• Stránka 1 z 1
Re: MC 1.14
Tak koukám že na fórum celkem aktivita, to je škoda no, kde jsou ty časy...
-
top - Kolemjdoucí
co cekas? mc sekce uz proste neni, to co byvalo pred 4 - 6 lety, treba se s tim uz smirit.
9
-
whiter - Mistr Yoda
Ale proč ? Není to škoda ?
máš spoustu serverů kde to žije
myslím si že by to chtělo udělat třeba i na GS jestli se o to vlastně vůbec stojí no 

-
top - Kolemjdoucí
Asi, že mc hrajou převážně lidi co neví ,že existuje vůbec nějaká stránka a jak funguje 

-
Nocky - Profesionál
Fajn, tak to potom jo
Stejně by se mělo asi hodně lidí zamyslet, asi není úplně ready že hraje na serverech 5 lidí

Stejně by se mělo asi hodně lidí zamyslet, asi není úplně ready že hraje na serverech 5 lidí

-
top - Kolemjdoucí
top píše:Fajn, tak to potom jo![]()
V posledních několika týdnech se provedlo pár velkých změn a už jen od té doby se počet hráčů zvýšil, každý den přijde na serveru cca 30 hráčů, kteří tam stráví min. 10 minut, s tím že během dne je tam průměr tak 10 hráčů, a postupně se prostřídají po těch třech desítkách. Není to moc, ale server se rozhodně pohyuje k lepšímu, když ještě před měsícem někdy třeba celý den přišlo na server tak 10 hráčů (za celý den). A to teď počítám jen survival, skyblock si poslední dobou taky vede celkem dobře.
Myslím že má Nocky pravdu s tím, že většina minecraft hráčů na serveru zkrátka ani neví že nějaké fórum existuje. A ti kteří to ví, tak maximálně protože si žádali o admina nebo o akademika.

-
DogeTennant - Minecraft HLSA
top píše:Fajn, tak to potom jo![]()
Tak nepiš blbosti a můžeš napsat návrhy, které můžou pomoct k chodu Serveru, místo brečení na fórum bys ses taky mohl na tímhle zamyslet, nemyslíš?
9
-
whiter - Mistr Yoda
Ano to je pravda,
nabízel jsem pomoc, ale nedostala se mi odpověď a když sem se více pídil, tak už je prý něco připraveno s příchodem nové verze
nicméně tahle debata neměla být o tom jak chodí/nechodí lidi na server, ale zajímali mě názory na 1.14
očividně nejsou názory na 1.14

nabízel jsem pomoc, ale nedostala se mi odpověď a když sem se více pídil, tak už je prý něco připraveno s příchodem nové verze

-
top - Kolemjdoucí
Taky mě zajímá jak se to vyvine... Hrál sem dlouho jiný Minecraft survival server, ale nebavyl mě tak moc jak GS server... Takže, pokuď vím, dneska vyšla verze 1.14. takže by se na tom už dalo dělat. Že srdečným pozdravem APEMODE
-
APEMODE - Amatér
Mně osobně 1.14 se líbí, je zde plno nových novinek.. Super jsou např. Pandy.. Nebo lešení taky skvělá věc.. 
ale 100 lidí-100chutí..

ale 100 lidí-100chutí..
Veterání tajemník zombies.
-
WalkCZ - Mistr
Nejlepší byla stejně 1.7.3 BETA 
--- DELŠÍ VERZE ---
Na této verzi jsem začínal hrát já a bylo tam opravdu všechno co člověk pro hraní potřebuje. Je to stejné jako s čímkoli jiným. Nevíš že potřebuješ víc dokud ti to někdo neřekne. Další verze začali vzbouzet vlnu kritiky a hráči těchto původních verzí se rozdělili na 3 skupiny: Nelíbí se mi to, nebudu hrát | Nelíbí se mi to, ale skousnu to | Je to boží
--- KRATŠÍ VERZE ---
Verze vyšší než 1.8 STABLE přidávají věci které se někomu líbí a někomu ne. Do verze 1.8 byly názory vcelku jednotné.
Kde se tedy stala chyba?

--- DELŠÍ VERZE ---
Na této verzi jsem začínal hrát já a bylo tam opravdu všechno co člověk pro hraní potřebuje. Je to stejné jako s čímkoli jiným. Nevíš že potřebuješ víc dokud ti to někdo neřekne. Další verze začali vzbouzet vlnu kritiky a hráči těchto původních verzí se rozdělili na 3 skupiny: Nelíbí se mi to, nebudu hrát | Nelíbí se mi to, ale skousnu to | Je to boží
--- KRATŠÍ VERZE ---
Verze vyšší než 1.8 STABLE přidávají věci které se někomu líbí a někomu ne. Do verze 1.8 byly názory vcelku jednotné.
WalkCZ píše:100 lidí-100chutí..
Kde se tedy stala chyba?

-
eNcoo - CS:GO Admin
1.8.9 bola topovka, od 1.9 to šlo vždy k horšiemu a prestávali to všetci hrať.
-
Errik - Turnajový admin
Wtf best bola 1.4.7
1.5.2
1.7.2
1.8
a dalej to je cancer -.-
1.5.2
1.7.2
1.8
a dalej to je cancer -.-
Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Errik píše:1.8.9 bola topovka, od 1.9 to šlo vždy k horšiemu a prestávali to všetci hrať.
Já se spletl

-
eNcoo - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1