• Stránka 1 z 1
Cena Aut
Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo nejak poupravit ceny vozidel (aut).Jediný způsob jak si zde vydělávat je metanfetamin.To co jsem slyšel o výplatách mechanika apod. tak mi to nepříjde v pořádku (chápu že to záleží na tom jak ta firma vydělává) někdo třeba chce hrát za postavu která nechce mit nic spolecnyho s drogama.Někdo si chce koupit auto a musí zaplatit za auto 2 miliony které je přidané na tento server a nebylo uz ve hre.Ja kdyz jsem hral tak v kuse mesic tak jsem si vydelal tak 400K (samozrejme jsem musel si platit zbrane a dalsi veci i auto, nájem). Takze můj dotaz je jestli by nejak neslo poresit castky aut (chápu ze je s tim dost srani protoze lidi maji nasetreno).Já si treba setril na mustanga (toho starsiho pred reworkem) za 1 100 000 uz jsem si tak vydelal 800K a bylo zdrazeno na 1 300 000 tak jsem rekl v pohode a najednou 2 100 000. Já už si nemůžu koupit nejaky pridane auto ktere je sport.Zatím jsem tam videl nejak takovéhle ceny okolo 2 mega.
díky za přečtení a případnou Odpověd
LordNapier
Wiliam Thornton
LordNapier
Wiliam Thornton
-
LordNapier - Amatér
Re: Cena Aut
LordNapier píše:Zdravím chtěl jsem se zeptat jestli by nešlo nejak poupravit ceny vozidel (aut).Jediný způsob jak si zde vydělávat je metanfetamin.To co jsem slyšel o výplatách mechanika apod. tak mi to nepříjde v pořádku (chápu že to záleží na tom jak ta firma vydělává) někdo třeba chce hrát za postavu která nechce mit nic spolecnyho s drogama.Někdo si chce koupit auto a musí zaplatit za auto 2 miliony které je přidané na tento server a nebylo uz ve hre.Ja kdyz jsem hral tak v kuse mesic tak jsem si vydelal tak 400K (samozrejme jsem musel si platit zbrane a dalsi veci i auto, nájem). Takze můj dotaz je jestli by nejak neslo poresit castky aut (chápu ze je s tim dost srani protoze lidi maji nasetreno).Já si treba setril na mustanga (toho starsiho pred reworkem) za 1 100 000 uz jsem si tak vydelal 800K a bylo zdrazeno na 1 300 000 tak jsem rekl v pohode a najednou 2 100 000. Já už si nemůžu koupit nejaky pridane auto ktere je sport.Zatím jsem tam videl nejak takovéhle ceny okolo 2 mega.
LordNapier
Wiliam Thornton
RP není o tom, kdo má jaké auto. Je to jedna z několika možností, které tam jsou a dalších x aktivit/situací apod. si může každý sám tvořit.
Toto není GTA Online, mělo by se to spíš přibližovat realitě/filmům apod. Buď máš na to, aby jsi si vydělal nějakým způsobem nebo ne. V reálu taky každý nejezdí jedním z nejlepších a nejdražších aut. Já mám třeba 2 postavy na jedné jsem ochotný riskovat a mám super auto na druhé nemám nic moc, ale hra mě prostě stejně baví, i když nemám nejlepší auto a hraji tam taky několik hodin denně.
Auto za několik milionů by mělo být třeba nějakým dlouhodobým cílem pro většinu a ne aby ho každý měl za pár dnů/týdnů (podle aktivity) hraní. A ne něčím, co bude mít každý.
Jinak kdyby se snížily ceny, co by pak dělali ti, co mají už miliony z různých příjmů, to by pak měli 10 top aut v garáži, jak by to potom vypadalo.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Ja tomu rozumím všemu co píšeš máš i pravdu.Psal jsem taky ohledne toho ze uz maji nasetreno a ze by to byl problém.Ale taky mi příjde že je to až přehnaný však si muzes pouze vydělat pomocí toho že delas metamfetamin celej mesic treba.Chce to i nejaky ten pozitek ze hry ale prijde mi az prehnany davat auta za 2 miliony kdyz za 1 milion tam treba snad zadny neni.Tak se chci jeste jednou zeptat jestli by se bud nejak nemohly poresit výplaty/ceník aut či další povolání/cokoliv jineho pres které se dá vydělat i dost peněz pokud tento ceník aut zůstane tak nějaký lepší přístup k penězům samozrejme nerikam o tom ze aby se to nejak brutalne zvysilo ze bych mel napr. za den lambo
ale tak nejakou tou drinou a ne ze budu mackat E kazdych 20 sekund nekde na farme a nevydelam si nic za ten cas.Když jsem se koukal tak taky na ostatních serverech nemají až tak předražený auta jako tady. ale jak říkám můj názor ale všemu co jsi napsal s tím souhlasím.Chtěl jsem jen o to požádat jestli by se s tim neco nemohlo udelat protoze jak rikam prijde mi to az moc predrazeny protoze hraju tu dlouho a na nic jsem si nevydelal.
Wiliam Thornton
LordNapier

Wiliam Thornton
LordNapier
-
LordNapier - Amatér
Však nemusíš vydělávat jen nelegálně ... na jedné postavě mám Rolls Royce za 2,5 mega + zatím 1 mega v tuningu... nikdy jsem si tam nevydělával nelegálně. Proste hledej a najdeš práce které ti platí dobře.
„Per aspera ad astra“
-
sSwizzyCze - Spamerův sluha
alebo by sa mohlo dat kupit auto na splatky a tyzdenne splacat nejaku sumu, a ked dotycny neplati , tak by ho stihala policia alebo repo man a bolo by mu auto zabavene, dalo by sa daco take zrobit?
- HoLeeSchitt
- Kolemjdoucí
HoLeeSchitt píše:alebo by sa mohlo dat kupit auto na splatky a tyzdenne splacat nejaku sumu, a ked dotycny neplati , tak by ho stihala policia alebo repo man a bolo by mu auto zabavene, dalo by sa daco take zrobit?
Taky dobrý nápad ale zas to uz by tu mohl mit kazdy lambo apod.
-
LordNapier - Amatér
• Stránka 1 z 1