• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3
Re: Owner vyzívá hns hackery.
Jsou tu 4 typy lidi..
Ti co na hackery nadávají
Ti co hackuji a říkají o ostatních, že jsou dementi
Ti kteří se o to nestaraji
A pak já
Osobně to vidím na lock, protože se tu spamuji už jen pitomosti a nikam to stejne nevede, tohle už by se hodila možná i do Flame
Ti co na hackery nadávají
Ti co hackuji a říkají o ostatních, že jsou dementi
Ti kteří se o to nestaraji
A pak já
Osobně to vidím na lock, protože se tu spamuji už jen pitomosti a nikam to stejne nevede, tohle už by se hodila možná i do Flame

-
byLife - CS:GO Admin
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
byLife píše:Osobně to vidím na lock, protože se tu spamuji už jen pitomosti
A co v takovémhle topicu než pitomosti chceš řešit?

“I wish it need not have happened in my time,” said Frodo.
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
“So do I,” said Gandalf, “and so do all who live to see such times. But that is not for them to decide. All we have to decide is what to do with the time that is given us.”
-
sigmor1 - Pokročilý
Whitere, prosím ty radši nic nepiš o "blivajzech". Nedokážeš se ani slušně vyjadřovat a pouze ze sebe děláš blbce.
Happyendd, ty jsi rád, že dokažeš zapnout kb. Bohužel to, že cheatuješ nezmamená, že víš něco o ostatních cheaterech.
Lukick, ty jsi pica pica pica pica pica pica vymrdana s malym mozkem. (Napsal jsem ti stejným stylem jak píšeš ty :-*)
Ostatním jen můžu doporučit, aby nedělali ze sebe blbce jako tito tři inteligenti (happyend,whiter,lukick).
Happyendd, ty jsi rád, že dokažeš zapnout kb. Bohužel to, že cheatuješ nezmamená, že víš něco o ostatních cheaterech.
Lukick, ty jsi pica pica pica pica pica pica vymrdana s malym mozkem. (Napsal jsem ti stejným stylem jak píšeš ty :-*)
Ostatním jen můžu doporučit, aby nedělali ze sebe blbce jako tito tři inteligenti (happyend,whiter,lukick).
-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:Whitere, prosím ty radši nic nepiš o "blivajzech". Nedokážeš se ani slušně vyjadřovat a pouze ze sebe děláš blbce.
Zakomplexovaný idiot

9
-
whiter - Mistr Yoda
whiter píše:eX3mPlary píše:Whitere, prosím ty radši nic nepiš o "blivajzech". Nedokážeš se ani slušně vyjadřovat a pouze ze sebe děláš blbce.
Zakomplexovaný idiot
Že to píšeš zrovna ty.. být tebou bych se zde už raději nevyjadřoval. Aby jsi pak nebrečel a neměl nervy.
-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:Owner píše:eX3mPlary píše:To přirovnání ti nesedí. Každej použil cheaty. Já třeba cheatoval preto lebo ma to bavilo.
Souhlas. Proto to dělám.
Tihle agresivní chudáci co si myslí že každého znají protože dotyčný dělá něco co se jim nelíbí mají velice nízké IQ. Např Ctibik, lukick
Také zajímavý fakt je, žr většina cheaterů je chytřejší než tito "inteligentní" hráči, kteří si myslí, že když napíšou cheaterovi: "skap do rana píč; vypni to; řešíš si komplexy chod si je kompenzovat inam", tak jsou hustí, ale velice se mýlí. Jen se tím dostavají na úroveň malého dítěte. Také musím obhajit tady Ownera, jelikož hrát s cheaty není tak jednoduché. Nestačí napsat do console : Cheaty-on.
Musíte se naučit, co jaký příkaz dělá a po-té si nastavit Ab, Wh a podobné srandičky. Dle mého názoru většina lidí zde se jen snaží zapadnout do kolektivu tupců, který se snaží cheatery zesměsnit, urážet a nebo jim vyhrožovat. Doufám, že ti chytřejší z vás se nad tím zamyslí a vaše odpověď nebude ve stylu: " jžš ty jsi debil xdd".
Je mi z vás smutno.... hacky si dokáže stiahnuť každý chlopček s prístupom na net a spustiť tak isto... nie je na tom nič zložité... dnes už je toľko tutorialov na to, že 6-ročný Ferko z lazov si do 5 min všetko nastaví a ide robiť "inteligentného" na servery a kaziť ostatným hru...
Ale samozrejme, je to jednoduchšie ako sa naučiť to hrať.
A ak si myslíš že cheateri sú inteligentnejší ako noncheateri, tak by si mal prehodnotiť čas strávený za PC a nahradiť to napr knihami alebo vychádzkov po prírode. Čerstvý vzduch a trocha vzdelania snaď prebudí mozgové bunky. Ak teda je ešte aké prebúdzať

-
Ctibik - Sponzor
kde som ja kedy urazil nejakeho cheatera?
kde si to z tej mojej vety precital ty spičisyn 
ale je mi to u riti pis si co chces..

ale je mi to u riti pis si co chces..

!_kempa_! lukick *KOHI*
- lukick
- Mistr
eX3mPlary píše:whiter píše:eX3mPlary píše:Whitere, prosím ty radši nic nepiš o "blivajzech". Nedokážeš se ani slušně vyjadřovat a pouze ze sebe děláš blbce.
Zakomplexovaný idiot
Že to píšeš zrovna ty.. být tebou bych se zde už raději nevyjadřoval. Aby jsi pak nebrečel a neměl nervy.
Komplexy nemám

9
-
whiter - Mistr Yoda
Ctibik.. Přečti si moje příspěvky ješťe jednou a až potom něco piš. Jde vidět, že jsi nic nepochopil.
Lukick, no koment.
Whiter, škoda že tu nepláčeš jako na serveru. Byla sranda tě vidět jak chytáš nervy.
Lukick, no koment.
Whiter, škoda že tu nepláčeš jako na serveru. Byla sranda tě vidět jak chytáš nervy.
-
eX3mPlary - Drbna
eX3mPlary píše:Owner píše:eX3mPlary píše:To přirovnání ti nesedí. Každej použil cheaty. Já třeba cheatoval preto lebo ma to bavilo.
Souhlas. Proto to dělám.
Tihle agresivní chudáci co si myslí že každého znají protože dotyčný dělá něco co se jim nelíbí mají velice nízké IQ. Např Ctibik, lukick
Také zajímavý fakt je, žr většina cheaterů je chytřejší než tito "inteligentní" hráči, kteří si myslí, že když napíšou cheaterovi: "skap do rana píč; vypni to; řešíš si komplexy chod si je kompenzovat inam", tak jsou hustí, ale velice se mýlí. Jen se tím dostavají na úroveň malého dítěte. Také musím obhajit tady Ownera, jelikož hrát s cheaty není tak jednoduché. Nestačí napsat do console : Cheaty-on.
Musíte se naučit, co jaký příkaz dělá a po-té si nastavit Ab, Wh a podobné srandičky. Dle mého názoru většina lidí zde se jen snaží zapadnout do kolektivu tupců, který se snaží cheatery zesměsnit, urážet a nebo jim vyhrožovat. Doufám, že ti chytřejší z vás se nad tím zamyslí a vaše odpověď nebude ve stylu: " jžš ty jsi debil xdd".
To čo si práve vypotil za blbosť? Cheaty si dokáže stiahnuť a nainštalovať aj môj 6 ročný sused do 5 minut... O čom to tu meleš? Naučiť sa to hrať je ťažké,preto kto je mentálne trošku inde a nedokáže to hrať tak,že sa bude postupom času zlepšovať a zdokonaľovať sa v tej hre,tak si stiahne cheaty, za 3 minúty už spokojne hrá zapnutý a užíva si to ako zabíja niekoho bez akejkoľvek námahy.A áno každý sa snaží cheaterov "zesměšnit", pretože nič iné si ani nezaslúžia, je to odpad komunity,ktorý tu proste nemá čo robiť,kecy typu " Ja to dělám,protože se u toho dokážu uvolnit a hru si užívam" tu nikoho nezaujímaju ak tu hru dokážeš posrať dalším 20 hráčom čo stebou hrajú...
-
Arnostek - CS 1.6 Admin
Souhlas. Proto to dělám.
Toto je asi najvacsia sracka, aka kedy zaznela na gamesites fore

あなたがこの文章を翻訳しようとしているなら、あなたは同性愛者です
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
Ľudia sú ako stromy. Keď ich prerežeš motorovou pílou, zomrú.
-
JimCarry - Profesionál
Fakt by ma zaujímal jeho vek a aké má vzdelanie. Pretože toľko sprostostí sa do jedného normálneho človeka nezmestí....
-
Ctibik - Sponzor
• Stránka 3 z 3 • 1, 2, 3