• Stránka 1 z 1
Re: JB Songy
To by mě zajímalo, co s tím pak hodláš dělat, jestli si doma udělat vlastní karaoke s kamarády a rodinou pri noční příležitosti, nebo se ti to jen tak moc zalíbilo a budes si to pouštět mezitím co budeš mít tu pauzu od jb 

-
byLife - CS:GO Admin
byLife píše:To by mě zajímalo, co s tím pak hodláš dělat, jestli si doma udělat vlastní karaoke s kamarády a rodinou pri noční příležitosti, nebo se ti to jen tak moc zalíbilo a budes si to pouštět mezitím co budeš mít tu pauzu od jb
Life akosi veľa máš takýchto nápadov, že si si s kamarátmi už niekedy dal Karaoke z JB

-
KhalDenny - Spamer
KhalDenny píše:byLife píše:To by mě zajímalo, co s tím pak hodláš dělat, jestli si doma udělat vlastní karaoke s kamarády a rodinou pri noční příležitosti, nebo se ti to jen tak moc zalíbilo a budes si to pouštět mezitím co budeš mít tu pauzu od jb
Life akosi veľa máš takýchto nápadov, že si si s kamarátmi už niekedy dal Karaoke z JB![]()
Vše co z mé hlavy vyleze je výsledkem tvrdého života mezi zvířaty v divočině žijících v islámské zemi okupované medvědy že severní koreji
-
byLife - CS:GO Admin
• Stránka 1 z 1