• Stránka 1 z 1
[Vyřešeno] farqzad/10 roky
Byl sem na TTT servru a byl sem traitor s hracem 10 roky a jsem ho odpalil newtnem a zabil jsem ho.
Pak sem chtel napsat misslick, promin ale admin mne slaynul.
A aby toho nebylo dost tak mne admin i kicknul.
Jako slysel jsem ze na gamesites ste progresivni a taktez veci resi karma preci a ne ze admin kterej ma zlou naladu mne slayne a kickne za neco na co mne mohol alespon upozornit.
Nebylo to opakovane je to muj prvni prehresek co jsem za svuj cas na servru vuci adminovi proved.
Zadam prosetreni zda admin jednal spravne.
Bohuzel nemam dukaz ale vy by ste to mneli vedet dohledat kolem casu 22:10-22:25.
A doufam ze admin se vyjadri a nebude lhat.
Pak sem chtel napsat misslick, promin ale admin mne slaynul.
A aby toho nebylo dost tak mne admin i kicknul.
Jako slysel jsem ze na gamesites ste progresivni a taktez veci resi karma preci a ne ze admin kterej ma zlou naladu mne slayne a kickne za neco na co mne mohol alespon upozornit.
Nebylo to opakovane je to muj prvni prehresek co jsem za svuj cas na servru vuci adminovi proved.
Zadam prosetreni zda admin jednal spravne.
Bohuzel nemam dukaz ale vy by ste to mneli vedet dohledat kolem casu 22:10-22:25.
A doufam ze admin se vyjadri a nebude lhat.
- Pomaranc
- Kolemjdoucí
[Vyřešeno] farqzad/10 roky
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: farqzad/10 roky
Ahoj, měl to být jen kick za to sorry. Mám za to, že jsi DIP. Zítra vyčasuju dema a naházím je sem.
PS: Když už tu mluvíš o karmě, tak přijít k hráči a jen tak ho zabít s tím, že máš 100% úspěšnost na zrádce v mnoha případech taky asi nebude legit. To bohu žel karma neřeší. Dokázat ti to přímo nemůžu, tak si to prosím alespoň přeber v hlavě.
PS: Když už tu mluvíš o karmě, tak přijít k hráči a jen tak ho zabít s tím, že máš 100% úspěšnost na zrádce v mnoha případech taky asi nebude legit. To bohu žel karma neřeší. Dokázat ti to přímo nemůžu, tak si to prosím alespoň přeber v hlavě.
-
Smouky - Drbna
Z adminova vyjádření jsme se dozvěděli vlastně co? Že si myslí, že hráč je DIP a hodlá dodat dema, která to asi potvrdí
Že hráč porušuje pravidla, ale že to nemůže dokázat. A že neumí hráče pořádně kicknout. To je vlastně to jediné, co nám s jistotou řekl..
Asi počkáme na ty dema..

Asi počkáme na ty dema..
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Ahoj, už nemám chuť něco časovat. Omlouvám se ti za vzniklé problémy. I am - 

-
Smouky - Drbna
eSeMoUKY píše:Ahoj, už nemám chuť něco časovat. Omlouvám se ti za vzniklé problémy. I am -
Tady se nabízí napsat, že já zas nemám chuť nechat ti práva..

Admin se omluvil, příště si určitě dá větší pozor, popř. se poradí s HLSA+
Vyřešeno
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
• Stránka 1 z 1