• Stránka 1 z 1
[Zamítnuto] DıNooo9/1v1 arény
Věk 16 let ✖
Nemít žádný ban (možné výjimky). ✔
Mít na serveru nahráno minimálně 20 hodin. ✔
Funkční a kvalitní mikrofon. ✔
Nebýt adminem na jakémkoli jiném konkurenčním portále. ✔
Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel. ✔
Nick na serveru:
DıNooo9
Nick na forum:
DinoSchyzo
SID:
STEAM_1:0:450521211
Sekce, na které chci práva:
1v1 areny
Věk:
14 let (28.6. 15 let)
Mé HlStats
Bany, které jsem dostal:
Na 1v1 areny žádný. (ani na jakýkoli aim server)
Jsou tady 2 bany na JailBreaku, na kterém hraji také velmi často.
A další 2 bany na sekci TTT, kde se občas oběvuji.
Něco o mně:
Jmenuji se Jirka, je mi skoro 15 let, chodím na základní školu, kde se mám dobré úspěchy.
Ačkoli CS:GO hraji každý den, stíhám být aktivní na většina Gamesites serverech, většinou se večer stavuji na 1v1, není to ovšem pravidlo, můžete mě tam také zastihnout přes den (i na Sniper War). Většinou, když přijdu ze školy, sedám k počítači a hraji. Jsem velmi aktivní a s aktivitou problém nemám.
Proč právě já:
1v1 areny nějakou dobu hraji, a všímám si, že tam jsou hráči, kteří porušují pravidla, ať už jsou to nadávky, nebo cheaty, admina tam nevídám. Já bych tam byl aktivní dostatečně dlouho. Také si myslím, že jsem přátelský člověk, který není nějak agresivní nebo sprostý na ostatní. Nefunguje to tady jak na JailBreaku, protože na 1v1 serveru asi hráči nepomůžete, jak zlepšit AIM, Admini tam jsou pro pořádek a chod serveru.
Také vím,
že bych byl dobrý Admin a hlídal bych pořádek na serveru.
Zkušenosti s CS:GO:
Měl jsem hodně účtů, dohromady se troufnu říct i 3 500 hodin.
Nicméně, když to je ten 1v1 server, předpokládám, že bych měl mít i nějaké skilly. Popravdě, o to strach nemám, protože si nemyslím, že bych byl nějak slabý. Aim trénuji, nicméně kompety nehraji, protože to znáte (samý cheater
). Na aim si radši zajdu na 1v1.
Případné poznámky:
Moc nevím, co napsat do poznámek, no tak asi jen to, že Vám přeji krásný zbytek dne
, jako vždycky.
-DinoSchyzo
Nemít žádný ban (možné výjimky). ✔
Mít na serveru nahráno minimálně 20 hodin. ✔
Funkční a kvalitní mikrofon. ✔
Nebýt adminem na jakémkoli jiném konkurenčním portále. ✔
Povinně nahlásit alespoň 5 hříšníků do sekce s porušením pravidel. ✔
Nick na serveru:
DıNooo9
Nick na forum:
DinoSchyzo
SID:
STEAM_1:0:450521211
Sekce, na které chci práva:
1v1 areny
Věk:
14 let (28.6. 15 let)
Mé HlStats
Bany, které jsem dostal:
Na 1v1 areny žádný. (ani na jakýkoli aim server)
Jsou tady 2 bany na JailBreaku, na kterém hraji také velmi často.
A další 2 bany na sekci TTT, kde se občas oběvuji.
Něco o mně:
Jmenuji se Jirka, je mi skoro 15 let, chodím na základní školu, kde se mám dobré úspěchy.
Ačkoli CS:GO hraji každý den, stíhám být aktivní na většina Gamesites serverech, většinou se večer stavuji na 1v1, není to ovšem pravidlo, můžete mě tam také zastihnout přes den (i na Sniper War). Většinou, když přijdu ze školy, sedám k počítači a hraji. Jsem velmi aktivní a s aktivitou problém nemám.
Proč právě já:
1v1 areny nějakou dobu hraji, a všímám si, že tam jsou hráči, kteří porušují pravidla, ať už jsou to nadávky, nebo cheaty, admina tam nevídám. Já bych tam byl aktivní dostatečně dlouho. Také si myslím, že jsem přátelský člověk, který není nějak agresivní nebo sprostý na ostatní. Nefunguje to tady jak na JailBreaku, protože na 1v1 serveru asi hráči nepomůžete, jak zlepšit AIM, Admini tam jsou pro pořádek a chod serveru.
Také vím,

Zkušenosti s CS:GO:
Měl jsem hodně účtů, dohromady se troufnu říct i 3 500 hodin.
Nicméně, když to je ten 1v1 server, předpokládám, že bych měl mít i nějaké skilly. Popravdě, o to strach nemám, protože si nemyslím, že bych byl nějak slabý. Aim trénuji, nicméně kompety nehraji, protože to znáte (samý cheater

Případné poznámky:
Moc nevím, co napsat do poznámek, no tak asi jen to, že Vám přeji krásný zbytek dne

-DinoSchyzo
-
DiNooo9 - Spamer
[Zamítnuto] DıNooo9/1v1 arény
A uz jsi vyzkousel treba tohle? 

-
Rumcajz - Patriot
Re: DıNooo9/1v1 arény
Ty máš na post admina ještě čas.
Zamítnuto.
Zamítnuto.
-