Staňte se jedním z nás a rozšiřte naše řady adminů.

[Přijat] ✪︎ robi*N / Public

Příspěvekod robiNN » 21 kvě 2019, 09:25 VIP

Nick na serveru: ✪︎ robi*N

SID: STEAM_0:1:75773176

Sekce, na které chci práva: Public

Věk:
21

Mé HlStats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_187068 ... ayer=63517

Bany, které jsem dostal: http://www.gamesites.cz/serversoubory/o ... mit=Search
Tento ban jsem dostal kvůli tomu, že jsem neudržel nervy byla to moje hloupost a uvědomil jsem si, že bych se takhle neměl chovat. Je to můj první ban tady na Gamesites.

Něco o mně: Jmenuji se Robin. Bydlím v Ostravě tam kde je riziko a zábava. Chodím na Střední školu stavební a dřevozpracující už jsem vyučený truhlář, ale šel jsem na Nástavbové studium Dřevařská a nábytkářská výroba a tento rok jsem maturoval bohužel neúspěšně takže mě to čeká v září. Jsem společenský a pohodový člověk, co má rád zábavu. Mám rád pořádek, takže můžu o sobě říct, že jsem puntičkář. Ve volném čase jsem hrál 6 let florbal a dělal thajský box, ale nějak mě to odradilo, tak jsem začal posilovat a už jsem na své cestě nějakou dobu. Je to moje životní láska a nedokážu si představit, že bych s tím přestal. Když nejsem zrovna ve fitku a nemám žádné povinnosti věnuji se počítačovým hrám především CS:GO, World of tanks nebo RPG hry a taky strategie. Rád trávím čas s kamarády buď zajdeme do klubu nebo na pivo taková ta klasika. Taky se občas podívám na nějaký film, ale spíš koukám na seriály zrovna teď mi skončilo Games of Thrones, tak si budu muset najít další seriál ke sledování. To by bylo o mě tak všechno.

Proč právě já: Na serveru hraji už nějakou dobu a vždycky se najde někdo kdo porušuje pravidla a kazí hru ostatním a tomu bych chtěl zabránit. Nepotřebuji si nic dokazovat a už vůbec ne se nad někoho povyšovat. Už dříve jsem tady byl admin na 1.6, ale nechal jsem si zrušit práva z důvodu nedostatku času. Na Gs hraji už celkem dlouho tento portál mě nikdy nepřestal bavit a podle mě má velký potenciál.

Zkušenosti s CS:GO: Hru dobře poznám mám nahráno 1500 hodin. Momentálně nemám rank jelikož mm už nehraji potom, co jsem dosáhl ranku Global Elite. Byl to takový můj cíl, kterého jsem dosáhl a nechtělo se mi hrát tryhard, takže jsem si řekl že budu hrát for fun a proto hraji na publicu. Mám celkem výkonný počítač a taky kvalitní pc příslušenství.

Na závěr bych chtěl poděkovat za přečtení žádosti snad vás trochu zaujala a přeji hezký zbytek dne s pozdravem.
✪︎ robi*N
Obrázek
Ano to je Ostrava krásná a špinavá, je riziko, je zábava !!!
robiNN
CS:GO Server Admin
CS:GO Server Admin

[Přijat] ✪︎ robi*N / Public

od Rumcajz » 21 kvě 2019, 09:25

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: ✪︎ robi*N / Public

Příspěvekod polskasila » 22 kvě 2019, 20:20 VIP

Přidej si mě na Steamu a domluvíme se ;)
V řešení.
187
polskasila
CS:GO HLSA

Re: ✪︎ robi*N / Public

Příspěvekod polskasila » 27 kvě 2019, 12:51 VIP

Po pohovoru přijat do AT, vítej :)
187
polskasila