• Stránka 1 z 1
Demo sa nechce začať nahrávať
• Druh vašeho zařízení ? PC windows 7 64bit
• O Jaký problém se jedná ? Nejde spustiť nahrávanie dema. Každé kolo mi konzola po príkaze "record (meno dema)" vypíše niečo typu "Please start your recording after this round ends."
• Možná příčina ? Netuším.
• Jak dlouho problém přetrvává? Od prvého pokusu vytvoriť demo.
Poznámka: pokúšal som sa vytvoriť demo viackrát pomocou návodu tu na gamesites aj na iných steam diskusiach a pod.
Ďakujem za odpoveď.
• O Jaký problém se jedná ? Nejde spustiť nahrávanie dema. Každé kolo mi konzola po príkaze "record (meno dema)" vypíše niečo typu "Please start your recording after this round ends."
• Možná příčina ? Netuším.
• Jak dlouho problém přetrvává? Od prvého pokusu vytvoriť demo.
Poznámka: pokúšal som sa vytvoriť demo viackrát pomocou návodu tu na gamesites aj na iných steam diskusiach a pod.
Ďakujem za odpoveď.
- Martyyy
- Kolemjdoucí
Demo sa nechce začať nahrávať
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Demo sa nechce začať nahrávať
Ono to totiž to prestalo fungovať... nejde to nikomu (minimálne mne a dost ludom čo poznám to nejde). Skus stiahnut demo z tejto stránky. Tam si stiahneš nejaku mapu zo serveru napr. jb5 stiahneš mapu ktorú si chcel a potom to extrahuješ cez napr winrar a dáš to do csgo zložky pokia lto chceš podrobnejšie alebo nechceš demo z gamesites ale z normálnej hry tak to neviem ako spravíš 

Cob out.
EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:

Aim HlStats:

EX CS:GO JB Admin, JB PP, Aim+Jump Admin
JB HlStats:
Aim HlStats:
-
Cobweb - Mistr
Re: Demo sa nechce začať nahrávať
Please start your recording after this round ends.
Jednoduše řečeno to znamená, že musíš demo začít nahrávat při freezetime (nový update, thanks Valve). Doporučuji využívat GOTV demo nebo zahájit nahrávání hned na začátku kola, pokud na tom serveru tedy vůbec je freezetime.

187
-
polskasila - CS:GO HLSA
• Stránka 1 z 1