• Stránka 1 z 1
[Vyriešené]palec/JB#2
Chcel som hovorit ohladom FK kedže admin palec(Ilko) dal FK pretože si hrac ziadal mik ohladom FK a dal mu kill , tak som si ho poziadal ja a snazil som sa mu vysvetlit že za to sa kill nedáva aj keď to FK možno nebol aľe keď je hráč presvedčený o tom že padol FK CT by ho za to nemalo zabiť. Ale dal mi kill , chybu si všimol až keď som to chcel riešiť na fóre ale to už bolo neskoro.
Dúkaz: http://leteckaposta.cz/607548692
SID: https://ctrlv.cz/shots/2019/05/18/4Kij.png
Neviem nájst ten prispevok ale tiež som dal takto kill a Knedlajs ma na toto upozornil že to bol FK
Dúkaz: http://leteckaposta.cz/607548692
SID: https://ctrlv.cz/shots/2019/05/18/4Kij.png
Neviem nájst ten prispevok ale tiež som dal takto kill a Knedlajs ma na toto upozornil že to bol FK

-
david5503 - Zkušený
[Vyriešené]palec/JB#2
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: palec/JB#2
Chcem doplnit ze som ten prispevok nasiel a tu mozete vidiet ako to Knedlajs vysvetloval ---> https://ctrlv.cz/shots/2019/05/18/Hwyh.png

-
david5503 - Zkušený
Ahoj Perodick.
Tak čo sa stalo na servery, začalo sa hrať nové kolo a zobral som si simona.Ako prvé som povedal, dáme si mod, mod sa bude volať prestrelka akčka a zapínam ho 1:40.Hráč ktorému padlo vdčko napr. z kola šťastia tak je to jeho chyba lebo má počkať na príkaz ktorý poviem ako prvý.A ty si si vypýtal mik(po ktorom si mal vravieť o FK) a povedal si mi do mikrofonu ktorý na deme aj tak nieje počuť že sme dali hráčovi FK, lebo som zapol mod on mal Vdčko a že v tom mode som ho zabil čiže som mu dal freekill.Keď si to už chcel takto riešiť, tak si si mal vypýtať mik ohľadom demencia CT že som zapol MOD.
Hneď ako som sa ti to snažil vysvetliť si sa začal arogantne správať a písať že ťa to už nezaujíma a že na mňa ideš podať stiažnosť na webe a to že sa to dalo vyriešiť aj na servery ta nezaujímalo a odišiel si len za vidinou stiažnosti.
Tak čo sa stalo na servery, začalo sa hrať nové kolo a zobral som si simona.Ako prvé som povedal, dáme si mod, mod sa bude volať prestrelka akčka a zapínam ho 1:40.Hráč ktorému padlo vdčko napr. z kola šťastia tak je to jeho chyba lebo má počkať na príkaz ktorý poviem ako prvý.A ty si si vypýtal mik(po ktorom si mal vravieť o FK) a povedal si mi do mikrofonu ktorý na deme aj tak nieje počuť že sme dali hráčovi FK, lebo som zapol mod on mal Vdčko a že v tom mode som ho zabil čiže som mu dal freekill.Keď si to už chcel takto riešiť, tak si si mal vypýtať mik ohľadom demencia CT že som zapol MOD.
Hneď ako som sa ti to snažil vysvetliť si sa začal arogantne správať a písať že ťa to už nezaujíma a že na mňa ideš podať stiažnosť na webe a to že sa to dalo vyriešiť aj na servery ta nezaujímalo a odišiel si len za vidinou stiažnosti.
-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
V1DrIlko píše:Ahoj Perodick.
V tom poslednom odseku máš pravdu , áno som tu len preto že ta chcem nahlásiť ALE v čom nemas pravdu je to že som si ziadal mik ohladne toho FK čo sa stal v mode , žiadal som si mik ohladne toho ako si ho zabil v boxe a ako si povedal "FK to nebol" a nasledne si ho zabil

-
david5503 - Zkušený
Na deme, ktoré točíš ty, nie je počuť zvuky. Zo situácie a vašich vyjadrení je to ale jasné.
Sťažuješ sa na FK.
To, čo si sem poslal samozrejme platí a kill si nemal dostať. A pravdepodobne ani ten hráč pred tebou, pokiaľ som to pochopil správne.
Zvyšné veci, ktoré Admin rozpísal vo svojom vyjadrení, som s ním prekonzultoval na TSku.
On sa ti tu ospravedlní za ten FK a do budúcna za také veci zabíjať nebude.
Vyriešené.
Sťažuješ sa na FK.
To, čo si sem poslal samozrejme platí a kill si nemal dostať. A pravdepodobne ani ten hráč pred tebou, pokiaľ som to pochopil správne.
Zvyšné veci, ktoré Admin rozpísal vo svojom vyjadrení, som s ním prekonzultoval na TSku.
On sa ti tu ospravedlní za ten FK a do budúcna za také veci zabíjať nebude.
Vyriešené.
-
Knedlajs - Spamer Veterán
Túto situáciu som prekonzultoval s knedlíkom, vysvetlil mi moje chyby ktoré sa do budúcna už nebudú opakovať a ospravedlňujem sa za FK. 

-
V1DrIlko - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1