• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o práva
Ahoj rád by som požiadal o admin práva na CTF1 servery.
Nick v hre : K33P C4LM
Nick na fóre : Miicheleeyy
Vek: 18
Steam nick : Miicheleeyy
Steam link : https://steamcommunity.com/id/Miicheleeyy/
Žiadne bany
Ja hram fairplay.
Niečo o sebe : Ahoj. Volám sa Michael. Som študent na Strednej Odbornej Škole Michalovce. Teda som vychodňar. Mám 18 rokov. Zatiaľ nepracujem ale makam na škole. Rád hrám csko. 1.6 ma snáď nikdy neprestane baviť.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Csko je srdcovka. Rád hrám na Gamesite serveroch. Hrám v podstate len CTF1. Štve ma že pokiaľ sú na servery cheateri, nikto stým nič nemôže spraviť. Bol by som veľmi rád za AP. Hrám každý deň čiže server by som od cheaterov pekne prečistil. AP nehcem zneužívať, som poctiví človek a využil by som to k spravodlivosti. Zaručujem že vás nesklamem.
Nick v hre : K33P C4LM
Nick na fóre : Miicheleeyy
Vek: 18
Steam nick : Miicheleeyy
Steam link : https://steamcommunity.com/id/Miicheleeyy/
Žiadne bany

Niečo o sebe : Ahoj. Volám sa Michael. Som študent na Strednej Odbornej Škole Michalovce. Teda som vychodňar. Mám 18 rokov. Zatiaľ nepracujem ale makam na škole. Rád hrám csko. 1.6 ma snáď nikdy neprestane baviť.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Csko je srdcovka. Rád hrám na Gamesite serveroch. Hrám v podstate len CTF1. Štve ma že pokiaľ sú na servery cheateri, nikto stým nič nemôže spraviť. Bol by som veľmi rád za AP. Hrám každý deň čiže server by som od cheaterov pekne prečistil. AP nehcem zneužívať, som poctiví človek a využil by som to k spravodlivosti. Zaručujem že vás nesklamem.
-
Miicheleeyy - Amatér
[Zamietnuté]Žiadosť o práva
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o práva
Total Connection Time: 0d 14:31:58h
2019-05-31 17:46:32 keby aspon neskakal jak jeho manka poveceroch. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2019-05-31 20:03:41 kk t autolamka. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2019-05-31 20:11:38 sak chod uz do piče . tam sa postavi a killuje. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2019-05-31 20:10:31 tak ty si pekny autista. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_blue
2019-06-01 19:16:52 tomu kto ta splodil. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_eldorado
2019-06-01 19:16:45 to hovor. Gamesites.cz ^Capture Flag #1 de_eldorado
2019-06-01 19:16:25 tvoja mamka.
2019-06-01 19:52:00 skor samy kocot dneska.
Mohol by som pokračovať, ale zbytočne...

Aktívne hraj, zlepši správanie, skús nahlásiť pár ľudí do sekcie Porušenie pravidiel a o mesiac to môžeš skúsiť znova

Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [Zamietnuté]Žiadosť o práva
No. Toto je oproti tomu čo tam piše vačsina ludi je nič.
Samozrejme zmeniť spôsob komunikovania nieje problem. A uvedomujem si že správanie ako člen AT je dôležite. Na tom určite zapracujem. Dakujem za odpoveď.

-
Miicheleeyy - Amatér
Re: [Zamietnuté]Žiadosť o práva
coze?
mimochodem ja ani nehram campture flah#1
asi mate spatneho hraca xD kde ja furt hrajem je len chronic a obcas public a inih serverov ale nie capture flag#1
a ked ze chcete abych to skusil az za mesiac tak budiz a prosim vas este raz aby ste sa kukli na hlstats CHATS a kuknete sa sami

asi mate spatneho hraca xD kde ja furt hrajem je len chronic a obcas public a inih serverov ale nie capture flag#1

a ked ze chcete abych to skusil az za mesiac tak budiz a prosim vas este raz aby ste sa kukli na hlstats CHATS a kuknete sa sami

-
TyDoLLa - Pokročilý
• Stránka 1 z 1