• Stránka 1 z 1
[Duplicita]nabor o admina
Zdravím, rád by som požiadal o práva na ZombieChronic#1
jmenuju se Jirik Farkas, mam 17 rokov bavi ma sport (fotbal), vo volnom čase jsi malo kedy zahram na PC najviac na Counter Strike 1.6 ale teraz keďže ma všetko prestalo baviť a mam volny cas tak sa tomu chcem plne venovať..
Chcel by som pomahať všade kde sa len da hlavne novačikom a hracom ktere se nevjeji sa chovat.Proste bych sem byl rad keby sem mohl pomáhat udržovat pořádek a dohlížet na chování hráču na serveru ( ZombieChronic#1) ... dakujem za vasi trpelivost .. a doufam ze budeme v kontaktu ... 

jmenuju se Jirik Farkas, mam 17 rokov bavi ma sport (fotbal), vo volnom čase jsi malo kedy zahram na PC najviac na Counter Strike 1.6 ale teraz keďže ma všetko prestalo baviť a mam volny cas tak sa tomu chcem plne venovať..

-
TyDoLLa - Pokročilý
[Duplicita]nabor o admina
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: nabor o admina
ked ze vam to nestaci tych informaci dajte mi vedet a ozvu se vam z informacemaTyDoLLa píše:Zdravím, rád by som požiadal o práva na ZombieChronic#1![]()
jmenuju se Jirik Farkas, mam 17 rokov bavi ma sport (fotbal), vo volnom čase jsi malo kedy zahram na PC najviac na Counter Strike 1.6 ale teraz keďže ma všetko prestalo baviť a mam volny cas tak sa tomu chcem plne venovať..Chcel by som pomahať všade kde sa len da hlavne novačikom a hracom ktere se nevjeji sa chovat.Proste bych sem byl rad keby sem mohl pomáhat udržovat pořádek a dohlížet na chování hráču na serveru ( ZombieChronic#1) ... dakujem za vasi trpelivost .. a doufam ze budeme v kontaktu ...

-
TyDoLLa - Pokročilý
Ahoj Jirko, je tedy potřeba doplnit ještě pár informací
Koukni na vzor níže a zkus to sepsat ještě jednou 
vzorova-ziadost-t127607.html

vzorova-ziadost-t127607.html
Co může být horší, žít jako zrůda, nebo zemřít jako dobrý člověk?
-
Seweee - CS 1.6 HLSA
nevadi kdyz vam to napisu sem ?
moc z tutou stranku neviem , ak vidis som amater
zdravím, rád by som požiadal o práva na ZombieChronic#1 ??
Nick v hre : TyDoLLa
Nick na fóre : TyDoLLa
vek: 17
steam nick: x_goldengamer_x
Steam ID: STEAM_0:1:495159460
hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=579804
Nejake bany : v minulost ano ale tajtu dobu nie
Nieco o mne : Dobrý den volám sa Jirik farkas pochádzam z Usti Nad labem. Moje záluby su Futbal,Florbal rad chodievam von na prechádzky zo kamaradmi a väcšinu svojho casu trávim za pocítacom a hrajem CSKO, nemám rád ked niekto porušuje pravidlá. Chodievam na strednú odbornú školu v Anglicku. V anglii som uz od svych 4let. A tu veskole sa ucím na prekladace + pravnik.
Preco by som chcel byt adminom na Gs?: Chcel by som skludnovat horuce hlavy "nadavkárov".Chcel by som pomahat všade kde sa len da hlavne novacikom a hlavne chranít server proti cheaterom a okamžite ich banovat
Dakujem za precítanie mojej žiadosti..

zdravím, rád by som požiadal o práva na ZombieChronic#1 ??
Nick v hre : TyDoLLa
Nick na fóre : TyDoLLa
vek: 17
steam nick: x_goldengamer_x
Steam ID: STEAM_0:1:495159460
hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_2025/h ... yer=579804
Nejake bany : v minulost ano ale tajtu dobu nie
Nieco o mne : Dobrý den volám sa Jirik farkas pochádzam z Usti Nad labem. Moje záluby su Futbal,Florbal rad chodievam von na prechádzky zo kamaradmi a väcšinu svojho casu trávim za pocítacom a hrajem CSKO, nemám rád ked niekto porušuje pravidlá. Chodievam na strednú odbornú školu v Anglicku. V anglii som uz od svych 4let. A tu veskole sa ucím na prekladace + pravnik.
Preco by som chcel byt adminom na Gs?: Chcel by som skludnovat horuce hlavy "nadavkárov".Chcel by som pomahat všade kde sa len da hlavne novacikom a hlavne chranít server proti cheaterom a okamžite ich banovat
Dakujem za precítanie mojej žiadosti..
-
TyDoLLa - Pokročilý
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1