• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]Angelsword/ ZM chronic 1 / Stížnost a admina
Ahoj, tady Adyas chci si postěžovat na výše uvedeného admina ohledně chování na serveru a nadržování. Přijde do hry a tak jako správný hráč chci nahlásit cheatera [44]Kannabis. Popisu mu co vše dělá, že má SH + využívá buggů ve hře (kupuje si štít + armor i v mapách kde není a secret weapon), tak sem adminovi řekl, že ať si na něj dá pozor ať ho hlídá a jaká byla adminova reakce ? "Já si dám spíš pozor na tebe." Tak sem se ho zeptal s čím a on, že za nadávky a to celé co sem mu pověděl s klidem ignoroval a vybavoval se s [44]Kannabis dále na můj účet
tento hráč mi i nadále nadával do degešů atd. a admin nic. Tímto chci jen naznačit, že toto není vůbec admin jakého si GS zaslouží. A vysmívá se hráčům. Snad je to vše a děkuji že to budete řešit. Incident se odehrál v 17:50 na výše uvedeném serveru. Jeste chci dodat, že tento problém s tím cheaterem jsem nahlásil i adminovi MotoRider24 a ten mi oznámil, že se ho pokouší dostat = toto je admin jak má být ! Děkuji, Adyas 

- Adyas
- Amatér
[Vyriešené]Angelsword/ ZM chronic 1 / Stížnost a admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: *III*Angelsword*III* / Zombie chronic 1 / Stížnost a adm
Adyas píše:Ahoj, tady Adyas chci si postěžovat na výše uvedeného admina ohledně chování na serveru a nadržování. Přijde do hry a tak jako správný hráč chci nahlásit cheatera [44]Kannabis. Popisu mu co vše dělá, že má SH + využívá buggů ve hře (kupuje si štít + armor i v mapách kde není a secret weapon), tak sem adminovi řekl, že ať si na něj dá pozor ať ho hlídá a jaká byla adminova reakce ? "Já si dám spíš pozor na tebe." Tak sem se ho zeptal s čím a on, že za nadávky a to celé co sem mu pověděl s klidem ignoroval a vybavoval se s [44]Kannabis dále na můj účettento hráč mi i nadále nadával do degešů atd. a admin nic. Tímto chci jen naznačit, že toto není vůbec admin jakého si GS zaslouží. A vysmívá se hráčům. Snad je to vše a děkuji že to budete řešit. Incident se odehrál v 17:50 na výše uvedeném serveru. Jeste chci dodat, že tento problém s tím cheaterem jsem nahlásil i adminovi MotoRider24 a ten mi oznámil, že se ho pokouší dostat = toto je admin jak má být ! Děkuji, Adyas
Ahoj,
Nevím jaké nadržování myslíš.
To co si nahlásil o tom už dávno vím a zkouším to nějak řešit a natáčet pro hlsa.Bohužel zatím se mi to nějak nepodařilo.
To jak na serveru neustále nadáváš přehlížet nemůžu takže jsem ti napsal "Já si dám spíš pozor na tebe."
Neignoroval jsem tě.
2019-05-12 17:40:35 samozdřejmě že cheaty jsou na 1. místě. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust_undead
2019-05-12 17:40:27 a neříkám že mě nadávky zajímají více než cheaty. Gamesites.cz ^Zombie Chronic #1 zm_dust_undead
Podle mě degeš není nadávka pokud by ti to opakoval a psal ti tak neustále řešil bych to ale napsal ti to 1 max.2 co jsem si tam všimnul.
Ode mne vše
Díky

„Žij, jako bys měl zítra zemřít. Uč se, jako bys měl navždy žít.“.
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
---------------------------------------------
*III*Angelsword*III*
-
aprikas - Pokročilý
Podle tebe degeš není nadávka a bereš to s klidem, ale to že já za celý den řeknu 1-2 nadávky s humorem a už mam ban to je ok? Navíc, kdyby si mi napsal to co teď tady tak je vše jinak, ale tohle je prostě šikana vůči mě. Vím to o tobě už dlouho, že jdeš jen do mě. Jednou si přišel já řekl nadávku a dal si mi BAN za 5 minut si odešel a už mi lidí nadávali hrubě. Nebuď vypisovat co přesně nebo dostanu BAN za nadávky, ale tohle mi nepřijde vůbec v pohodě je tu i další člověk co si toho všiml, že jdeš jen do mě, ale z5 k tomu hlavnímu ... [44]Kannabis by měl ihned dostat BAN za jeho porušování pravidel. Vysmívá se tomu, že mu někdo řekne, že má cheaty tohle je pro všechny ten největší způsob jak poznáte že je má. Vždyť on si projde a sebere všechny vesty v tajné roomce co jsou. Všichni o něm ví, že není čistej tak co to je potom za systém. Chci od tohoto jen aby si se začal chovat jak správný admin a nenadržovat začít to řešit rovnou a nevysmívat se a nebo skončil s tímto jobem a předal to lepším a dále BAN pro hráče [44]Kannabis. Adyas
- Adyas
- Amatér
Adyas, nedá mi to nereagovať..
Celá tvoja sťažnosť vznikla na základe tvojho podozrenia na hráča Kannabis, ktorý je clear nakoľko všetko je to manuál SGS. Keďže na chronicu je neobmedzené FPS tak to ide dosť ľahko, stačí si pozrieť nejaký tutoriál na youtube.
Ďalej si spomenul bugy v hre. Síce to je nepovolené ale čo už raz, keď to vie asi cca 50 hráčov? Skôr by sa mal podať podnet, aby sa to odstránilo ako banovať všetkých hráčov. A myslím, že teba len to štve, že ty to nevieš.. možno by si to potom neriešil.
A k tomu správanie admina.. najprv sa zamysli ako sa ty chováš, potom hlaď na druhého..
Výpis tvojho chat logu:
2019-05-12 17:42:13 Tak to si dobrej degeš admin. ,a mnoho Ďalších blbých pripomienok, ktoré si každý môže pozrieť aj sám..
Za mňa je Angel normálny admin ako všetci ostatní..
Toto je môj názor, síce nie som kompetentný to riešiť ale aspoň som prispel mojim dojmom, keďže som v tej chvíli bol na serveri.
Celá tvoja sťažnosť vznikla na základe tvojho podozrenia na hráča Kannabis, ktorý je clear nakoľko všetko je to manuál SGS. Keďže na chronicu je neobmedzené FPS tak to ide dosť ľahko, stačí si pozrieť nejaký tutoriál na youtube.
Ďalej si spomenul bugy v hre. Síce to je nepovolené ale čo už raz, keď to vie asi cca 50 hráčov? Skôr by sa mal podať podnet, aby sa to odstránilo ako banovať všetkých hráčov. A myslím, že teba len to štve, že ty to nevieš.. možno by si to potom neriešil.
A k tomu správanie admina.. najprv sa zamysli ako sa ty chováš, potom hlaď na druhého..
Výpis tvojho chat logu:
2019-05-12 17:42:13 Tak to si dobrej degeš admin. ,a mnoho Ďalších blbých pripomienok, ktoré si každý môže pozrieť aj sám..
Za mňa je Angel normálny admin ako všetci ostatní..
Toto je môj názor, síce nie som kompetentný to riešiť ale aspoň som prispel mojim dojmom, keďže som v tej chvíli bol na serveri.
- StreamStrot
- Kolemjdoucí
Máš nejaký dôkaz o tom, že admin nadržoval spomínanému hráčovi? Napríklad demo a tak.. 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Tu nadávku "Tak to si dobrý degeš admin" jsem napsal jen abych viděl jeho reakci když mi napsal, že degeš není nadávka a bylo to "děkuji" .. ??? Není normální toto. A ne nežárlím a ani to nechci ty bugy ten SGS bych zkusil, ale netoužím po tom a není to ani ten důvod proc to tu řeším. Ten hoch prostě není čistý me konečné slovo teď to nechme na HLSA a ostatních.
- Adyas
- Amatér
eXtr3mer píše:Máš nejaký dôkaz o tom, že admin nadržoval spomínanému hráčovi? Napríklad demo a tak..
Důkaz k něčemu so jsem v podstatě nevyslovil nemám. Nadržování není myšleno na něj, ale všeobecně pro všechny. Ale to není to co tu chci řešit. To co chci snad víte.
- Adyas
- Amatér
Využívaní toho bugu čo popisuješ je pre admina pri 20 hráčoch dosť ťažké pomaly nemožné odsledovať sám sa s tým stretávam tak by som to adminovi nevyčítal. Za druhé viem ako sa chovas ty, neustále máš potrebu adminov poučovať, navazať sa do nich , provokovať a nevieš sa chovať.
A o Cannabisovi... viem že určite nehrá čisto sám ho sledujem ale bohužiaľ si dáva dosť veľký pozor, chcelo by to demo ktoré môžeš natočiť aj ty a pomôcť.
A o Cannabisovi... viem že určite nehrá čisto sám ho sledujem ale bohužiaľ si dáva dosť veľký pozor, chcelo by to demo ktoré môžeš natočiť aj ty a pomôcť.
/´¯/)...........(\¯`\
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
/....//.............\\....\
/....//................\\....\
/´¯/..../´¯\.........../¯`\....\¯`\
/./.../..../..../.|_...._|.\....\....\...\.\
(.(....(....(..../.)..)..(..(.\....)....)....).)
-
GeracikxD - Spamerův sluha
Bohužiaľ si nedodal žiadny dôkaz, preto budem veriť adminovej verzii
Podľa toho čo píše, tak postupoval správne. Ak hráč skutočne používa scripty, určite ho natočí a nechá nech sa oňho už postarajú členovia CHH teamu 
Degeš síce nie je nadávka, ale nemyslím si, že je to slovo, ktoré by patrilo na server
Admin na to môže slovne upozorniť
Čo sa bugovania týka, verím, že je to ťažké ustriehnuť, admin samozrejme vie ako v podobnej situácii postupovať a nabudúce si určite dá pozor na každého problémového hráča...
Sťažnosť zamietnutá

Degeš síce nie je nadávka, ale nemyslím si, že je to slovo, ktoré by patrilo na server

Sťažnosť zamietnutá
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1