[Zamítnuto] Tomik-noob hellcase.com/ JailBreak

Příspěvekod Tomiknoob » 15 kvě 2019, 15:10

Nick na serveru: Tomik-noob hellcase.com (v případě problémů mohu hellcase.com z nicku smazat)
Věk: 15 let
Steam ID: STEAM_1:0:438609511
Sekce, na které bych chtěl práva: JailBreak
Bany: Ve hře Counter-Stike: Global Offensive jsem nikdy nepoužíval žádné externí programy ani nějak negriefoval, takže jsem žádný ban nedostal.
O mně: Moje jméno je Tomáš a bydlím na Vysočině ve městě Havlíčkův Brod.. Bydlím s rodiči ale po letních prázdninách budu na internáťe. Mám doma 2 sestry a rybičku Betu bojovnici. Mezi mé koníčky patří hraní fotbalu a JailBreaku :D
Proč já: Nemyslím si, že bych byl špatný člověk. Vadí mi, když někdo na serveru dává free killy a admini nikde... Na serverech rád pomáhám vysvětlovat lidem, za co dostali kill nebo naopak proč to byl free kill. Na Counter-Striku mám odehráno přibližně 600 hodin a i když nejsem vysoký rank, jsem vcelku zkušený hráč.
Pomznámka: Můj e-mail: [email protected]
Tomiknoob
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Zamítnuto] Tomik-noob hellcase.com/ JailBreak

od Rumcajz » 15 kvě 2019, 15:10

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Tomik-noob hellcase.com/ JailBreak

Příspěvekod Onlyy » 16 kvě 2019, 18:40 VIP

Ahoj, bohužel pro tebe nesplňuješ podmínky pro přijetí a žádost není úplně podle vzoru.

Splň podmínky a poté si založ novou žádost. Pokud si nejsi jistý, jak správně nahlásit hráče, můžeš mi napsat na steamu nebo si mě najít na TS.

Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
Onlyy
Mistr
Mistr

Zpět na Přihlášky