• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] eNcoo / JailBreak
Nick na serveru: eNcoo ᴬᵈᵃᵐ
Steam ID: STEAM_0:0:464731564
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: ODKAZ
Bany, které jsem dostal: Žádné.
Něco o mně:
Trošku se sem rozepíšu, omlouvám se těm co to musí číst
Takže..
Ahoj, jmenuji se Adam. Letos v létě mi bude 18 let.
Mezi mé koníčky patří sporty a informační technologie ve velmi rozšířeném rozsahu.
Studuji 2. ročník informačních technologií na střední průmyslové škole v Ústí nad Labem, kde také žiji.
Co se týká zmíněných sportů, tak mé nejoblíbenější jsou lyžování/snowboarding, tennis a kondiční běhání.
Když jsem napsal IT v rozšířeném rozsahu, myslel jsem tím, že se už od mala věnuji programování, správě operačních systémů, ...ano i hraní her..., a mnoha dalším věcem které mi přijdou zajímavé. Ovládám několik programovacích a scriptovacích jazků.
Dobrovolně pomáhám při vývoji nového systému jednoho, dříve velmi známého, hostingu.
Co se mé povahy týče, jsem v některých situacích introvertní ale převažuje extraverze.
Snažím se být nekonfliktní a mou velmi vzácnou vlastností je, že si dokáži přiznat chybu a danému člověku se omluvit.
Když jsme u chyb, pár jsem jich udělal také právě zde na Gamesites:
1) Nahlásil jsem hráče Striker bez dostatečných důkazů.
2) Jednou jsem se vyjádřil do fóra, kam jsem se vyjadřovat neměl.
Za obě skutečnosti jsem se upřímně omluvil a nehodlám je opakovat.
Proč právě já:
Je velice těžké napsat proč byste si měli vybrat mě. Mohu pouze napsat, proč si myslím, že byste mě měli vybrat. Problém je, že můj názor je subjektivní, ale zde ho máte:
Mám na to vhodné některé vlastnosti:
- přiznávám své chyby a neopakuji je (alespoň ne úmyslně)
- mám s tím zkušenosti
- když něco nevím, ptám se - nedělám vlastní závěry, když mi to nenáleží
- jen tak něco mě nerozhodí
- s 99% hráčů, které jsem na Gamesites potkal, dobře vycházím
- nehledám chyby jen na jiných, ale zamyslím se i nad tím, jestli jsem neudělal chybu já
Nebudu dělat, že jsem jen dokonalý. Mám také své nedostatky.
Například, když už nekdo vynaloží to úsilí, aby mě opravdu naštval, tak všichni okolo mě zažijí peklo. (Nechci aby jste to pochopili tak, že bych začal všechny banovat, to ne, ale dokud se neuklidním, nedá se se mnou mluvit.)
Zkušenosti s CS:GO:
Counter-Strike: Global Offensive hraji již více než 5 let.
Zkušenosti s administrací serveru mám také, neboť jsem byl nějaký čas adminem na deathrunovém serveru dnes již zrušeného portálu Gigagame. Jak dlouho jsem byl adminem už jsi nepamatuji, protože je to velmi dlouho. Skončil jsem tam v roce 2015.
Protože dobrovolně pracuji pro hosting, mám také zkušenosti se správou CS:GO serveru.
Případné poznámky:
V HLstatsX si můžete všimnout mých 2 dalších účtů, které mají VAC bany.
1. účet (VAC ban udělen před 468 dny) - HLstatsX
Přiznávám, že na tomto účtu jsem dostal VAC ban mou vinou. Při kompetitivní hře jsem narazil na skupinku cheatetů a došly mi nervy.
2. účet (VAC ban udělen před 144 dny) - HLstatsX
Tento účet mi byl odcizen. Ani jsem se ho vzhledem k VAC banu nepokoušel získat zpět.
Podmínky pro přijetí:
1. Věk 16 let - 17 let
2. Nemít žádný ban - Neměl jsem žádný ban ani na jednom z mých účtů. (Minimálně o tom nevím. Banlist jsem prohlédl.)
3. Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - Mám nahráno více než 1 den a 20 hodin.
4. Funkční a kvalitní mikrofon - Mám.
5. Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Nejsem adminem nikde.
6. Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Splněno, níže je seznam.
1. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
2. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
3. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
4. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
5. nahlášení - ODKAZ [Nedostatečné]
6. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
7. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
Steam ID: STEAM_0:0:464731564
Sekce, na které chci práva: JailBreak
Věk: 17 let
Mé HlStats: ODKAZ
Bany, které jsem dostal: Žádné.
Něco o mně:
Trošku se sem rozepíšu, omlouvám se těm co to musí číst

Takže..
Ahoj, jmenuji se Adam. Letos v létě mi bude 18 let.
Mezi mé koníčky patří sporty a informační technologie ve velmi rozšířeném rozsahu.
Studuji 2. ročník informačních technologií na střední průmyslové škole v Ústí nad Labem, kde také žiji.
Co se týká zmíněných sportů, tak mé nejoblíbenější jsou lyžování/snowboarding, tennis a kondiční běhání.
Když jsem napsal IT v rozšířeném rozsahu, myslel jsem tím, že se už od mala věnuji programování, správě operačních systémů, ...ano i hraní her..., a mnoha dalším věcem které mi přijdou zajímavé. Ovládám několik programovacích a scriptovacích jazků.
Dobrovolně pomáhám při vývoji nového systému jednoho, dříve velmi známého, hostingu.
Co se mé povahy týče, jsem v některých situacích introvertní ale převažuje extraverze.
Snažím se být nekonfliktní a mou velmi vzácnou vlastností je, že si dokáži přiznat chybu a danému člověku se omluvit.
Když jsme u chyb, pár jsem jich udělal také právě zde na Gamesites:
1) Nahlásil jsem hráče Striker bez dostatečných důkazů.
2) Jednou jsem se vyjádřil do fóra, kam jsem se vyjadřovat neměl.
Za obě skutečnosti jsem se upřímně omluvil a nehodlám je opakovat.
Proč právě já:
Je velice těžké napsat proč byste si měli vybrat mě. Mohu pouze napsat, proč si myslím, že byste mě měli vybrat. Problém je, že můj názor je subjektivní, ale zde ho máte:
Mám na to vhodné některé vlastnosti:
- přiznávám své chyby a neopakuji je (alespoň ne úmyslně)
- mám s tím zkušenosti
- když něco nevím, ptám se - nedělám vlastní závěry, když mi to nenáleží
- jen tak něco mě nerozhodí
- s 99% hráčů, které jsem na Gamesites potkal, dobře vycházím
- nehledám chyby jen na jiných, ale zamyslím se i nad tím, jestli jsem neudělal chybu já
Nebudu dělat, že jsem jen dokonalý. Mám také své nedostatky.
Například, když už nekdo vynaloží to úsilí, aby mě opravdu naštval, tak všichni okolo mě zažijí peklo. (Nechci aby jste to pochopili tak, že bych začal všechny banovat, to ne, ale dokud se neuklidním, nedá se se mnou mluvit.)
Zkušenosti s CS:GO:
Counter-Strike: Global Offensive hraji již více než 5 let.
Zkušenosti s administrací serveru mám také, neboť jsem byl nějaký čas adminem na deathrunovém serveru dnes již zrušeného portálu Gigagame. Jak dlouho jsem byl adminem už jsi nepamatuji, protože je to velmi dlouho. Skončil jsem tam v roce 2015.
Protože dobrovolně pracuji pro hosting, mám také zkušenosti se správou CS:GO serveru.
Případné poznámky:
V HLstatsX si můžete všimnout mých 2 dalších účtů, které mají VAC bany.
1. účet (VAC ban udělen před 468 dny) - HLstatsX
Přiznávám, že na tomto účtu jsem dostal VAC ban mou vinou. Při kompetitivní hře jsem narazil na skupinku cheatetů a došly mi nervy.
2. účet (VAC ban udělen před 144 dny) - HLstatsX
Tento účet mi byl odcizen. Ani jsem se ho vzhledem k VAC banu nepokoušel získat zpět.
Podmínky pro přijetí:
1. Věk 16 let - 17 let
2. Nemít žádný ban - Neměl jsem žádný ban ani na jednom z mých účtů. (Minimálně o tom nevím. Banlist jsem prohlédl.)
3. Nahraná aktivita na serveru minimálně 20 hodin - Mám nahráno více než 1 den a 20 hodin.
4. Funkční a kvalitní mikrofon - Mám.
5. Nebýt adminem či nemít práva na jakémkoli jiném konkurenčním portále - Nejsem adminem nikde.
6. Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel - Splněno, níže je seznam.
1. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
2. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
3. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
4. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
5. nahlášení - ODKAZ [Nedostatečné]
6. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]
7. nahlášení - ODKAZ [Vyřešeno]

-
eNcoo - CS:GO Admin
[Zamítnuto] eNcoo / JailBreak
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: eNcoo / JailBreak
Žádost hezká, prosím adminy o reference do PM.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
Re: [Reference] eNcoo / JailBreak
Ahoj, bohužel jsi dnes dostal ban za FK. Žádost tedy zamítám a za měsíc (16. 6. 2019) si můžeš požádat znovu.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1