• Stránka 1 z 1
[v riešení]TTT / KickMeDown
Nick v hre : kickmedown
Nick na fóre : KickMeDown
Profil na fóre : kickmedown-u37351.html
Vek : 20
Steam nick : KickMeDown
Steam ID : STEAM_0:1:168167673
Hlstats : Na danú sekciu som hlstats nenašiel
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS som čistý (možno pred 5 rokmi nejaký ten FK na JB
), no bohužiaľ počas svojho posledného pôsobenia na GS som sa dopustil jednej chyby a to že som na inom, nemenovanom portálu cheatoval za čo som bol v tej dobe patrične potrestaný...
Niečo o sebe : Volám sa Daniel, mám 20 rokov a mám skončené gymnázium v Michalovciach. V súčastnosti prázdninujem ale od septembra nastupujem na STU v Bratislave na odbor robotika a kybernetika. Na GS som raz bol už admin a to od augusta 2015 do januára 2017, kedy som začínal na sekcii DeathMatch/AIM.. Bol som taktiež turnajový admin od vzniku GS Ligy a neskôr som bol aj priamo správca herných turnajov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : V poslednom čase mám nadbytok voľného času kvôli čomu som sa vrátil k csku a špeciálne ma začalo baviť TTTčko (neskôr som začal hravať aj knife) a tak by som rád investoval nejaký ten čas do tohto módu..
Ďakujem za prečítanie, ak by mal niekto nejaké neváhajte mi napísať
Nick na fóre : KickMeDown
Profil na fóre : kickmedown-u37351.html
Vek : 20
Steam nick : KickMeDown
Steam ID : STEAM_0:1:168167673
Hlstats : Na danú sekciu som hlstats nenašiel
Nejaké bany alebo prehrešky ( GS, iný portál ): Na GS som čistý (možno pred 5 rokmi nejaký ten FK na JB

Niečo o sebe : Volám sa Daniel, mám 20 rokov a mám skončené gymnázium v Michalovciach. V súčastnosti prázdninujem ale od septembra nastupujem na STU v Bratislave na odbor robotika a kybernetika. Na GS som raz bol už admin a to od augusta 2015 do januára 2017, kedy som začínal na sekcii DeathMatch/AIM.. Bol som taktiež turnajový admin od vzniku GS Ligy a neskôr som bol aj priamo správca herných turnajov.
Prečo by som chcel na GS adminovať? : V poslednom čase mám nadbytok voľného času kvôli čomu som sa vrátil k csku a špeciálne ma začalo baviť TTTčko (neskôr som začal hravať aj knife) a tak by som rád investoval nejaký ten čas do tohto módu..
Ďakujem za prečítanie, ak by mal niekto nejaké neváhajte mi napísať

-
KickMeDown - Mistr
[v riešení]TTT / KickMeDown
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: TTT / KickMeDown
Pamätám si ťa, bol si aktívny admin a dobrý PP admin. Cheating na inom portále nebudem riešiť... Prečo mám ale pocit, že si nejaký čas po svojom odobratí cheatoval na serveroch? 

Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Ahoj extremer, vôbec netuším o čom je reč. V dobe ked som na GS skončil som na CSko nemal čas. To bol aj dôvod môjho odchodu. Neviem o tom žeby som po odchode cheatoval. Cheaty, som po tom čo som bol dočasne zrušený a dostal VAC ban, úplne vylúčil zo svojej hry.

-
KickMeDown - Mistr
Moc dobrý admin, spolehlivý..
100% doporučuji.
Kdykoliv jsem dřív potřeboval help pomohl, kdykoliv někdo na serveru cheatoval tak zasáhl, za mě co víc od admina čekat.

Kdykoliv jsem dřív potřeboval help pomohl, kdykoliv někdo na serveru cheatoval tak zasáhl, za mě co víc od admina čekat.
„Zvyk je železná košile.“
-
Fooren - Amatér
Jeho kvality môže potvrdiť skutočnosť, že pôvodne som ho naberal ja
Bol veľmi aktívny, schopný a šikovný, okrem toho jedného prepacitelneho excesu s ním žiadne problémy neboli, skôr naopak. Bude dobrý admin 

-
Habs - Spamer
Ve hře bezproblémový, rád ho uvidím mezi námi 

-
Smouky - Drbna
Re: [v riešení]TTT / KickMeDown
Ja mám stále pocit, že to vtedy také jednoduché nebolo a stalo sa niečo oveľa vážnejšie...
Porozprávame sa o tom cez víkend na TS
Zatiaľ si ma pridaj na Steame, keď ešte nemáš 
Porozprávame sa o tom cez víkend na TS

Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1