• Stránka 1 z 1
Zmena serveru / vip
Zdravím,
Cca pred 4 rokmi som mal na JB#4 a JB#8 VIP čo aj ešte mám lenže za ten čas sa server JB#8 zmenil na tzv. "mini" a má už len 12 slotov a čo horšie tam nieje vidieť žiadnych hráčov čo ma prekvapilo lenže ja som si pôvodne kupoval VIP na JB#8 a nie "mini". Čiže týmto sa chcel spýtať či je možné si ho preložiť s JB#8 na iný jailbreak napr. JB#1 pretože rád sa vraciam k tejto hre a nechcem to Vipko stratiť keďže JB#9 už neexistuje čo ma zarazilo a nechcem rátať s vedomím že sa zruší aj JB#8 "mini" (čo sa asi pravdepodobne stane kedže ani na jednom "mini" nehrajú hráči a server niečo tiež stojí) a potom by som o VIP prišiel definitívne.
Ďakujem za odpoveď.
Cca pred 4 rokmi som mal na JB#4 a JB#8 VIP čo aj ešte mám lenže za ten čas sa server JB#8 zmenil na tzv. "mini" a má už len 12 slotov a čo horšie tam nieje vidieť žiadnych hráčov čo ma prekvapilo lenže ja som si pôvodne kupoval VIP na JB#8 a nie "mini". Čiže týmto sa chcel spýtať či je možné si ho preložiť s JB#8 na iný jailbreak napr. JB#1 pretože rád sa vraciam k tejto hre a nechcem to Vipko stratiť keďže JB#9 už neexistuje čo ma zarazilo a nechcem rátať s vedomím že sa zruší aj JB#8 "mini" (čo sa asi pravdepodobne stane kedže ani na jednom "mini" nehrajú hráči a server niečo tiež stojí) a potom by som o VIP prišiel definitívne.
Ďakujem za odpoveď.
- FunT
- Kolemjdoucí
Zmena serveru / vip
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Zmena serveru / vip
Ahoj, nelze převádět VIP ze serveru na server jen tak. Většinou se to dá po krátkém zrušení serveru, kde si měl VIP aktivované.
Kdykoliv mlčky skloníte hlavu, pokaždé umíráte. Když jdete s hlavou vztyčenou, zemřete jen jednou-Giovani Falcone
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
@ byLife - 29 črc 2018 11:38
Nemůžeš si říkat vítěz, když má ten nejlepší zakázáno být v soutěži
-
Derakh12 - Profesionál
• Stránka 1 z 1