• Stránka 1 z 1
[V]Knife PP/Dominoo
Zdravím,chcel by som podať sťažnosť na admina Dominoo,za jeho neustretové správanie v PP a neznalosť základných vecí.
Popis: Hráč v nižšie uvedenom linku nahlasuje hráča za abhop,na to mu Domino odpisuje:
Admin má PP,a nevie ani základne veci,ako prehrať demo aj keď není točené tak,ako by malo. Ono existuje dem_forcehltv 1 kamarát
))
Ale k problému sa dostávame až tu. Adminovi som poradil,ako má postupovať a miesto toho,aby to tam nechal,a napísal že demo prezrie alebo keď tomu nechápe čo som napísal,že to hodí do CHH. Nie,radšej budem frajer že môžem killermačke vymazať správu.
knife-1-autobunnyhop-t207069.html
https://ctrlv.cz/c1u1 Tu je aj screen
To isté urobil aj v predošlom topicu,kedy som hráčovi napísal že v PP sa vlak a blok nebanuje,ale admin Dominoo to vymazal bez udania dôvodu,nevidím dôvod prečo by som nemohol napísať a pomôcť hráčovi odpovedať na otázku skôr,ako admin. To je ako keby admin z Furienu zabanoval hráča na Knife za TXT,a nejaký hráč ho nahlási,a admin z Furienu mu hodí odkaz na ban a je to vyriešené a hráč nemusí dlho čakať. Tu je ten ďalší topic čo mi vymazal správu.
Na adminove pochybenia som už niekoľkokrát poukázal aj ich dokázal,lenže Extremer to nejako extra nerieši. Admin si nemôže dovoliť napísať hráčovi že je "debil" a ani admin nerozhoduje,či bude mať daný hráč práva alebo nie,na to je ešte admin Domino moc malá figúrka.
Ďalšie pochybenie prišlo v minulej sťažnosti z čoho ho opäť vysekal Extremer...
A teraz ďalšie....
Nemám za potrebu na admina každé 2-3 dni písať sťažnosti,viem aké to je a verím mu,ale Extremerovi som písal,že tento admin nemá základne vedomosti o Knife mode preto by nemal robiť ani PP,kedže nerozozná vlak,nepozná textúry a nadávky ani nekomentujem ktoré púšťa. O cheatoch sa baviť ani nemusíme,kedže v a sekcii som videl čo napísal pri Lockovi keď mal aim_fov 1
Preto vás žiadam,aby Dominoo ostal naďalej admin a získaval skúsenosti,ale za mňa nechcem,aby mu bolo ponechané PP na Knife kedže stále pramenia z toho sťažnosti na jeho adresu a nemyslím si to len ja 
Popis: Hráč v nižšie uvedenom linku nahlasuje hráča za abhop,na to mu Domino odpisuje:
od Dominooo » 08 čer 2019, 21:41
Ahoj, demo neni točené z prvého pohľadu.
Ďakujeme za snahu
Admin má PP,a nevie ani základne veci,ako prehrať demo aj keď není točené tak,ako by malo. Ono existuje dem_forcehltv 1 kamarát

Ale k problému sa dostávame až tu. Adminovi som poradil,ako má postupovať a miesto toho,aby to tam nechal,a napísal že demo prezrie alebo keď tomu nechápe čo som napísal,že to hodí do CHH. Nie,radšej budem frajer že môžem killermačke vymazať správu.
https://ctrlv.cz/c1u1 Tu je aj screen
To isté urobil aj v predošlom topicu,kedy som hráčovi napísal že v PP sa vlak a blok nebanuje,ale admin Dominoo to vymazal bez udania dôvodu,nevidím dôvod prečo by som nemohol napísať a pomôcť hráčovi odpovedať na otázku skôr,ako admin. To je ako keby admin z Furienu zabanoval hráča na Knife za TXT,a nejaký hráč ho nahlási,a admin z Furienu mu hodí odkaz na ban a je to vyriešené a hráč nemusí dlho čakať. Tu je ten ďalší topic čo mi vymazal správu.
Na adminove pochybenia som už niekoľkokrát poukázal aj ich dokázal,lenže Extremer to nejako extra nerieši. Admin si nemôže dovoliť napísať hráčovi že je "debil" a ani admin nerozhoduje,či bude mať daný hráč práva alebo nie,na to je ešte admin Domino moc malá figúrka.
A teraz ďalšie....
Nemám za potrebu na admina každé 2-3 dni písať sťažnosti,viem aké to je a verím mu,ale Extremerovi som písal,že tento admin nemá základne vedomosti o Knife mode preto by nemal robiť ani PP,kedže nerozozná vlak,nepozná textúry a nadávky ani nekomentujem ktoré púšťa. O cheatoch sa baviť ani nemusíme,kedže v a sekcii som videl čo napísal pri Lockovi keď mal aim_fov 1

-
killermacka - Mistr Yoda
[V]Knife PP/Dominoo
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Knife PP/Dominoo
A znova sa mi dokazuje,že nemáš na to,aby si robil PP na Knife.
https://ctrlv.cz/NGm6
Toto napíšeš Karmovi? Ja ti ani neviem čo mám na to povedať.... Keď konzola vynecháva písmena,tak si to skontrolujem asi z hlstats
D To teraz hráč môže nadávať a keď admin alebo hráč nestihne screen z hry ale z konzole tak čo sa stane ? Nedáš mu ban alebo čo?
https://ctrlv.cz/NGm6
Toto napíšeš Karmovi? Ja ti ani neviem čo mám na to povedať.... Keď konzola vynecháva písmena,tak si to skontrolujem asi z hlstats

-
killermacka - Mistr Yoda
No nazdar
Začnem hneď takto zhurta
Ako inak sa dá určiť Bhop keď nie z prvého pohľadu ? Máš pravdu dem_forcehltv 1 je dobrá vecička, poznám ju no nenapadlo ma to....
Máš pravdu poradil si adminovi mal si mi keď tak radiť v pmke a nie v ppčku tam sa nemáš čo ty vyjadrovať.
Keď chceš hráčom radiť tak im raď ale nie v ppčku, tam sa nahlasujú hráči ktorí porušujú pravidlá a nato je tam pp admin aby tam dodal verdikt.
Nehráme tu hru "človeče nehnevaj sa" aby sme tu admina nazývali figúrkou. Ukáž mi kde som ti písal, že si debil, kde som rozhodoval či práva budeš mať alebo nie. Na čo si však pamätám je, že podľa môjho názoru ťa Awee to at nepustí.
Nikto nikoho nevysekal, pravda zvíťazila nad zlom.
Keď mi veríš načo píšeš sťažnosti ?
Na ostatné veci sa ti tu ani vyjadrovať nebudem pretože sú to akurát tak tvoje výmysli.
Čo sa týka toho čo som napísal karme, pokiaľ je ten screen z konzole spravený preto lebo to nestihol dobre pozriem si to v hlstats. Ale pokiaľ to vie stihnúť prečo nespraviť screen v hre ako to píše do chatu kde je vidno celú nadávku a nie typu pca- v tomto prípade si to musím dohľadať v hlstats. Keď s tým karma má problém nech sa mi posťažuje on a ja to uznám za vhodné a nie ty namiesto neho.
Ako vždy ďaľšia sťažnosť na pošpinenie môjho mena, pretože máš stále fatálne následky a výčitky svedomia , že si bol vyhodený z AT a ja som dostal ppčko po tebe.
Prosím ťa teraz tu prestaň spamovať, nemám chuť ani náladu ti odpisovať.
Začnem hneď takto zhurta
Ahoj, demo neni točené z prvého pohľadu.
Ďakujeme za snahu
Ako inak sa dá určiť Bhop keď nie z prvého pohľadu ? Máš pravdu dem_forcehltv 1 je dobrá vecička, poznám ju no nenapadlo ma to....
Máš pravdu poradil si adminovi mal si mi keď tak radiť v pmke a nie v ppčku tam sa nemáš čo ty vyjadrovať.
Keď chceš hráčom radiť tak im raď ale nie v ppčku, tam sa nahlasujú hráči ktorí porušujú pravidlá a nato je tam pp admin aby tam dodal verdikt.
Nehráme tu hru "človeče nehnevaj sa" aby sme tu admina nazývali figúrkou. Ukáž mi kde som ti písal, že si debil, kde som rozhodoval či práva budeš mať alebo nie. Na čo si však pamätám je, že podľa môjho názoru ťa Awee to at nepustí.
emám za potrebu na admina každé 2-3 dni písať sťažnosti,viem aké to je a verím mu
Na ostatné veci sa ti tu ani vyjadrovať nebudem pretože sú to akurát tak tvoje výmysli.
Čo sa týka toho čo som napísal karme, pokiaľ je ten screen z konzole spravený preto lebo to nestihol dobre pozriem si to v hlstats. Ale pokiaľ to vie stihnúť prečo nespraviť screen v hre ako to píše do chatu kde je vidno celú nadávku a nie typu pca- v tomto prípade si to musím dohľadať v hlstats. Keď s tým karma má problém nech sa mi posťažuje on a ja to uznám za vhodné a nie ty namiesto neho.
Ako vždy ďaľšia sťažnosť na pošpinenie môjho mena, pretože máš stále fatálne následky a výčitky svedomia , že si bol vyhodený z AT a ja som dostal ppčko po tebe.
Prosím ťa teraz tu prestaň spamovať, nemám chuť ani náladu ti odpisovať.
„Neúspech je len šanca začať znova, tentokrát o niečo rozumnejšie.“

-
Dominooo - Spamerův sluha
Ak je demo točené z 3 osoby,teba má hneď napadnúť že existuje dem_forcehltv,tu sa jedná len o tvoju neschopnosť že to nepoznáš

Prečo?Myslím že som ti to dostatočne vysvetlil vyššie. Pokiaľ príspevok nepohoršuje pravidla portálu,prečo by tam nemohol byť,za 1. Hráč si to rýchlejšie pozrie,takže efektívnosť bude dobrá
2. Hráč pomáha portálu aj takou cestou
3. Toto by zopakoval aj PP admin čo ja,hráč to vidí skôr tak sa z toho poučí a pod.
Figúrka vieš ako bola myslená,takže ma tu neťahaj za slovíčka. Takže sa tu ideš brániť tým,že si nič nenapísal? Extremer o tom vedel,a nijako to neriešil,bolo to pred resetom takže už to nedohľadám,ale Extremer ti o tom povie ak ti aj niečo písal alebo len kývol s rukou len kvôli tomu,že som to bol ja. Ak by to bol iný vyššie postavený admin,tak už si dávno zrušený

a čo si však pamätám je, že podľa môjho názoru ťa Awee to at nepustí.
Ty tak neskutočne klameš,že by si si zaslúžil jednu výchovnú

Skôr to,že sa tu jedná o mňa

Píšem ich preto,aby si sa spamätal a priznal si,že nemáš na to aby si robil Knife PP,kedže neovládaš základne pojmy. Týmto som si prešiel aj ja,aj videom aj všetkým a ja to chápem,ale nikdy som nebol taký dotieravý kvôli rastu na GS. Dal som ti ponuku že ťa niečo naučím,ale ty radšej budeš ďalej machrovať že máš práva a ja nie,a preto to robím

Nikto tvoje meno nechce pošpiniť,len poukazujem na to,že jednoducho na to nemáš,a tlačíš sa tam,kde nemáš byť. Svoju ponuku som ti dal,tak ju zváž dobre

Prajem ti peknú požehnanú nedeľu a dobrú chuť k obedu

-
killermacka - Mistr Yoda
To co píšeš jsou nesmysly které sis pravděpodobně vycucal z prstu nebo nevím kde jsi na tyto fakta přišel mačka.
Jsou určitá pravidla které musí každý nahlášení splňovat. Mít vždy dostatečný důkaz který bude odpovídat danému prohřešku,v opačném případě je povinen hráč dodat další patřičné důkazy aby mohl být následně zabanován.
Nahlášení jsem viděl a admin postupoval správně, vždy máte mít při cheatingu demo z prvního pohledu. (týká se i scriptu.)
Člověk by si myslel, že bys takovou základní věc mohl vědět ale bohužel asi ne.
Tohle pro admina nic neznamená, jestli nemá demo z prvního pohledu tak by to měl být dotyčný hráč který by se měl postarat o to, aby hráč dostal ban, nikoliv admin. Nemluvě o tom, že tento příkaz by se u tohoto typu nahlášení používat ani neměl.
Admin příště bude konat podle svého úsudku a nebude věřit člověku jako je killermačka.
Stížnost zamítnuta.
Jsou určitá pravidla které musí každý nahlášení splňovat. Mít vždy dostatečný důkaz který bude odpovídat danému prohřešku,v opačném případě je povinen hráč dodat další patřičné důkazy aby mohl být následně zabanován.
Nahlášení jsem viděl a admin postupoval správně, vždy máte mít při cheatingu demo z prvního pohledu. (týká se i scriptu.)
Člověk by si myslel, že bys takovou základní věc mohl vědět ale bohužel asi ne.
killermacka píše:Admin má PP,a nevie ani základne veci,ako prehrať demo aj keď není točené tak,ako by malo. Ono existuje dem_forcehltv 1 kamarát)
Tohle pro admina nic neznamená, jestli nemá demo z prvního pohledu tak by to měl být dotyčný hráč který by se měl postarat o to, aby hráč dostal ban, nikoliv admin. Nemluvě o tom, že tento příkaz by se u tohoto typu nahlášení používat ani neměl.
Admin příště bude konat podle svého úsudku a nebude věřit člověku jako je killermačka.
Stížnost zamítnuta.
-
GrooS - CS 1.6 Admin
killermacka píše:Mne odobratie práv žily netrhá,každý vie aj admini/ky aj hráči na GS kde je pravda,a aj by niečo napísali keby sa nebáli zrušenia
Pokud mi alespoň 5 adminů napíše PM, kde mi řeknou jaká je pravda jeho zrušení, slibuji, že adminy nezruším a killermacku, za předpokladu že nebude nikdo proti, nahodím zpátky na knife. Máte moje slovo.
Killermacka tvrdí, že každý tu pravdu zná. Pokud mi však někdo začne psát cokoli jiného než pravdu, bude zrušen. Ne, za to že napsal svůj názor, ale protože slepě důvěřuje kdejaké kktině a šíří ji dál, místo aby přišel a normálně požádal o vysvětlení.
Groos to vyřešil, lock
Věčně nám z cizejch zadků boty koukaj ven, ještě se ukloníme než tam zalezem. Možná, že je tam teplo, ale hlavně smrad. Já se nechci klanět, já chci rovně stát...
-
Awee (cti ejvi) - CS 1.6 Admin
Re: [V]Knife PP/Dominoo
killermacka píše:To je ako keby admin z Furienu zabanoval hráča na Knife za TXT,a nejaký hráč ho nahlási,a admin z Furienu mu hodí odkaz na ban a je to vyriešené a hráč nemusí dlho čakať.
Rozdiel je v tom, že ty nie si admin...
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1