• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINA(FENOMEN)
FENOMEN mě bezdůvodně kicknul na serveru Furien #1 poté mne opakovaně kicknul a dal mute na 10 minut
První kick byl za
*DEAD* dissrespect : 75fps
*DEAD* dissrespect : se hraje dobe
(VIP) Pandicka : 600 fps se hraje na piu
nevidím dobrý důvod kicku nikomu jsem nenadával jen jsem si zanadával tzv. do vzduchu
poté mě kicknul za:
*DEAD* (VIP) Pandicka : take fenomen je adminek jo
LN goldeN is joining the Terrorist force
skajl killed FLEXI5_DIAxa with knife
*DEAD* (VIP) Pandicka : nebo co
poté jsem se s ním dohadoval proč mě kicknul a nechtěl mi ani napsat rozumný důvod pouze :chováš se jak hulvát
a já jediné co jsem chtěl znát dobrý důvod za to jsem dostal ban na 10 minut(mute)
První kick byl za
*DEAD* dissrespect : 75fps
*DEAD* dissrespect : se hraje dobe
(VIP) Pandicka : 600 fps se hraje na piu
nevidím dobrý důvod kicku nikomu jsem nenadával jen jsem si zanadával tzv. do vzduchu
poté mě kicknul za:
*DEAD* (VIP) Pandicka : take fenomen je adminek jo
LN goldeN is joining the Terrorist force
skajl killed FLEXI5_DIAxa with knife
*DEAD* (VIP) Pandicka : nebo co
poté jsem se s ním dohadoval proč mě kicknul a nechtěl mi ani napsat rozumný důvod pouze :chováš se jak hulvát
a já jediné co jsem chtěl znát dobrý důvod za to jsem dostal ban na 10 minut(mute)
- mcBjl
- Kolemjdoucí
[Zamítnuto] STÍŽNOST NA ADMINA(FENOMEN)
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: STÍŽNOST NA ADMINA(FENOMEN)
Zdravím,
co kdyby jsi sem doložil celý ten chat?
Nenapsal piu, ale napsal jsi to tak, jak se to píše, napsal jsem ti, ať nenadáváš a ty jsi napsal "nebreč". Dále pokračovala nekončící hádka, když jsem ti několikrát napsal, ať to neděláš. Ty jsi mě do toho místo toho provokoval, tak jsme dospěli k dalšímu kicku a následnému banu na 10 minut, který obsahuje tedy i tu zmiňovanou proovkaci, nikoliv jen nadávky.
co kdyby jsi sem doložil celý ten chat?
Nenapsal piu, ale napsal jsi to tak, jak se to píše, napsal jsem ti, ať nenadáváš a ty jsi napsal "nebreč". Dále pokračovala nekončící hádka, když jsem ti několikrát napsal, ať to neděláš. Ty jsi mě do toho místo toho provokoval, tak jsme dospěli k dalšímu kicku a následnému banu na 10 minut, který obsahuje tedy i tu zmiňovanou proovkaci, nikoliv jen nadávky.
YouTube: ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
https://www.youtube.com/user/ByF3N0M3N
-
F3N0M3N - Redaktor
Admin mi pošle hráčovo hlstats do PM. Díky 

Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Z hlstats je patrné, že kick byl v pořádku. Dále si pak udělal chybu, když ses opakovaně pouštěl do admina a dožadoval odpovědí na tvé otázky za co kick, když si nic neudělal atp.. každým dalším rýpáním si mohl dostat další a další kick..
Kick byl oprávněný, tím to pro admina končí. Ty jako hráč pokud nesouhlasíš s postupem admina, máš možnost podat stížnost. Máš to však jít udělat hned a neřešit to na serveru. Od toho tato sekce je a spravedlnosti by bylo učiněno za dosti.
Takto mohu stížnost jen zamítnout a tobě doporučit řešit problémy příště rovnou zde.
Zamítnuto.
Kick byl oprávněný, tím to pro admina končí. Ty jako hráč pokud nesouhlasíš s postupem admina, máš možnost podat stížnost. Máš to však jít udělat hned a neřešit to na serveru. Od toho tato sekce je a spravedlnosti by bylo učiněno za dosti.
Takto mohu stížnost jen zamítnout a tobě doporučit řešit problémy příště rovnou zde.
Zamítnuto.
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1