Zde můžete požádat u zrušení banu na serveru.

[Vyřešeno]Žádost o unban (ban od F3N0M3N)

Příspěvekod Pejchy24 » 18 kvě 2019, 22:24

In game nick- Armen
Přibližný čas a datum-18.5. 22:40
A jsem tu zas jelikož fenomen zas banuje. No tak začalo to tak že jsem si vytáhnul z motorky můj hasičák a stříknul jsem na auto pak jsem tam s ním chvilku běhal a pak ho zas dal zpět. Poté vyběhl fenomen z PD stanice a nějaký pán mu řekl že jsem na něj stříkal hasičákem což nebyla pravda. Fenomen se proti mě rozběhl a dal mi pěstí a řekl at se uklidním. Poté běžel na parkoviště PD si vzít auto vyjel a přejel mě na silnici a jel dál. Viděla to tam nějáká holka (ingame nick teenka nevim jak to tam má přesně napsané) Sama se tam tomu trošku divila že mě srazil a ujel. Tak jsem nasedl na motorku a jel za ním. Dohnal jsem ho zastavil u něj a ptám se ho jestli se náhodou neposral mě srazit a ujet a nic neudělat (to bych řekl že je fail rp). Fenomen mi neřekl ani slovo a dal mi ban. Nechápu co jsem udělal za fail rp ale jak vidím tak u admina je asi normální srazit pána a ujet.
Pejchy24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

[Vyřešeno]Žádost o unban (ban od F3N0M3N)

od Rumcajz » 18 kvě 2019, 22:24

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žádost o unban (ban od F3N0M3N)

Příspěvekod F3N0M3N » 18 kvě 2019, 23:20 VIP

"Vytáhl jsem hasičák z motorky, a pak ho zase dal motorky" :lol:
To jsi ho měl pověšený za řidítka nebo přilepený izolepou k té motorce? Nevypadala, že by měla nějaký "úschovný box" nebo jak bych to nazval. Že by jsi RPil, že to děláš jsem taky neviděl. A chodit před PD a stříkat tam po lidech z hasícího přístroje, ti přijde v pořádku jo?

Jo přejel jsem tě a co jako? Vyjíždím už obrovkou rychlostí s houkačkama na loupež a ty stojíš urpostřed silnice, kde nemáš, co dělat, všiml jsem si tě na poslední chvíli, ale jel jsem moc rychle. Zastavil jsem hned za křižovatkou, abych nestál v ní.
Ty ses mezitím stihl zvednout, naskočit na motorku a dojet ke mně a začít mixovat, že jsem kokot a jak si můžu dovolit tě přejet. FRP jak svině. OOC chat najednou používat nemůžeš nebo co?
Kdybych nepoznal ten tvůj krásný hlásek, tak ti ani nehážu rovnou ban a řeším to, ale s tebou se o tom nebudu ani dál bavit, proto navrhuji prodloužení banu - ale to je už na SA a HLSA.
Myslel jsem si, že jsi někdo jiný celý den, co mi na tebe chodily stížnosti od ostatních hráčů na serveru, bohužel jsem předtím nikdy neviděl nic na vlastní oči.
Jestli čekáš, že se po zkušenostech s tebou budu bavit nějakým způsobem typu upozornění kick apod., tak jsi na omylu, nebudu tady ze sebe dělat šaška. Jestli chceš dělat bordel, tak si hraj klasický online, na tohle nemá nikdo náladu. Za den jsem na tvé jméno dostal minimálně 5x upozrnění, že děláš to, co by jsi dělat neměl a to i na teamspeaku, když jsem nebyl ani ve hře. Sáhni si do svědomí a zamysli se, co třeba takový KoS na kokainu odpoledne?
Můžeme si tu taky popovídat o tom, co jsem si s tebou vše zažil a to jen já... KoSy, neustálý mixing, nepřipuštění si toho, že můžu mít i 2 postavy a tvá neschopnost to zarpit, úniky skrz teleporty a dneska to šerifské auto? Že jsi ho našel někde na parkovišti? Nevěřím, že by ho tam nějaký admin spawnul a nechal, nehledě na to, že sotva tě kolegové z policie, naložili do svého policejního auta u toho šerifského, tak šerifské prostě jen tak zmizelo, když tam nebyl žádný admin, který by ho mohl despawnout a taky ho nikdo nezabavoval... Že by cheating? Radši si dávej pozor, jestli tu chceš vůbec dál hrát. Následné vyhazování kokainu za jízdy policejním autem, když jsi byl spoutaný, WTF?
Zamysli se...
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
F3N0M3N
Redaktor
Redaktor

Příspěvekod Pejchy24 » 19 kvě 2019, 08:57

Jo přejel jsem tě a co jako? Vyjíždím už obrovkou rychlostí s houkačkama na loupež a ty stojíš urpostřed silnice, kde nemáš, co dělat. Přejedeš mě a co jako ok to je asi normální. Vaše auto nejezdí až zas tak moc rychle že by jsi stihlo nabrat za těch 50 metrů OBROVSKOU RYCHLOST. Tady píšeš že jedeš na loupež ok a že já stojím uprostřed silnice což není pravda jelikož jsem šel ke kufru zaparkovaného auta a ty jsi mě přejel tak jsem asi těžko mohl stát uprostřed silnice. Zastavil jsem hned za křižovatkou, abych nestál v ní. A zase tu lžeš zastavil si až na druhé křižovatce kde jsi zastavoval nějakého pána tudíž si asi nejel k loupeži jak si psal takže to jsi lhal taky. Přijel jsem za tebou a jenom jsem ti řekl jestli si ze mě děláš prdel mě přejet a jet dal, neřekl bych že tohle je MIXOVÁNÍ OOC CHATU jestli podle tebe ano zajímá mě názor ostatních. Tak a jdeme dál píšeš tam že jsem udělal nějaký kos na kokainu nevím že bych takového něco udělal ale tak když ty to víš proč jsi to neřešil? Potom píšeš ze unikám teleportama řekni mi kdy jsem tohle udělal protože protože si nemyslím že jsem tohle někdy udělal a ani bych se nedivil kdyby jsi zas lhal. Potom píšeš že cheatuju že si spawnuju sherif auto určitě bych si stáhnul hacky nato abych si mohl spawnovat nějaký sherif auto. Ted nevím jestli zas chceš lhát nebo ti to jen nedošlo ale 8 kokainu jsem vyhodil z auto když mě zastavovali policajti tudíž jsem nemohl být spoután když jsem jezdil v autě doufám že jsi to už pochopil. A to jak píšeš že máš nějaké stížnosti vůbec bych se nedivil kdyby sis je vymyslel aby jsi mohl odůvodnit ten ban. Když už mi budeš zas odpovídat tak prosím piš tak jak to bylo a nelži protože sám dobře víš že ten ban jsi mi dal jen proto že to jsem já a že mě nemáš rád. A taky by mě zajímalo důvod toho banu dal jsi mu FRP tak co jsem tam udělal za FRP
Pejchy24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod TheRohlikar » 19 kvě 2019, 09:03

Jen dodám...

Pejchy, uznejme prosím, že tvoje chování je dost často za hranicí logiky inteligentního člověka. Mně je osobně jedno, jaký máš nick nebo jaký máš hlas a určitě bych to dle toho nechtěl řešit, ale tvoje jméno je známé na serveru, asi jako Hitlerovo po Světě... což není dobrá reklama.

Neříkám a netuším, co se stalo u PD s tebou a Fenomenem, a ani nejsem na něčí straně, bohužel ale, vzhledem k tvé historii, po nás chceš, abychom věřili tobě ... :)
#cementovanálmatter
TheRohlikar
CS:GO Admin
CS:GO Admin

Příspěvekod Pejchy24 » 19 kvě 2019, 09:27

Taky proto jsem si změnil jméno ingame. A taky jak sis mohl přečíst u fenomena jen protože to jsem já tak mi dává ban.
Pejchy24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod ThereZ » 19 kvě 2019, 09:40

Zase si tu z toho nebudeme dělat volnou debatu.

V řešení, odpoledne (po konzultaci s Trsakem) vám tu hodím vyjádření.
ThereZ
Drbna
Drbna

Příspěvekod ThereZ » 19 kvě 2019, 14:58

Po domluvě s Trsakem a ostatníma jsme se rozhodli, že za tvoje chování na serveru ti bude ban prodloužen na 3 dny.

Zároveň tě varuji, že pokud tě jakýkoliv admin přistihne u dalšího (většího) FRP, bude ti udělen ban rovnou na týden.
ThereZ
Drbna
Drbna

Re: [Vyřešeno]Žádost o unban (ban od F3N0M3N)

Příspěvekod Pejchy24 » 19 kvě 2019, 15:10

A dostanu odpověd za co jsem vlastně dostal ten ban? Důvod byl FRP a to že on mě srazí a odjede to je normální? On udělal FRP
Pejchy24
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Zpět na Unban žádost