• Stránka 1 z 1
[Vyr.]Senorita/JB1/přehoz
před chvílí jsem hrál na JB1 a hrál jsem u ct.
hráli jsme na mapě [jail_nuke_v3] a simon řekl at jdou všichni na stěnu kde je rádio.
všichni šli jediná senorita nešla tak jsem ji zabil a ona řekla, že jsem jí dal FK protože rádio není na stěně, dobře
podíval jsem se na to rádio a opravdu nebylo na stěně tak jsem senoritě nahlásil vd u simona.
pak mi admin napsal, že jsem dal ještě jednomu hráči FK, ale já jsem ji říkal, že jsem ji FK nedal.
a jsem si 100% jistý, že tomuto hráči jsem FK nedal
hráč-------Yevgeni
hráli jsme na mapě [jail_nuke_v3] a simon řekl at jdou všichni na stěnu kde je rádio.
všichni šli jediná senorita nešla tak jsem ji zabil a ona řekla, že jsem jí dal FK protože rádio není na stěně, dobře
podíval jsem se na to rádio a opravdu nebylo na stěně tak jsem senoritě nahlásil vd u simona.
pak mi admin napsal, že jsem dal ještě jednomu hráči FK, ale já jsem ji říkal, že jsem ji FK nedal.
a jsem si 100% jistý, že tomuto hráči jsem FK nedal
hráč-------Yevgeni
-
Majla - Sponzor
[Vyr.]Senorita/JB1/přehoz
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: Senorita/JB1/přehoz
Ahoj,
Situácia sa stala takmer totožne, ako ju popisuješ, rozdiel je v tom, že spolu so mnou, si zabil aj hráča Yevgeni (stál pri stene za mnou). Situáciu som ti vysvetlila a napísala, že mne a hráčovi Yevgeni máš nahlásiť VD.
VD si nahlásil iba mne, ale nedostala som ho.
Mám za to, že pokiaľ hráč dá FK, má zabezpečiť "poškodenému" hráčovi VD. To však nekončí tým, že VD nahlásiš do T-chatu a to či ho hráč naozaj dostal ťa nezaujíma.
Od CT som ťa prehodila, pretože si za FKs nebol schopný zabezpečiť hráčom kompenzáciu - VD.
Situácia sa stala takmer totožne, ako ju popisuješ, rozdiel je v tom, že spolu so mnou, si zabil aj hráča Yevgeni (stál pri stene za mnou). Situáciu som ti vysvetlila a napísala, že mne a hráčovi Yevgeni máš nahlásiť VD.
VD si nahlásil iba mne, ale nedostala som ho.
Mám za to, že pokiaľ hráč dá FK, má zabezpečiť "poškodenému" hráčovi VD. To však nekončí tým, že VD nahlásiš do T-chatu a to či ho hráč naozaj dostal ťa nezaujíma.
Od CT som ťa prehodila, pretože si za FKs nebol schopný zabezpečiť hráčom kompenzáciu - VD.
-
Senorita - Mistr
ale já jsem měl dojem, že hráč nedostal FK.
v tom případě jsi mi měl napsat, že hráč stál za tebou a omylem jsem zabil i jeho.
v tom případě jsi mi měl napsat, že hráč stál za tebou a omylem jsem zabil i jeho.
-
Majla - Sponzor
Myslím, že som ťa upozornila dostatočne:
Môj chatlog: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=217600
Hráč Yevgeni ti tiež situáciu vysvetľoval.
Ty, ako CT, máš sledovať hru, obzvlášť, keď niekoho zabíjaš..
Môj chatlog: http://hlstats.fakaheda.eu/hlxce_65833/ ... yer=217600
- Kód: Vybrat vše
2019-06-15 18:17:49 Dal si FK.
2019-06-15 18:18:08 To rádio nie je na stene.
2019-06-15 18:18:16 Knedlik?.
2019-06-15 18:18:27 Prečo si ma zabil?.
2019-06-15 18:18:37 A tiež Yevgeni?.
2019-06-15 18:18:59 Tak ešte raz, prečo si ma zabil?.
2019-06-15 18:19:37 Rádio nie je na žiadnej stene.
2019-06-15 18:22:26 Knedlik, mne a Yevgeni si dal FK.
2019-06-15 18:24:00 Knedlik?.
2019-06-15 18:24:02 Tie VD?.
Hráč Yevgeni ti tiež situáciu vysvetľoval.
knedlik120 píše:ale já jsem měl dojem, že hráč nedostal FK.
Ty, ako CT, máš sledovať hru, obzvlášť, keď niekoho zabíjaš..
-
Senorita - Mistr
toto jsem četl, ale dal jsem vd jenom tobě a vim, že jsi mě upozornoval na to, že mu mám dát vd ale já jsem nevěděl, že
jsem mu dal FK tim, že jsem ho omilem zabil tak jsem mu VD nedal a nevěděl jsem, že stál za tebou a měl jsem dojem
že jsem zabil jen tebe¨.
ok ale nebudu to zbytečně hrotit a dělat ti nějaké problémy jenom kvůli takové blbosti jenom
jsem si to chtěl vyjastnit
jsem mu dal FK tim, že jsem ho omilem zabil tak jsem mu VD nedal a nevěděl jsem, že stál za tebou a měl jsem dojem
že jsem zabil jen tebe¨.
ok ale nebudu to zbytečně hrotit a dělat ti nějaké problémy jenom kvůli takové blbosti jenom
jsem si to chtěl vyjastnit
-
Majla - Sponzor
Prehodenie od CT si dostal oprávnene a môžeš sa poďakovať administrátorke, že zvolila také potrestanie.
Čo sa týka situácie s druhým FK, tak administrátor by pre budúcnosť mal použiť všetky možné prostriedky nato, aby sa situácia poriadne vysvetlila a aby nevznikali takéto sťažnosti.
Sťažnosť zamietnutá.
Čo sa týka situácie s druhým FK, tak administrátor by pre budúcnosť mal použiť všetky možné prostriedky nato, aby sa situácia poriadne vysvetlila a aby nevznikali takéto sťažnosti.
Sťažnosť zamietnutá.
-
asdfJB - Spamerův sluha
• Stránka 1 z 1