlňujem, som zas o niečo múdrejší a nemusí byť celé toto.
EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
Demo viděli 4 CHH a pouze jeden řekl, že je to "čisté". Všichni se ale shodli na tom, že to je ghosting. A jelikož jsi řekl, že to Ghosting 100% nebyl, musí to být WH, protože prostě víš víc, než bys měl. Striker byl tedy zabanován za WH.
Co se týče té situace s MFK - nevysvětlil jsi to Trsakovi celé a tak ani jeho odpověď nemohla být brána v potaz.
Díky za nahlášení - vyřešeno.
Co se týče té situace s MFK - nevysvětlil jsi to Trsakovi celé a tak ani jeho odpověď nemohla být brána v potaz.
Díky za nahlášení - vyřešeno.
-
Gustik - Vedení Gamesites.cz
• Stránka 1 z 1