• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] JB#1 Furtive
Název tématu [Server / Nick admina]:
FurtiveCz
Odkaz na Steam profil admina:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198362713395/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
---pred začiatok futbalu--- 24:00
Admin neriešil situáciu s nevýhodami pre celý tým až kým som sa toho chopil ja a vysvetlil simonovy že nemôže dať nevýhodu celému týmu kvôli prehrešku jedného hráča, ako výhovorku napísal že odpisoval / robil domácu úlohu.. pritom si točil nožík v bránke a hýbal sa tam. Takže pri prehrešku bol.
26:00 začiatok futbalu
---pozrite si to do konca futbalu 28:00 ---
- po prvom góle bolo jasne vidieť že hráč z druhého tímu porušil pravidlá, Admin sa na chvíľu pozastavil, následne začal hrať dál gól, neskôr porušil pravidlá sám, potom som porušil pravidlá já a vyhrali sme. CT začali zabíjať druhý tím a až vtedy si admin začal plniť povinnosť a upozornil simona a ct že nedávajú pozor.
- Admin začal riešiť situáciu až potom akon vyhral jeho tím atrakciu.
Zhrnutie:
24:00 -26:00 : neplnenie povinnosti admina, nesledovanie hry
26:00 - 28:00: využil situácie k vlastnému prospechu, neplnil povinnosť admina, nepotrestal následne Simona ani CTčka.
Vyjadrenie k prehreškom:
Ako Admin-akademik je povinný sledovať hru natáčať demo, učiť sa narábať s právami a nie si točiť nožík v bránke. Jeho doposiaľ výkony sú samé prepadáky, kopa mínusových bodov v akademií a prehrešky, ktoré sa trestajú banmi. Využitie situácie pre vlastný prospech je neprípustné v pozícií admina, robí hanbu ostatným adminom. Mohli sme vidieť ukážkový príklad GetRekta ako nádherne prešiel akadémiu dosiahol fullky a je to plnohodnotný admin ako sa patrí.
- referujem k tomu toto lebo som adminskou akadémiou prešiel 2. krát a celou...
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
http://leteckaposta.cz/687757452 - časovanie je horeee.
FurtiveCz
Odkaz na Steam profil admina:
https://steamcommunity.com/profiles/76561198362713395/
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]:
---pred začiatok futbalu--- 24:00
Admin neriešil situáciu s nevýhodami pre celý tým až kým som sa toho chopil ja a vysvetlil simonovy že nemôže dať nevýhodu celému týmu kvôli prehrešku jedného hráča, ako výhovorku napísal že odpisoval / robil domácu úlohu.. pritom si točil nožík v bránke a hýbal sa tam. Takže pri prehrešku bol.
26:00 začiatok futbalu
---pozrite si to do konca futbalu 28:00 ---
- po prvom góle bolo jasne vidieť že hráč z druhého tímu porušil pravidlá, Admin sa na chvíľu pozastavil, následne začal hrať dál gól, neskôr porušil pravidlá sám, potom som porušil pravidlá já a vyhrali sme. CT začali zabíjať druhý tím a až vtedy si admin začal plniť povinnosť a upozornil simona a ct že nedávajú pozor.
- Admin začal riešiť situáciu až potom akon vyhral jeho tím atrakciu.
Zhrnutie:
24:00 -26:00 : neplnenie povinnosti admina, nesledovanie hry
26:00 - 28:00: využil situácie k vlastnému prospechu, neplnil povinnosť admina, nepotrestal následne Simona ani CTčka.
Vyjadrenie k prehreškom:
Ako Admin-akademik je povinný sledovať hru natáčať demo, učiť sa narábať s právami a nie si točiť nožík v bránke. Jeho doposiaľ výkony sú samé prepadáky, kopa mínusových bodov v akademií a prehrešky, ktoré sa trestajú banmi. Využitie situácie pre vlastný prospech je neprípustné v pozícií admina, robí hanbu ostatným adminom. Mohli sme vidieť ukážkový príklad GetRekta ako nádherne prešiel akadémiu dosiahol fullky a je to plnohodnotný admin ako sa patrí.
- referujem k tomu toto lebo som adminskou akadémiou prešiel 2. krát a celou...
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]:
http://leteckaposta.cz/687757452 - časovanie je horeee.
EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
[Vyřešeno] JB#1 Furtive
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: JB#1 Furtive
Ahoj.
K demu:
24:00- 26:00 Z toho co simon řekl jsem pochopil, že všichni modří vyšli dříve, tak jsem to bral, protože já se za sebe nedival, taže jsem neviděl kdo vyšel a kdo nevyšel dříve. (Kdy by si se na to demo koukl z mého pohledu, tak to víš.)
26:00- 28:00 První porušení jsem bral, tak že no dobrý, asi to přehlédli, tak jsem si chtěl napsat o mik a řešit to normálně.
Druhe porušení jsem asi řešit měl, to ano za to se omlouvám. Při třetím když padl vítězný gol a simon řekl pusťte K a M, tak jsem myslel, že si toho všiml a že to začne řešit, bohužel ne, zabil jednoho hráče a hned poté jsem zasáhl a začal to s nimi řešit.
Prohřešek:
1. Ano, přiznávám měl jsem tě upozornit/slaynout/kicknout za urážky/nadávky, příště tak učiním. (Jak někdo napsal do chatu "zmr**" jsem si všiml až teď, ve hře jsem to nepochytil)
2. Prohřešky, které se trestají banem, vím jen o jednom a to o ghoutingu a za to už jsem byl potrestán a vedení jsem to vysvětlil bez problému a k minusovým bodům v AK se ti nebudu vyjadřovat, do toho ti myslím nic není.
Shrnutí
Ano, udělal jsem chybu, za kterou se omlouvám, příště budu upozorňovat okamžitě a nebudu čekat jestli to CTčkam/Simonovi dojde.
K demu:
24:00- 26:00 Z toho co simon řekl jsem pochopil, že všichni modří vyšli dříve, tak jsem to bral, protože já se za sebe nedival, taže jsem neviděl kdo vyšel a kdo nevyšel dříve. (Kdy by si se na to demo koukl z mého pohledu, tak to víš.)
26:00- 28:00 První porušení jsem bral, tak že no dobrý, asi to přehlédli, tak jsem si chtěl napsat o mik a řešit to normálně.
Druhe porušení jsem asi řešit měl, to ano za to se omlouvám. Při třetím když padl vítězný gol a simon řekl pusťte K a M, tak jsem myslel, že si toho všiml a že to začne řešit, bohužel ne, zabil jednoho hráče a hned poté jsem zasáhl a začal to s nimi řešit.
Prohřešek:
1. Ano, přiznávám měl jsem tě upozornit/slaynout/kicknout za urážky/nadávky, příště tak učiním. (Jak někdo napsal do chatu "zmr**" jsem si všiml až teď, ve hře jsem to nepochytil)
2. Prohřešky, které se trestají banem, vím jen o jednom a to o ghoutingu a za to už jsem byl potrestán a vedení jsem to vysvětlil bez problému a k minusovým bodům v AK se ti nebudu vyjadřovat, do toho ti myslím nic není.
Shrnutí
Ano, udělal jsem chybu, za kterou se omlouvám, příště budu upozorňovat okamžitě a nebudu čekat jestli to CTčkam/Simonovi dojde.
-
FurtiveCz - Zkušený

Body len poukazujú na to že ako riešiš situácie není asi najlepšie.
Ďalej si si priznal že si urobil chybu že budeš upozorňovať rovno a nebudeš čakať, to je milé ale mňa viac zaráža že ako admin si čakal a využil situácie (neschopnosti CT + Simona) aby náš tím tú trakciu vyhral a až potom keď začali CT zabíjať si to riešil. A k tomu si sa nevyjadril, na deme, ktoré som pozeral z tvojho pohladu

Ignoroval si svoju pozíciu admina, využívaš práva len vtedy keď sa ti to hodí, toto admini nerobia.
S pozdravom Striker
EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
Na demu ani ve hře jsem si nevšiml, že já bych nějak u toho fotbalu podváděl, hráč z mého týmu sebral míč, měl umřít, neumřel, ale hrálo se dal, pokud myslíš toto, tak za to jsem se už omlouval, pokud myslíš jiný podvod, tak mi napiš přesný čas v demu.
-
FurtiveCz - Zkušený
FurtiveCz píše:Na demu ani ve hře jsem si nevšiml, že já bych nějak u toho fotbalu podváděl
Za toto sa ti ospravedlňujem, v tomto si mal pravdu, prešiel som si to znovu. A ty si futbalové pravidlá neporušil. Čo nanešťastie s tvojimi prehreškami ako admina nijak nesúvisí, osobne som to nemal ani zmieniť.

Z mojich dodatkov si čerpáš len nezmyselné veci, ktoré sa snažíš odôvodniť. Nevyjadril si sa prečo si pokračoval v hre. Prečo si sa nezachoval ako admin, prečo si aj po upozornení hráčov hral ďalej, jedno CT sa tam pýtalo Simona či povedal že je zakázané podvádzať. Aj to si odignoroval. Mohol si mu dohovoriť že to nemusí povedať ale v tomto prípade si mal zakročiť oveľa skôr.
Je mi veľmi ľúto že nevieš povedať otvorene že si sa nezachoval ako Admin. Ospravedlňuješ sa nepozornosťou čo tiež není najlepšia vloha. Miesto nejakého defenzívneho postavenia napádaš moje argumenty. Vidieť že ti niekto na začiatku pomohol, ale teraz to ide s tebou dolu vodou...

Mrzí ma že berieš adminské práva ako hračku, ktorú občas použiješ a občas nie. Najmä keď ťa niekto provokuje tým najblbším spôsobom, ale ako je to hovorené, s blbcom sa háda iba blbec. Kvôli tomuto ti už odpisovať nebudem lebo by som sa s tebou len hádal a počkám na vyjadrenie od HLSA / HLA.
Veľmi rád použijem na GSku zaužívanú správu: Kdo chce kam, pomozme mu tam.

EX CSGO Admin

-
kajman60 - Zkušený
Jeho doposiaľ výkony sú samé prepadáky, kopa mínusových bodov v akademií a prehrešky, ktoré sa trestajú banmi.
No to by mě zajímalo, jak toto všechno víš, když nevidíš admin forum?

Z pohledu admina nebylo vidět, kdo odešel z čáry dříve a kdo ne, nicméně měl simona upozornit na to, že nevýhodu nemá dávat celému teamu, ale jednotlivým hráčům. Dále si admin bude hlídat, aby v jeho přítomnosti nepadali Freekilly, kterým mohl zabránit, kdyby vstoupil do hry.
Admin tě měl slaynout za tvé chování, tady taky pochybil. Příště tě tedy nenechá terorizovat simona.
Admin se ti tu omluvil a byl potrestán, vyřešeno.
https://steamcommunity.com/profiles/76561198095042464/
-
Onlyy - Mistr
• Stránka 1 z 1