• Stránka 1 z 1
JB1
Vážený/á paní/pane,
Rád bych se zeptal, co se děje se serverem ve hře Counter Strike 1.6 - Jailbreak 1.
Mám tam aktivované EVIP za 400 korun českých, a rád bych si své výhody užíval!
Když už mám ten nesmyslný ban k CT, tak alespoň prosím dělejte svou práci pořádně a když už spravedlivě, tak se spravedlivě snažte tyto problémy řešit,
S pozdravem Vaše Markéta
Rád bych se zeptal, co se děje se serverem ve hře Counter Strike 1.6 - Jailbreak 1.
Mám tam aktivované EVIP za 400 korun českých, a rád bych si své výhody užíval!
Když už mám ten nesmyslný ban k CT, tak alespoň prosím dělejte svou práci pořádně a když už spravedlivě, tak se spravedlivě snažte tyto problémy řešit,
S pozdravem Vaše Markéta

DnB ❤️
-
AliA - Drbna
Re: JB1
Pokud server z nějakého důvodu nefunguje, tak se to musí dozvědět někdo kdo má přístup k serverům a protože většina, možná každý chodí do práce, tak počkej třeba do večera
on se brzy rozjede a své výhody si budeš moct užívat
Byl jsi na serveru když spadl?
Je možné, že za to může mapa, nebo nějaký jiný problém, který když se zjistí, tak se zamezi dalšímu padani serveru
on se brzy rozjede a své výhody si budeš moct užívat
Byl jsi na serveru když spadl?
Je možné, že za to může mapa, nebo nějaký jiný problém, který když se zjistí, tak se zamezi dalšímu padani serveru
-
byLife - CS:GO Admin
Re: JB1
S VIP problémem na 1.6 ti v CS:GO sekci nepomůžeme. Pokud ti nefunguje VIP, založ si topic v 1.6 sekci ve VIP poradně a vyplň jej podle vzoru. Pokud jenom nejde server, tak prostě vyčkej, než bude zase fungovat.
Chodí štěstí dokola, sem tam padne na vola.
Kde blb, tam nebezpečno.
Kde blb, tam nebezpečno.
-
Trsak - Profesionál
• Stránka 1 z 1