• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva na Furien serveroch
Nazov: Furien / pRayEr
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.
Nick v hre : pRayEr
Nick na fóre : motaKi
Profil na fóre : motaki-u64988.html
Vek : 16
Steam nick : motaKi
Steam ID : STEAM_0:1:45949670
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=453040
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal som nejaký ten ban za nadávky, mrzí ma to, poučil som sa.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Oliver a pochádzam zo Slovenska, Prešova. Momentálne už ale žijem šiesty rok v rakúsku. Furien hrávam od roku 2010 a teraz keď ma ostatné hry prestali baviť som sa rozhodol vrátiť sa k tejto hre ktorá bola mimochodom moja najobľúbenejšia za
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Furien serveri hrávam každý deň čo je určite vidieť aj na mojích hlstats. Často tam narazím na zopár hráčov ktorý nedodržiavajú pravidla a niektorý ich tažko porušujú Cheatmi v hre. Veĺmi rád pomáham tomuto serveru či už nahlasovaním takýchto hráčov alebo ich upozorňovaním na servery.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
Ahoj, rád by som požiadal o admin práva na Furien serveroch.
Nick v hre : pRayEr
Nick na fóre : motaKi
Profil na fóre : motaki-u64988.html
Vek : 16
Steam nick : motaKi
Steam ID : STEAM_0:1:45949670
Hlstats : http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65649/ ... yer=453040
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Áno dostal som nejaký ten ban za nadávky, mrzí ma to, poučil som sa.
Niečo o sebe : Ahoj, volám sa Oliver a pochádzam zo Slovenska, Prešova. Momentálne už ale žijem šiesty rok v rakúsku. Furien hrávam od roku 2010 a teraz keď ma ostatné hry prestali baviť som sa rozhodol vrátiť sa k tejto hre ktorá bola mimochodom moja najobľúbenejšia za
Prečo by som chcel na GS adminovať? : Furien serveri hrávam každý deň čo je určite vidieť aj na mojích hlstats. Často tam narazím na zopár hráčov ktorý nedodržiavajú pravidla a niektorý ich tažko porušujú Cheatmi v hre. Veĺmi rád pomáham tomuto serveru či už nahlasovaním takýchto hráčov alebo ich upozorňovaním na servery.
Ďakujem za čas venovaný prečitaniu žiadosti a verím v jej kladné vybavenie.
-
motaKi - Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o admin práva na Furien serveroch
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Žiadosť o admin práva na Furien serveroch
S takým správaním ako predvádzaš každý deň na serveri ti práva určite nedám... Ale máš šancu sa polepšiť a dokázať mi, že na to máš. Nahlasuj do PP, zlepši správanie a o mesiac to môžeš skúsiť znova...
Zamietnuté
Zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1