• Stránka 1 z 1
neaktivní eVip
Dobrý den,
už je to nějakej pátek, co jsem nehrál.. přibližně kolem 2 - 3 let, ale rozhodl jsem se to opět zapnout. Hned po přihlášení na server Furien #1 mi vyskočila tabulka, že si mám dát jméno, které jsem si dal před těmi lety aby se mi aktivovaly výhody, ale to si už opravdu nepamatuju a e-mail už vůbec nevím.. Dalo by se s tím něco dělat? U výhod uvádíte, že jsou napořád, tak snad to půjde nějak vyřešit. btw. SPAJK, oldschool hráči jistě budou znát, pokud jsou nějací mezi Vámi, díky.
už je to nějakej pátek, co jsem nehrál.. přibližně kolem 2 - 3 let, ale rozhodl jsem se to opět zapnout. Hned po přihlášení na server Furien #1 mi vyskočila tabulka, že si mám dát jméno, které jsem si dal před těmi lety aby se mi aktivovaly výhody, ale to si už opravdu nepamatuju a e-mail už vůbec nevím.. Dalo by se s tím něco dělat? U výhod uvádíte, že jsou napořád, tak snad to půjde nějak vyřešit. btw. SPAJK, oldschool hráči jistě budou znát, pokud jsou nějací mezi Vámi, díky.
- thespajk
- Kolemjdoucí
neaktivní eVip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: neaktivní eVip
vyskocila ti tabulka aby si si nastavil novy nick, na ktory bude aktivne vip. je jedno aky si mal nick predtym
-
PEto - Vedení Gamesites.cz
PEto píše:vyskocila ti tabulka aby si si nastavil novy nick, na ktory bude aktivne vip. je jedno aky si mal nick predtym
Mohu tedy nějak zjistit, jaký nick jsem si nastavil na toto eVip bez toho, aniž bych znal aktivační kód, pokud mám Steam účet? ..
- thespajk
- Kolemjdoucí
No, pokud si ho mel aktivované předtím, což ja vim, ze si měl, tak bys ho mel mit aktivovaný. Při prvním kole by ti měla vyskočit tabulka, kam si zadáš tvůj (jakýkoliv) nickname, na který ti to VIPko poběží.
Kdyby ti to nešlo, v 6 přijedu z práce, tak budu na ts.
27.12.2014 - ALL FURIEN
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
1.3.2015 - přístup do BL
1.3.2016 - CHH
-
ANGEEL - CS 1.6 Admin
ANGEEL píše:No, pokud si ho mel aktivované předtím, což ja vim, ze si měl, tak bys ho mel mit aktivovaný. Při prvním kole by ti měla vyskočit tabulka, kam si zadáš tvůj (jakýkoliv) nickname, na který ti to VIPko poběží.
Tabulka mi bohužel žádná nevyskočila, nebo mi to neběží, nevím. TSko mám, ale momentálně nemám mikrofon, tak bylo by možný se nějak domluvit přes Steam? https://steamcommunity.com/profiles/76561198099772101/
- thespajk
- Kolemjdoucí
• Stránka 1 z 1