I admin může chybovat a zde nám o tom můžete říct.

[Zamítnuto] Žєłєzσßєŧσn/neoprávněný mute

Příspěvekod DiNooo9 » 31 kvě 2019, 18:12 VIP

Název tématu [Server / Nick admina]: TTT #1 / Žєłєzσßєŧσn
Odkaz na Steam profil admina: tady
Popis situace/prohřešku admina [Stručně, jasně, přehledně!]: Admin Žєłєzσßєŧσn mi dal neoprávněný BAN. Byly jsme na TTT, on byl Traitor, já jsem to nějak nevěděl, jen jsem řekl: "Hej hoši, je to Žєłєzσßєŧσn!!." Nějaký jiný hráč ho zabil, a Žєłєzσßєŧσn mi řekl, jak si to mohl vědět? Já jsem odpověděl, že jsem si to myslel, všichni hráči to tak říkají, a ještě jsem kvůli tomu neviděl nikoho zabanovaného. Admin mi dal BAN (neoprávněný)!!
Důkaz o jeho pochybení [nejdůležitější část]: DEMO
Vyčasování:
5:08 - obvinil jsem Žєłєzσßєŧσn, ovšem takhle obviňují všichni, a žádný BAN se za to nerozdává :)

Kvůli Adminům, co dávají neoprávněné BANY: viz klik opravdu nechci mít špatný rejstřík, když jsem se přestupku nedopustil :)

Ještě jsem psal Adminovy GuHHH666, a ten mi napsal normální věc, kterou by udělal každý normální a správný Admin: viz. klik
DiNooo9
Spamer
Spamer

[Zamítnuto] Žєłєzσßєŧσn/neoprávněný mute

od Rumcajz » 31 kvě 2019, 18:12

A uz jsi vyzkousel treba tohle? Rumcajz
Rumcajz
Rumcajz
Patriot
Rumcajz

Re: Žєłєzσßєŧσn/neoprávněný mute

Příspěvekod BaDes » 31 kvě 2019, 19:28

Na serveru jsme byli 3 admini, slušně se tě zeptal proč si to tak řekl, a ty že jenom tak, to dělám furt. Myslím že silence bylo to nejmenší co mohl ti dát. :D
Svet ide dopredu, časy sa menia
BaDes
Kazatelův učeň
Kazatelův učeň

Příspěvekod DiNooo9 » 31 kvě 2019, 20:47 VIP

BaDes píše:Na serveru jsme byli 3 admini, slušně se tě zeptal proč si to tak řekl, a ty že jenom tak, to dělám furt. Myslím že silence bylo to nejmenší co mohl ti dát. :D

Ale když jsem se zeptal normálního Admina GuHHH666, tak mi jako normální člověk napsat, že by mi dal první upozornění, a až potom MUTE. Nevím, proč mi dal ten Admin hned MUTE, a ani mě jednou neupozornil. Správný Admin by první upozornil a až potom přistoupil na nějaký větší trest.
DiNooo9
Spamer
Spamer

Příspěvekod ZelezoBeton » 01 čer 2019, 08:34 VIP

1. máš si prečítať pravidlá
2. máš sa tými pravidlami riadiť
3. mapu predtým som menovite teba upozornil na fakeinfo demo od 15:45
4. je to mute nie ban a oprávnené bolo

Neoddeliteľnou súčasťou TTT je KOS v angličtine "kill on sight" voľne preložené niečo ako "zabitie na prvý pohľad". Čiže keď po tebe traitor strieľa oznámiš to do voicu aby ho ostatní hráči zabili a teda sa nebude jednať o RDM. Samozrejme sa KOS nesmie zneužívať pre zábavu ako to robíš ty a adminov dôrazne upozorním aby si na tvoje výroky dali zvlášť pozor. Dostal si odo mňa docela peknú poučku takže predpokladám, že ťa už naďalej nebude treba upozorňovať.
Obrázek
ZelezoBeton
Profesionál
Profesionál

Příspěvekod Gustik » 02 čer 2019, 00:18 VIP

Železo ti to sice říkal úplně bez emocí, ale má pravdu. Jinak myslet si můžeš co chceš, ale neříkej to do voice.

Ban byl oprávněný - stížnost zamítnuta.
Gustik
Vedení Gamesites.cz
Vedení Gamesites.cz

Zpět na Stížnosti na Adminy