• Stránka 1 z 1
Ctibi neplní své adminské povinnosti.
http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... r=&page=24
Dobrý den milý a drazí přátelé, v tento den se mi stala jedna věc,
Hrál jsem na serveru hns na gs, dle tohoto výpisu mi nadával jeden hráč, na serveru byl samozřejmě admin ctibi, když jsem mu řekl, ať mu dá Ban, jelikož to je jeho povinnost, tak kde vidět v chatu jak na to sere, po pár dalších chatech uvidíte jak napíše, že na mě úplně sere.
Žádám o prošetření.
Ps. Ctibi má na mě nervy, bo jsem mu dal jiný screen od lambda hráče.
Možná to je příčina, že na mě sere a neplní své povinnosti.
Dále bych ho chtěl nahlásit zase za neplnění, na serveru bylo několik cheaters, já mu to psal a on že nene, nevím jestli gs má dobre admins, přestávám tolerovat jak vy admins máte nekonečné hranice a můžete co chcete
.
Takže čekám na vyjádření. Cscs
Dobrý den milý a drazí přátelé, v tento den se mi stala jedna věc,
Hrál jsem na serveru hns na gs, dle tohoto výpisu mi nadával jeden hráč, na serveru byl samozřejmě admin ctibi, když jsem mu řekl, ať mu dá Ban, jelikož to je jeho povinnost, tak kde vidět v chatu jak na to sere, po pár dalších chatech uvidíte jak napíše, že na mě úplně sere.
Žádám o prošetření.
Ps. Ctibi má na mě nervy, bo jsem mu dal jiný screen od lambda hráče.
Možná to je příčina, že na mě sere a neplní své povinnosti.
Dále bych ho chtěl nahlásit zase za neplnění, na serveru bylo několik cheaters, já mu to psal a on že nene, nevím jestli gs má dobre admins, přestávám tolerovat jak vy admins máte nekonečné hranice a můžete co chcete

Takže čekám na vyjádření. Cscs
- ralph
- Pokročilý
Ctibi neplní své adminské povinnosti.
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Ctibi neplní své adminské povinnosti.
A mě začínáš srát ty. Si myslíš o sobě co že si pan ty 10i letý píčusi. Sereš sa do práce adminů buzeruješ ich a ješťe jim robíš naschvály v PP. Píšeš tu jak všichni porušujou pravidla jak je GS na nic a sam jsi jeste horsi nez cheater. Ja mat prava zazijes talovou sikanu ze by si sa posral. Samozrejme by som ti najebal i v reali proti takovymu srackovi co sa hra na borca za internetom bych nemel problem.
e. Uny - zklidnil bych slovník, hráč už má aktivní ban na fóru.
e. Uny - zklidnil bych slovník, hráč už má aktivní ban na fóru.
-
eX3mPlary - Drbna
Toto je moje vyjadrenie k tvojej sťažnosti --->
Čo sa týka toho že na teba kašlem, tak ÁNO, kašlem na teba, bo niekto ti povie "umri" a ty hneď: "Ctibi, banuj, nadávajú mi. Je to tvoja povinnosť. Si naprd admin." a podobné uplakané keci.
Čo sa týka hackerov, tak všetky DIP nepoznám a keď ho nepoznám nemôžem ho len tak z prče kickovať/slay alebo prípadne ban ak to je dáky nový hackerko... Musím mať DôKAZ!
A to že ty napíšeš že ho mám banovať mňa akosi vôbec netrápi lebo niesom tvoj pes na vodítku čo bude na povel banovať koho povieš.
Som ti vopred vďačný, že to tu nebudeš spamovať ty ani tvoj kamarát a vyčkáš na vyjadrenie HLSA/Šerif.
CMuQ

Čo sa týka toho že na teba kašlem, tak ÁNO, kašlem na teba, bo niekto ti povie "umri" a ty hneď: "Ctibi, banuj, nadávajú mi. Je to tvoja povinnosť. Si naprd admin." a podobné uplakané keci.
Čo sa týka hackerov, tak všetky DIP nepoznám a keď ho nepoznám nemôžem ho len tak z prče kickovať/slay alebo prípadne ban ak to je dáky nový hackerko... Musím mať DôKAZ!
A to že ty napíšeš že ho mám banovať mňa akosi vôbec netrápi lebo niesom tvoj pes na vodítku čo bude na povel banovať koho povieš.
Som ti vopred vďačný, že to tu nebudeš spamovať ty ani tvoj kamarát a vyčkáš na vyjadrenie HLSA/Šerif.
CMuQ
-
Ctibik - Sponzor
Zdravím,
jaksi nevidím žádné nadávky v tom vypisu, můžeš to vyscreenovat nebo vyznačit, prosím?
Ctibi se naučí profesionálně vyjádřovat, protože pokud bude i nadále projevovat arogantnost, rozloučíme se (průserů tu máš víc než dost). Tady jsi ve veřejném fóru a pokud máš problém s hráčem, vysmívej se mu soukromě.
jaksi nevidím žádné nadávky v tom vypisu, můžeš to vyscreenovat nebo vyznačit, prosím?
Ctibi se naučí profesionálně vyjádřovat, protože pokud bude i nadále projevovat arogantnost, rozloučíme se (průserů tu máš víc než dost). Tady jsi ve veřejném fóru a pokud máš problém s hráčem, vysmívej se mu soukromě.
Šerif
Asistent Šefredaktora

Asistent Šefredaktora
-
Izmael - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1