• Stránka 1 z 1
[Zamietnuté]Žiadosť o práva na HideNSeek
Zdravím, chcel by som požiadať o práva na HideNSeek. 
Nick: deyino
Nick na forum deyino
Profil na webe: deyino-u64973.html
Vek: 17
SteamNick: ✪ deyino
SteamID: STEAM_0:1:221950683
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... yer=148668
Nejaké bany ? Nie.
Niečo o sebe: Zdravím, volám sa Dano.Bývam na západnom slovensku pri Trenčíne, konkrétnejšie v Pruskom.Aktuálne študujem na SOŠ v Trenčíne odbor Mechanik-elektrotechnik.Medzi moje záľuby patrí futbal ktorému sa aktívne venujem už od 2. triedy na základnej škole.Ale tak tiež si rád zahrám aj iné športy ako napríklad hokej,hokejbal,basketbal a všetko čo ma baví a milujem kebab.
Prečo by som chcel adminovať? Tak chcel by som sa stať adminom na vašom portály kvôli tomu, že dosť hrávam na HideNSeeku a je tam strašne veľa hráčov ktorí používajú cheaty, či sú to scripty alebo rôzne strafehelpery a rôzne cheaty.Taký klasický hráč ako už dlho chodím či na NS alebo teraz po novom aj na steame si chcem v klude zahrať na vašich serveroch a práve takýto hráči nám tu hru robia horšou. Na hns neni moc adminov a preto by som sa chcel posunúť takýmto smerom a pomôcť vám sa takýchto ľudí z vašich serverov zbaviť.Verím že by to bola pre mňa nová a veľmi zaujímavá skúsenosť.
Ďakujem za čas ktorý ste strávili pri prečítaní mojej žiadosti.Snáď sa vám páčila a dáte mi šancu aj skrz moju zanedbanú aktivitu tu na webe keďže som sa tu registroval nedávno.

Nick: deyino
Nick na forum deyino
Profil na webe: deyino-u64973.html
Vek: 17
SteamNick: ✪ deyino
SteamID: STEAM_0:1:221950683
Hlstats: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_1969/h ... yer=148668
Nejaké bany ? Nie.
Niečo o sebe: Zdravím, volám sa Dano.Bývam na západnom slovensku pri Trenčíne, konkrétnejšie v Pruskom.Aktuálne študujem na SOŠ v Trenčíne odbor Mechanik-elektrotechnik.Medzi moje záľuby patrí futbal ktorému sa aktívne venujem už od 2. triedy na základnej škole.Ale tak tiež si rád zahrám aj iné športy ako napríklad hokej,hokejbal,basketbal a všetko čo ma baví a milujem kebab.

Prečo by som chcel adminovať? Tak chcel by som sa stať adminom na vašom portály kvôli tomu, že dosť hrávam na HideNSeeku a je tam strašne veľa hráčov ktorí používajú cheaty, či sú to scripty alebo rôzne strafehelpery a rôzne cheaty.Taký klasický hráč ako už dlho chodím či na NS alebo teraz po novom aj na steame si chcem v klude zahrať na vašich serveroch a práve takýto hráči nám tu hru robia horšou. Na hns neni moc adminov a preto by som sa chcel posunúť takýmto smerom a pomôcť vám sa takýchto ľudí z vašich serverov zbaviť.Verím že by to bola pre mňa nová a veľmi zaujímavá skúsenosť.
Ďakujem za čas ktorý ste strávili pri prečítaní mojej žiadosti.Snáď sa vám páčila a dáte mi šancu aj skrz moju zanedbanú aktivitu tu na webe keďže som sa tu registroval nedávno.

- deyino
- Kolemjdoucí
[Zamietnuté]Žiadosť o práva na HideNSeek
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: [v riešení]Žiadosť o práva na HideNSeek
Admini ťa dosť chvália, tak si myslím, že by sme to mohli s tebou skúsiť... Ale predtým, ešte dohraj na Steame potrebnú hranicu aktivity
Pravidlá musia platiť pre každého rovnako...
Zatiaľ v riešení

Zatiaľ v riešení
Night gathers, and now my watch begins.
It shall not end until my death. I shall live and die at my post.
I am the sword in the darkness. I am the watcher on the walls.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
Re: [v riešení]Žiadosť o práva na HideNSeek
Písal si mi, že už to máš, ale hlstats hovoria niečo iné... Myslím, že aktivita je to najmenej čo by si mal mať 
Zatiaľ zamietnuté

Zatiaľ zamietnuté
Night gathers, and now my watch begins.
-
eXtr3mer - CS 1.6 Hlavní Admin
• Stránka 1 z 1