I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Vyriešené]Gather Admin/ Nikyna

Příspěvekod 111KKK » 19 kvě 2019, 13:17

Ahoj, nevim kde mam psat tyhle stiznosti na gather adminy, tak se omlouvam a davam to sem.

Prisel jsem si zahrat gather, tymy se rozlosuji ,jdeme do roomek a zacla hra.
Nas "schopny" tym, campil asi 5 kol hned od zacatku na spawne, hrali jsme mapu tuscan a byli jsme CT, nasi se tam hazeli u te steny na CT spawnu a campili tam cele kolo. Dalsi kola si zacinali kupovat i stit a hrali dal a dal, po te zjistili ,ze na mape TUSCAN je i podlez, kde se schovavali i za CT i za T ,az do konce kola, takze jsme cekali vzdycky do konce kola ,az ubehne cas.
Proti nam hrala GA Nikyna a videla, ze nasi celou dobu campi na spawne a berou stity a jsou schovani v podleze.

Shrnuti : Cely gather jsem STATECNE dohral a neleavnul jsem to, ikdyz jsem hral 1v5.
Nechapu dotycnou adminku, ze ani jednou nenapomenula moje spoluhrace, aby necampili cele kolo, aby nebrali stity a aby sli defusovat bombu za CT, coz je povinnosti CT. A nechapu, ze tenhle admin tu ma vubec prava, ale to neni moje vec.

Dokladam demo, ktere je z HLTV, tudiz se muzete podivat na vsechny hrace ,kteri meli stit, kteri campili v podleze a neplnili povinnosti mapy, tudiz porusovali pravidla gatheru a zneprijemnovali ostatnim hracum hru.

Pravidla GATHERU :
- 1) Je zakázáno jakkoli kazit hru ostatním hráčům.
- 2) Je zakázáno používat štít a autolamu.

Muj tym byl ve slozeni : Ja, Teryyy, Teryyyy, Wallk a 1iced.

Demo + sceen se SID hracu : http://leteckaposta.cz/793815517

Poprosim ,aby se tu vyjadril nejaky vyssi Gather admin, nebo vedeni, ktere ma Gather sekci trochu pod sebou.
OCELARI TRINEC - FAMILIA! <3
111KKK
Ice King
Ice King

[Vyriešené]Gather Admin/ Nikyna

od Rumcajz » 19 kvě 2019, 13:17

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Gather Admin/ Nikyna

Příspěvekod Nikyna » 19 kvě 2019, 13:38

Ahoj

Byl tam pouze jeden hráč který kupoval štít. Po tom co jsem si toho všimla jsem ho upozornila v chatu. Následně po skončení gatheru byl potrestán. Takže tady nevidím problém.

To že tvoji spoluhráči campili/nešli defusovat bombu za CT - nikde není psáno že se to nesmí. Jakou taktiku si urči tvuj team , to je čistě na nich. Když se chtějí schovat a udržet si zbraň do příštího kola , za to je přeci nebudu trestat.

Takže z mé strany žádné pochybení nevidím. Hráč co porušil pravidla byl potrestán.
Nikyna
Kolemjdoucí
Kolemjdoucí

Příspěvekod 111KKK » 19 kvě 2019, 13:43

Urcite ho nekupoval jen on.

A prosim? Co ze se nesmi?

CT maji za ukol DEFUSNOUT bombu a ne campit v podleze a na spawne cele kolo, tohle neni savnuti GUNY, prosim o preskoumani situace nekym vyssim, protoze takhle se nikam nedostaneme. Dekuji.
111KKK
Ice King
Ice King

Příspěvekod Naiz » 19 kvě 2019, 14:30 VIP

Zdravím,
situaci jsem s tebou chtěl řešit ať už písemně, nebo slovně na TS - jaksi jsi neměl zájem a rovnou to začal řešit zde a to i přes to, že si nejsi jistý jestli to sem vůbec patří. Pak sis dal Mute. Komické. Proto níže dodávám výpis naší konverzace:

<13:44:11> "111": ta nikyna jde rovnou na forum
<13:44:35> "Naiz": o co jde?
<13:45:27> "111": o co jde? moji hraci ve 4 prvnich 5 kol camp na spawne
<13:45:30> "111": hrajou se stitama
<13:45:34> "111": dostavama popici jak cip
<13:45:36> "111": a ona si hraje
<13:45:42> "111": rovnou ji rekni at pak sleduje forum
<13:45:47> "111": ze tam bude mit stiznost
<13:46:20> "Naiz": po Gatheru neodchazej
<13:49:55> "Naiz": udelej status v konzoli, prosim at mas sid.
<13:50:11> "Naiz": az dohrajete mi pisni. Walk bude pridany na Blacklist. A ten druhy, co behal také. Pres hltv na to mrknem
<13:57:44> "111": me je jednou koho daji na bl. ona jim ani nic nerekla, ani nenapsala ,ze at necampi na spawne a neberou stity
<13:57:47> "111": nic take nenapsala
<13:57:49> "111": stahuju demo
<13:58:05> "111": davam to na forum nebo whoikovi
<13:58:08> "111": at ji to odebere
<13:58:16> "111": se smala bo vyhravali 16:5 ti jebe
<13:58:19> "111": nemam na to nervy
<13:58:23> "111": at pak sleduje forum
<13:59:03> "Naiz": I to muzes, ano.
<14:00:52> "111": do konce kola campili nasi v podleze na tuscanu a ona nic videla jak maju stity a campi na spawne a nic nerekla
<14:00:53> "111": hrala dal
<14:06:05> "Naiz": Uvidime, mas pravo si stezovat.
<14:06:09> "Naiz": Pockam teda na topic na foru
<14:32:18> Chat partner has closed the conversation
<14:35:56> Your chat partner has disconnected.

• Hráč Walk byl potrestán dočasným BL (viz. Blacklist)
Kazení hry - používání štítu VALVE_0:0:255246016 do 26.5.2019 By Nikyna

• Co se týče stížnosti a důkazu na kterém je založena tvoje stížnost - rád bych Tě poprosil o vyčasování dema kde přesně je vidět, že štít používá i někdo jiný než hráč Walk, nepodařilo se mi na demu takovou situaci najít. I tento hráč bude po zásluze potrestaný. To ti můžu zaručit, ovšem z tvého chování mi ani nepřijde, že by ti šlo o to aby byl potrestaný hráč co porušil pravidla ale spíš snaha poškodit Gather Managera, se kterým nebyl nikdy žádný problém a splňuje moje očekávání.

• Co se týče Pravidel a jejích výkladu - povinností CT defusovat je na Public serveru, nikoliv na Gatheru. Je úplně normální, že hráč který si netroufá jít zneškodnit bombu zůstane někde schovaný aby udělal tzv. "save" a získal danou zbraň do dalšího kola. Za save, respektive NO DEFUSE/NO PLANT na Gatheru nikdy žádný trest nepadl a ani nepadne. Takové pravidlo platí na Public serverech. A hráči, kteří Gathery hrají ví, že save je úplně normální věc. Naopak situace s T platí stejně - pakliže si T netroufne jít pro DROP a tak splnit cíl mapy PLANT, tak může také zvolit možnost save.

• Co se týče Pravidla č. 1) Je zakázáno jakkoli kazit hru ostatním hráčům - pravidlo je dost zobecněný, tak nějak jsem jen čekal kdy se najde někdo si toto pravidlo bude vykládat podle svého a úplně jinak než bylo původně autory vytvořeno. Po poradě s GM týmem bude toto pravidlo buď: více specifikováno a nebo zůstane stejné v této podobě. Pro upřesnění: Kazit hra se dá několika způsoby - používání cheatů a scriptů , zvýhodňování se pomocí gs/sgs nebo bgs , jakékoliv nedodržování pravidel jako například používání štítu a autolamy nebo nevhodného chování a provokativních narážek nebo urážek.

Závěr, verdikt : Stížnost zamítám, vzhledem k tomu že tady nepadl jediný dostatečný argument nebo důkaz, který by mě přesvědčil o tom, že si Nikyna nezaslouží práva které ji byly svěřeny :!: Své povinnosti si plní dobře a když má s něčím problém, tak než dát neoprávněný trest tak to konzultuje buď se mnou, jakožto Hlavním Gather Managerem nebo s někým z GM týmu což plně schvaluji a je v pořádku co se týče postupu zásad banování a trestání.

Pokud máš jakékoliv otázky, nebo máš důkaz o tom, že i jiný hráč porušil pravidla a zaslouží si proto být na BL tak nemusíš váhat a rovnou mě můžeš kontaktovat. To samé platí v případě, že máš i jiné důkazy které by jsi chtěl dodat zde ke stížnosti na Nikynu. Dále poprosím o vyhnutí se SPAMu.

S pozdravem a přáním hezkého dne, Naiz :twisted:
CS1.6 Hlavní Gather Manager
Naiz
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod 111KKK » 19 kvě 2019, 14:37

Prosim? Vycasuj demo? Rikam, at se podivate na prvnich 5 kol dema, ktere jsem poslal, pustis a jedes.. 5 kol, nasi se boostujou a campi na spawne, berou stity a dalsi kola campi aj v podleze.. Co mam jako casovat? Si delas sradnu ne? :D
Ale beru, je to holka, je to vase kamoska, to ze te hre skoro vubec nerozumi, tak i tak ji date prava, klidne to zamknete, proste nedelala to, co delat mela, vubec nic nerekla, mela jim rict ,at neberou stity a necampit na spawne, o zadny SAVE GUNY se nejednalo. Zacatecni kola enemy i ona rushovali CT spawn, bo vedeli, ze nasi tam campi a robi blbosti ,nemam nic vic k tomu, proste k smichu, cos napsal. :D Pry vycasuj demo..
111KKK
Ice King
Ice King

Příspěvekod iSeiso » 19 kvě 2019, 21:13

Nebudu se vyjadřovat kam nemám
adekvátní
iSeiso
Sponzor
Sponzor

Příspěvekod eXtr3mer » 20 kvě 2019, 00:25

Hlavný GM sa ti k tomu vyjadril a celé to uzavrel. Demo som si tiež pozrel, štít si tam ako jediný kupoval Walk, čo sa kempu týka, je to dosť diskutabilné :) Aby sa ale predišlo problémom, mal som s Naizom krátky rozhovor, kde sme sa nakoniec zhodli v určitých veciach. Nikina ako GM síce mohla zareagovať skôr a nabudúce tak určite urobí, ale inak je táto sťažnosť zamietnutá :)

Ďalšie otázky prosím smeruj Naizovi alebo Whoikovi do PM :)
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
eXtr3mer
CS 1.6 Hlavní Admin
CS 1.6 Hlavní Admin

Zpět na Stížnosti na Adminy