• Stránka 1 z 1
[S. oprávnená]Stížnost na adminku Senorita
No nastala situace že taková že jsem si psal s Izmaelem v PM ohledně stiaznost-na-admina-senorita-ttt1-t205971.html
Proč jsem teda začal psát Izmaelovi? no je to kvůli toho že hráče poznám, chová se slušně.. vždy když potřebuje s něčím pomoct tak mi napíše.. na serveru se chová slušně i když neví že tam jsem
tak jsem nechapal jak mohl dostat ban za male nadávky.. tak bych i poprosil aby bolo HLTV na TTT serveroch.. No pan Izmael mi řekl at najdu důkazi o pochybení adminky... no tak jsem je našel.. no teď k stížnosti..
Bylo to na mapě jail_bailonX ... adminka si normálně hrála.. já tam byl chvíli taky.. ale musel jsem letět na jiný server "jak jsem řikal pan Waos mě všude volá
" no pak nastala situace když nikdo z CT neplnil povinnost CT a to.. vzít si simona.. místo aby přehodila obě CT tak přehodila 1 a to dokonce za to že hodil zbran do prostoru cel...
další situace nastala v moment když simon povedal " Po otevření cel pujdete na čaru a tam si čupnete.." no splnili tak.. pak simon povedal máte "máte zakázáno skákat, begripovat, dělat jakékoliv animace/pohyby" pak vypl mikrofon dal pauzu... a pak řekl "čupět" 1 hráč to pochopil a ostal čupět.. no paní adminka neupozornila hráče na to že mu dal FK a měli oni zemřit ne on..
http://leteckaposta.cz/747853939
37:24 - Situace když nebyl simon
48:36 - Situace když byly na čáře..
Proč jsem teda začal psát Izmaelovi? no je to kvůli toho že hráče poznám, chová se slušně.. vždy když potřebuje s něčím pomoct tak mi napíše.. na serveru se chová slušně i když neví že tam jsem

Bylo to na mapě jail_bailonX ... adminka si normálně hrála.. já tam byl chvíli taky.. ale musel jsem letět na jiný server "jak jsem řikal pan Waos mě všude volá

další situace nastala v moment když simon povedal " Po otevření cel pujdete na čaru a tam si čupnete.." no splnili tak.. pak simon povedal máte "máte zakázáno skákat, begripovat, dělat jakékoliv animace/pohyby" pak vypl mikrofon dal pauzu... a pak řekl "čupět" 1 hráč to pochopil a ostal čupět.. no paní adminka neupozornila hráče na to že mu dal FK a měli oni zemřit ne on..
http://leteckaposta.cz/747853939
37:24 - Situace když nebyl simon
48:36 - Situace když byly na čáře..
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik od 18.3 - 201/150 bodu
Ex-Akademik+ 20.5.2019
Ex-CS Admin All servers - 21.1.2020

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
[S. oprávnená]Stížnost na adminku Senorita
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Stížnost na adminku Senorita
Ach jo, rozmohol sa tu nejaký hunt?!
O tom, či je waos slušný hráč si môže, podľa jeho slovníka na serveri, urobiť obraz každý sám:
Po pripojení na server som videla koniec Simonovania hráča Steve. Na ďalšie kolo som hráčov upozornila aby si zobrali Simona. Po tom ako tak neučinili som jedného z nich prehodila k T a Stevemu dala šancu zobrať Simona po HVD, čo bolo podľa mňa správne rozhodnutie, pretože podľa dema bol v čase, keď som ich vyzývala k zobratiu Simona, AFK.
Demo je z HLTV (pár dní staré) a NS verziu hry nevlastním, takže hlasy nepočujem. Preto sa k druhej časti vyjadriť neviem.
Pekný večer.
O tom, či je waos slušný hráč si môže, podľa jeho slovníka na serveri, urobiť obraz každý sám:
- 2019-05-16 19:56:23 chces facku?.
2019-05-15 19:51:34 nemas ani steam.
2019-05-14 14:14:12 ty mi nehovor decko bez steamuä.
2019-05-13 22:31:02 tebe je be?.
2019-05-13 22:10:12 dostanem na piču.
2019-05-13 22:04:39 ti skocim do izby a pri**** ti.
2019-05-13 20:38:19 hokej poje ba***.
2019-05-13 18:48:35 dosrata.
2019-05-13 18:48:34 socka.
Po pripojení na server som videla koniec Simonovania hráča Steve. Na ďalšie kolo som hráčov upozornila aby si zobrali Simona. Po tom ako tak neučinili som jedného z nich prehodila k T a Stevemu dala šancu zobrať Simona po HVD, čo bolo podľa mňa správne rozhodnutie, pretože podľa dema bol v čase, keď som ich vyzývala k zobratiu Simona, AFK.
Demo je z HLTV (pár dní staré) a NS verziu hry nevlastním, takže hlasy nepočujem. Preto sa k druhej časti vyjadriť neviem.
Pekný večer.
-
Senorita - Mistr
Ahoj vím že bych se neměl vyjádřovat do stížnosti ale musím tvé tvrzení vyvrátit...
Hráč waos není slušný ani omylem hráč má dip a spoustu dalších cheatu a scriptu...
Mluvím z vlastní zkušenosti. Tímto potvrzují seňority verzi.
Omlouvám se za vyjádření.
Hráč waos není slušný ani omylem hráč má dip a spoustu dalších cheatu a scriptu...
EVIP BaseBuilder 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
EVIP Jailbreak 3
EVIP TTT 2
EVIP Gun Game 1
EVIP Jailbreak 1
-
TopBio - Kazatelův učeň
TopBio píše:Ahoj vím že bych se neměl vyjádřovat do stížnosti ale musím tvé tvrzení vyvrátit...
Tím pádem.. když je to DIP tak proč se banuje?

jinak dobře verzí Seňority potvrď já jsem ještě waose takové nepoznal.. soudím dle toho co zatím vím já...
„Protože ten kdo chce příliš moc, může ztratit úplně všechno a kdo chce zas od života moc málo, nemusí dostat vůbec nic..“
Ex-Akademik+ 20.5.2019

Ex-Akademik+ 20.5.2019

-
Paulie105 - Mistr
Hrusda píše:37:24 - Situace když nebyl simon
Určite by mala administrátorka zareagovať oveľa skôr a tvrdšie.
Hrusda píše:48:36 - Situace když byly na čáře..
Na túto situáciu mala tiež zareagovať. Napríklad povedať simonovi, nech zopakuje zákazy s vysvetlením, že zákaz čupieť nedostali resp. ak chce takto slovíčkarčiť, tak to nemôže.
Sťažnosť oprávnená
Všetko zvyšné, čo si myslím o tomto vyťahovaní špiny na niekoho kvôli kamarátovi ti napíšem do PM!

-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1